هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
الان درد میکنه؟@حمید-صباحی اره.. انگار دلشوره دارم و ناراحتم. اما حتی نمد برا چی.. چن ماهه زیاد قلبم میگیره این اواخر بدتر شده هععی :|
-
@حمید-صباحی اره.. انگار دلشوره دارم و ناراحتم. اما حتی نمد برا چی.. چن ماهه زیاد قلبم میگیره این اواخر بدتر شده هععی :|
Michael Vey
دست چپت درد میکنه یا راستت؟ -
Michael Vey
نمیخوره بهم؟@حمید-صباحی فق خواستم بگم خیلی جاذابی لاناتی انق ک فک کردم ممکنه فیک باشه و ضایع شم....
-
@Zahra-Hamrang کنکور رو چیکار کردی ؟؟
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در حالت برزخی به سر میبرم
بمون و کنکور دوباره بده🥲
یا رادیوتراپی بخون🥲تو چطوری؟
رسیدی به چیزی که میخوای؟ -
@jahad-128 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
من نخوندم ولی مامان و بابام معلم ابتدایی بودند.
از نظر شرایط زندگی بچه هاتون در اینده در جایگاه اون بچه ها می تونم صحبت کنم
راضین از دبیری؟
مصاحبش چجوریه؟
گیجم کاملن@Zahra-Zahraii
و حالا راضی بودن شون
بابام که خیلی خیلی راضیه
مامانم میگه اگر شرایط داشتم که درس بخونم شاید رشته ها بهتر مثلا پزشکی و اینا می رفتم
اون زمان داخل روستا ها خیلی نمی زاشتند دخترا درس بخونند برای همین...
و ما مانم به سختی جاهای مختلف و مدرسه ها و دانشگاه دارند درس خوند.ولی نظر من هر دوتا شون برای همین کار ساخته شده بودند. اخه با توجه به شناختی که دارم رشته ها دیگه خیلی باهاشون جور در نمیا
حرفی که مامانم همیشه بهم گفته میگه برای زن خیلی شغل خوبه و به قولی درامدشم اوکیه و دستت تو جیبه خودته و شغل راحتی ه
نسبت به شغل ها چون حالا در نظر داشته باشیددر اینده بخواد دختر مادر بشه یک چند سالی تربیت بچه ها خیلی مهمه تا بزرگ شند و خب معلمی به نسبت به شغل های دیگه تایم ازاد بیشتری داره.
از نظر پدرم هم شغل خیلی خوبه مخصوصا الان که بازنشست شده میگه نگاه من کنید زحمت خودتون بکشید بعدم راحت زندگی کنید میگه من دیگه راحت می تونم زندگی کنم تا حدی که الان حوصلش سر میره اخه مرد تو خونه واقعا یک جور دق می کنه یکم باید بره بیرون
مامانم که الان بازنشست شده خیاطی داره یاد میگره بابام گاهی میره داخل ولی بیشتر روز ها خونست و خب 99 درصد اخبار
-
میگی قد،ما معلم خیلی قد کوتاهم داشتیم ولی مثل اینکه شیوه پذیرش اون موقع با الان متفاوت بوده
@Elham650
اونموقع ها طرف سیکل داشت میگفتن دیگه این خیلی باهوشه بره دبیر شه -
Michael Vey
دست چپت درد میکنه یا راستت؟@حمید-صباحی گردن درد و شونه درد دارم. ولی بخاطر ازمایش و بد خوابیدنمه
-
@حمید-صباحی فق خواستم بگم خیلی جاذابی لاناتی انق ک فک کردم ممکنه فیک باشه و ضایع شم....
-
@حمید-صباحی از مدل موتم خوشم میاد گگگگگ
-
الان میرم یه هنری یاد میگیرم صاحب یه کاری میشم بعدا که تونستم مسیر زندگیم رو جدا کنم میشینم درس میخونم:)))
#تودلی -
@حمید-صباحی از مدل موتم خوشم میاد گگگگگ
این پست پاک شده! -
واسه مصاحبه انقدر چرت و پرت میپرسن به چیزای الکی گیر میدن بنظرم
آخرین کتابی که خوندی چی بود اسم نویسندشو بگو خب به تو چه
والا معلمای ما هیچی بلد نبودن درس بدن فقط ادعا داشتن..@Elham650
کلن چند دسته معلم داریم
اونای که رفتند داشگاه تربیت معلم
اونای که رشتها های دیگه خوندند و ازمون جدا گانه معلمی که هر سال برگزار میشه رو دادند و یک راست اومدن سر کار البته اینا با سخت گیری های بیش از حد و خب طرفیت کمتریک دسته دیگه داریم اکثر ن معلم مهد بود و نمه نمه اومدن شدن معلم یا معلم نهضت ی اگر املاس درست نوشته باشم
این دسته اخر کم ادم باسواد داخشون پیدا میشه و اکثرنم معلم ابتدایین و عملان بچه ها بی چاره می شند.
من خودم برای امتحان فرمانده واحد یم ازم پرسیدن اسم کتاب هایی که خوندم جی بوده
از قسمت هنر هر کدومش چه خصیت ها و کار های رو قبول. دارمحتی اسم خواننده ها
ولی خوب بود.
-
@حمید-صباحی عافرین دقیقا همینه موهات
-
@حمید-صباحی گردن درد و شونه درد دارم. ولی بخاطر ازمایش و بد خوابیدنمه
Michael Vey
دلشوره ات دلیل دیگری میتونه داشته باشه -
@حمید-صباحی گردن درد و شونه درد دارم. ولی بخاطر ازمایش و بد خوابیدنمه
🥺 اخی ان شاء الله حاتون بهتر بشه
-
@حمید-صباحی عافرین دقیقا همینه موهات
Michael Vey
نه بابا -
@Elham650
کلن چند دسته معلم داریم
اونای که رفتند داشگاه تربیت معلم
اونای که رشتها های دیگه خوندند و ازمون جدا گانه معلمی که هر سال برگزار میشه رو دادند و یک راست اومدن سر کار البته اینا با سخت گیری های بیش از حد و خب طرفیت کمتریک دسته دیگه داریم اکثر ن معلم مهد بود و نمه نمه اومدن شدن معلم یا معلم نهضت ی اگر املاس درست نوشته باشم
این دسته اخر کم ادم باسواد داخشون پیدا میشه و اکثرنم معلم ابتدایین و عملان بچه ها بی چاره می شند.
من خودم برای امتحان فرمانده واحد یم ازم پرسیدن اسم کتاب هایی که خوندم جی بوده
از قسمت هنر هر کدومش چه خصیت ها و کار های رو قبول. دارمحتی اسم خواننده ها
ولی خوب بود.
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در حالت برزخی به سر میبرم
بمون و کنکور دوباره بده🥲
یا رادیوتراپی بخون🥲تو چطوری؟
رسیدی به چیزی که میخوای؟@Zahra-Hamrang
رادیو تراپی مربوط به چیه؟
فیزیو و عکس برداریم خیلی شغل های خوبی هستند