هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
الان همه تون جو زده این
بعد اعلام نتایج با چند تا مشغول در اون شغل حتما صحبت کنید
احساسی تصمیم نگیریدنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno البت کار کرن تو منطقه محروم خیلیم جو زدگی نیستا..
ولی میگم.. پزشکا میتونن تو چن تا بیمارستان کار کنن یا فق یکی؟
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno یه سریا رو نمیشه حذف کرد باید ازشون دور شد
-
@haniehno ایشون یک ساعتی است در اقیانوس شعر غرقن......
گویا بسیار غمیگن و غم خوار ، از ایام کهن سخن وری میکنن.نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fazel-zakeri پس چنین است
بهشان بگویید ساعاتی در بیایند تا نفسی تازه بنمایند -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno یه سریا رو نمیشه حذف کرد باید ازشون دور شد
-
@امیرمسعود-جعفری مود بود
-
@haniehno البت کار کرن تو منطقه محروم خیلیم جو زدگی نیستا..
ولی میگم.. پزشکا میتونن تو چن تا بیمارستان کار کنن یا فق یکی؟
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey میتونن ولی پاره میشن
-
میبینن که یکی لقب شخیم رو میخواد بدزده
-
@jahad-128 واوو.. اینم خوبه. من خودم میخوام جراح شم ولی الان ب فکرم رسید ک مناطق محروم اصن جراح ب کاریشون میاد؟ :|
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمن قبلان دهم به این موضوع فکر کردم.
2 راه داره
1 شما برید اونجا بیما ها رو معاینه کنید و اونای که مشکل دارند رو بفرستید بیمارستان شهرستان ها مثلان می گم شیراز و اونجا رایگان عملشون کنید2 اردو های جهادی که بیمارستان متحرک دارند فکر کنم دیدید ماشیها ها بزرگ هست که داخلشون پر امکاناته
که سپاه و ارتش شایدم بسیج داشته باشید. ودیگه یک راست همونجا. داخل اتاق عملش بیمار ها عمل کنید. -
@امیرمسعود-جعفری مود تر بود
-
@امیرمسعود-جعفری مثلا کی؟
دوست؟
همسایه؟
فامیل؟ -
Michael Vey میتونن ولی پاره میشن
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno به به......
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fazel-zakeri ممنون خوبم شما خوبین
آزمون چطور بود -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا مسخره است که حریم خصوصی نداشته باشی و کل زندگیت مردم ببینن
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno نزدیک تر از اینا:)
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان یکی نیاد دوباره گارد بگیره
-
من قبلان دهم به این موضوع فکر کردم.
2 راه داره
1 شما برید اونجا بیما ها رو معاینه کنید و اونای که مشکل دارند رو بفرستید بیمارستان شهرستان ها مثلان می گم شیراز و اونجا رایگان عملشون کنید2 اردو های جهادی که بیمارستان متحرک دارند فکر کنم دیدید ماشیها ها بزرگ هست که داخلشون پر امکاناته
که سپاه و ارتش شایدم بسیج داشته باشید. ودیگه یک راست همونجا. داخل اتاق عملش بیمار ها عمل کنید.نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 ینی میشه همزمان هم ی پزشک معمولی بود (پزشک عمومی) هم جراح؟
-
@haniehno به به......
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey امیدوارم این حست تا آخر بمونه
-
@haniehno مثل ازمون قبل ریاضی اش خیلی سخت بود واقعا..... در کل راضیم نیستم و رو نقاط ضعفم کار میکنم .... چون تا حالا به خاطر کرونا ازمون حضوری کم تجربه کردم ، وقت کم میارم ولی میرسونم خودم رو با تمرین .......... واقعتیش بازم هر دو زیست رو 50 و 40 زدم و شیمی 80 و 50
راضی نبودم ولی تمام تلاشم رو میکنم