هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@m-naghavi هعی.. هیچوق اکیپ نداشتم ی زمانی تو این فکر افتادم تو دانشگاه ی اکیپ داشته باشم از اون باحالاش.. ولی هرچی میگذره بیشتر دوس دارم فاصله بگیرم.
Michael Vey من داشتم..از اون باحالا
پایه ها،که باهم چالش میرین تو مدرسه،که پیش هم یسره از خنده نابودین ولی خب الان حس خوبی ندارم از بودن باهاشون -
@m-naghavi هعی.. هیچوق اکیپ نداشتم ی زمانی تو این فکر افتادم تو دانشگاه ی اکیپ داشته باشم از اون باحالاش.. ولی هرچی میگذره بیشتر دوس دارم فاصله بگیرم.
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey یه زمان امیر مسعود هم لایکر بود ، به شدت ،
صبح تا شب آن بود و کل پستای درسی و عیر درسی رو فول لایک میکرد ، دهم بود -
Michael Vey شاید ولی خب یکی از همون نجسات فن ها به هلاکت رسید ... انشالله نوبت بعدی ها
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد :|
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey ای ام هیتر :))
-
Michael Vey من داشتم..از اون باحالا
پایه ها،که باهم چالش میرین تو مدرسه،که پیش هم یسره از خنده نابودین ولی خب الان حس خوبی ندارم از بودن باهاشوننوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-naghavi هعععی.. اره ادما تغییر میکنن و دیگ با چیزایی ک همیشه خوششون میومده حال نمیکنن
-
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi اونم بعد این همه وقتی که ندیدمش
نه راستش دلم براش تنگ شده بودآخییی
میاد حالانوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saghi-Mortazavi خیلی ها رو گفتین الاناس که بیاد ،
رفتن ، با کلی خزان خاطراتشون ، فقط یه تن خشک پیر از نگاه باقی گذاشتن -
Michael Vey یه زمان امیر مسعود هم لایکر بود ، به شدت ،
صبح تا شب آن بود و کل پستای درسی و عیر درسی رو فول لایک میکرد ، دهم بودنوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour همین الان ب این نتیجه رسیدم لایکر بودن خوب نیس..
-
@دختر-بهار
به طراحی علاقه دارین؟ -
pouya hosein pour همین الان ب این نتیجه رسیدم لایکر بودن خوب نیس..
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
منم قانع کن -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ftm-montazeri واقعیت؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از دو حالت خارج نیست
یا اونا انجام میدن و انتظار من بیجاست
یا انتظار من بیجا نیست و اونا اصلا متوجه کار من نیستن -
از دو حالت خارج نیست
یا اونا انجام میدن و انتظار من بیجاست
یا انتظار من بیجا نیست و اونا اصلا متوجه کار من نیستننوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A شایدم اصلا کار خاصی نکردم
-
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari حالا اگه با اسم واقعیت مشکل داری
میتونیم بهش حقیقت هم بگیم -
Michael Vey ای ام هیتر :))
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شدهمجتبی ازاد اون بدبختی ک الان قطع نخاع شده ی رقصنده از ی گروه چینی بود
و میدونی.. وقتی از یچیزی ک حتی ب تو هیچ ضرری نمیرسونه خوشت نمیاد دور و ورش فق نباش. لازم نیس ازش متنفر باشی یا اینطوری ارزوی مرگ کنی براشون :|||| -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخرین بار یادته؟
میگفتی اجباریه روت ، میخوای خودکشی کنی؛
اف شدی ندیدمت ، نمیدونم کجایی و در چه حالی ،
گاهی کاش بودی باهام،
در حد یه نگاه -
Gharibe Gomnam شاید بازگشت من باعثش شده
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
نه بابا -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخه لامصب
انتخاب رشته ۳ میلیون؟
مگه داری چیکار میکنی -
Michael Vey
منم قانع کننوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour اینکه همین الان داشتم ب کسی ک ب علایقم توهین کرد و برای گروهی ک فنشم ارزوی مرگ کرد رای مثبت میدادم :|||
-
@حمید-صباحی نه