هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سوآومنته بسامع ((:
_ هعی معنیشو خودمم نمیدونم
فرانسوی کسی بلدع؟Miss.Joker تو ک دستت تو همه زباناس
اینو بلدی؟ -
مجتبی ازاد بله
همین ک گرمی تابستون نداریم زیاد خودش همه چیه -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
نه رتبه ام یکم نمیخوره ولی میزنم شاید آوردم -
@حمید-صباحی بله فک کنم چن روز پیش گفتم
شما چکار کردین کنکورو؟
نتایج باب میلتون بود؟ -
مجتبی ازاد اها
ی سوال
میگن خود مشهدیا دیرتر از بقیه جاها میرن حرم
راس میگن؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار قربونت خوبم ت چطوری
اوضاع چطوره -
_Aram_ فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh ممنون
شما خوبین؟! -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی صاف تا قسمتی ابری
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی پزشک انسان منظورمه ها
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
چطور بود -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
انسانی ؟
بزار فک کنم
ببینم میتونم ثبت نام کنم -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار اوووم
خوبی -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
میدونی عاشق اینمکه بهت بگم ریحونپس اذیتم نکن -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی بله بله بله
-
هوووووومممم
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی دام چرا؟
انسانی نمیخواین؟
حامد چی؟ -
Gharibe Gomnamreplied to fateme.shafeie on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
باز شروع کردی؟؟
ریحون؟؟ -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
شما کنکوری بودین فاطمه خانوم -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
قصدم دامپزشکی هست
البته اول فرهنگیان میزنم به خاطر قوانین انتخاب رشته بعدش دامپزشکی -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی چ کردین حالا
پست 586428 از 1000113