هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ای خدااا چرا انقد تو نت اطلاعات درمورد رشته پزشکی قانونی کمههه
-
@حمید-صباحی یسس
Michael Vey
برنامتون سنگین میریزی؟ -
Michael Vey
برنامتون سنگین میریزی؟@حمید-صباحی ببین چجوری بگم.. مثلا باید روزی 10 ساعت بخونم و هر چهار تا درس اختصاصی هس توش.. من مثلا صبح فیزیکو باز میکنم دیگ ولش نمیکنم تا شب.. یهو مثلا نصف فصل اول دوازدهمو میخونم
-
@حمید-صباحی ببین چجوری بگم.. مثلا باید روزی 10 ساعت بخونم و هر چهار تا درس اختصاصی هس توش.. من مثلا صبح فیزیکو باز میکنم دیگ ولش نمیکنم تا شب.. یهو مثلا نصف فصل اول دوازدهمو میخونم
Michael Vey
به این میگن برنامه ریزی به روش تراکتوری -
Michael Vey
به این میگن برنامه ریزی به روش تراکتوری@حمید-صباحی دقیقا
-
Michael Vey
به این میگن برنامه ریزی به روش تراکتوری@حمید-صباحی خودمم میدونم بده.. ولی اصن نمد چرا نمیتونم ب برنامه خودم ک انقد قشنگ همهم درسا توش هس برسم.. هوف
-
@Kosar-Mortazavi
سلام وقتتون بخیر
تبریک میگم بهتون ، درجه گرفتید همیار شدید
انشالله موفق باشید⚘ -
@حمید-صباحی خودمم میدونم بده.. ولی اصن نمد چرا نمیتونم ب برنامه خودم ک انقد قشنگ همهم درسا توش هس برسم.. هوف
Michael Vey
به خاطر اینکه رویایی فک میکنین؟
تایمی رو وایه درس میزارین که شاید قبلا اونموقع خواب بودین
یا قبلا اونقدر مطالعه نداشتین و چون زمان کمی از تابستون مونده شما میخواهین زود همه چی رو بریزین نا تموم کنین
به نظر من تموم کردن مهم نیس اینکه مطالبی رو بزاری اما اونا رو خوب بخونی و جمع ببندی مهمه
من الان میتونم یه برنامه ۲۱ روزه بریزم دهم یازدهم رو تموم کنم
اما باید توجه کنم قبلا ۱۴ ۱۵ ساعت مطالعه داشتم که این برنامه رو میریزم قبلا تکنیک های روش مطالعه رو میدونم و عملیش کردم که میخوام این برنامه رو بریزم
برنامم تست آموزشی و زماندار داره
مرور مرور مرور خیلی مهمه -
Michael Vey
یا قبلا اونقدر مطالعه نداشتین و چون زمان کمی از تابستون مونده شما میخواهین زود همه چی رو بریزین نا تموم کنین
به نظر من تموم کردن مهم نیس اینکه مطالبی رو بزاری اما اونا رو خوب بخونی و جمع ببندی مهمه
اما باید توجه کنم قبلا ۱۴ ۱۵ ساعت مطالعه داشتم که این برنامه رو میریزم قبلا تکنیک های روش مطالعه رو میدونم و عملیش کردم که میخوام این برنامه رو بریزم
مرور مرور مرور خیلی مهمه@حمید-صباحی
نمیخوام نا امید کنم اما موقع برنامه ریزی رویایی فک نکنین منم سال اول پشت کنکورم اینطور بودم حتی زمان خوبی واسه درسام میزاشتم و به نظرم معقول بود اما وقتی میرفتم سراغ اجرا نمیتونستم چون میخواستم یه دفعه تغییر کنم و نا امید میشدم و دوباره میشستم از صب تا شب سر یه درس یا نهایتا دو درس
برنامم مرور نداشت تست آموزشی نداشت تست زماندار نداشت -
Michael Vey
مرور مرور مرور خیلی مهمه@حمید-صباحی نمیدونم مشکلی با سر درس نشستن ندارما.. فق اینکه همش حس میکنم نمیرسم و عقبم
-
@حمید-صباحی
نمیخوام نا امید کنم اما موقع برنامه ریزی رویایی فک نکنین منم سال اول پشت کنکورم اینطور بودم حتی زمان خوبی واسه درسام میزاشتم و به نظرم معقول بود اما وقتی میرفتم سراغ اجرا نمیتونستم چون میخواستم یه دفعه تغییر کنم و نا امید میشدم و دوباره میشستم از صب تا شب سر یه درس یا نهایتا دو درس
برنامم مرور نداشت تست آموزشی نداشت تست زماندار نداشت@حمید-صباحی دقیقا منم همینم متاسفانه
-
@حمید-صباحی نمیدونم مشکلی با سر درس نشستن ندارما.. فق اینکه همش حس میکنم نمیرسم و عقبم
Michael Vey
شما دوازدهم میرین خانوم؟ -
Michael Vey
شما دوازدهم میرین خانوم؟@حمید-صباحی یس اقا
-
@حمید-صباحی یس اقا
Michael Vey
تا به حال چیزی خوندی؟ -
میچائیل وی خانم بودن؟
-
Michael Vey
تا به حال چیزی خوندی؟@حمید-صباحی دوازدهمو شروع کردم
یدور فصل 1 فیزیکو خوندم با اقای طلوعی متوجه نشدم با اقای یاری دارم میبینم ب نصفش رسیدم تاحالا
زیست یدور فصل اولو با راه ابریشم خوندم ی نمه سخت بود یدور دیگ با صفر تا صد دارم میخونم گفتار اولو تموم کردم
شیمی تا سر بازها و اسید ها خوندم
ریاضیم ک نصف فرسنگ اولسال پایه همه درسارو هم خوندم از فرسنگ 1
-
میچائیل وی خانم بودن؟
pouya hosein pour مایکل وی هستم
جنسیتمو هرجور دوس داری در نظر بگیر داوشک -
pouya hosein pour مایکل وی هستم
جنسیتمو هرجور دوس داری در نظر بگیر داوشکMichael Vey نمیشه که هر جور خواستم در نظر بگیرم!
دچار گشایش اطاعاتی شدم، شفاف سازی کن،
یحو بد رفتاری میشه، خاطره سازی های بدی رخ میده، من همینک نمیدونم با کدوم ادبیات صحبت کنم که خوش آید