هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
اولترا خاکی@حمید-صباحی به داوشک چخبرررر
-
@حامد-صباحی داوش صدا کنی راحتترم هرچن دخترم..
Michael Vey
مرسی خواهر
والا واسه من جنسیت فرق نداره صرفا جهت آشنایی پرسیدم
خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم الان بیشتر افراد رو نمی شناسم -
@حمید-صباحی به داوشک چخبرررر
Michael Vey
ممنون شما خوبین؟ -
Michael Vey
مرسی خواهر
والا واسه من جنسیت فرق نداره صرفا جهت آشنایی پرسیدم
خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم الان بیشتر افراد رو نمی شناسم@حامد-صباحی مرسی خواهر صدا کردی
-
@حامد-صباحی مرسی خواهر صدا کردی
-
Michael Vey
ممنون شما خوبین؟@حمید-صباحی اره الان نذری اوردن کیفم کوک شد
-
@حمید-صباحی اره الان نذری اوردن کیفم کوک شد
Michael Vey
خدا قبول کنه -
@حمید-صباحی اره الان نذری اوردن کیفم کوک شد
Michael Vey
روز عاشورا از نذری ها تو آشپزخونه جا نبود الان هیچ کس نیاورده -
باز تا چند روز دیگه آمار کرونا کلی زیاد میشه
تو تلویزیون که میبینی
هیشکیییی ماسک نداره:/ -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری آقا اصل حرف منم اینه که اولا اینکه صرفا راه حل کنترل وابستگی جدایی نیست
دوما حالا شما میخواین جدا بشین خب باشه، مشکل من با راهشه
تا اینجا حله؟خب وقتی راه های دیگه رو نمیشه انجام داد به دبلایلی که گفتم .
حالا چی ؟دلایلتون خجالت و اینکه تو مکان عمومی نمیشه بیانش کرد و اون طرفم بی منطقه بود دیگه نه؟
منم میگم خجالت رو که واقعا اینجا برای جلوگیری از یه اتفاق بدتر میشه کنار گذاشت
همونجور که برای ایجاد تنفر کنار گذاشتید
تو مکان عمومی نمیشه؟ خب ازش مودبانه درخواست کنید که خصوصی صحبت کنید، توی یه مکان عمومی میشه دل یه نفرو راحت شکست و متنفرش کرد؟؟
طرف بی منطقه؟ باشه اما شما موظفی راه عاقلانه تری رو بری یعنی به طرف بگی کارش رو درست کنه (شما گفتی بقیه ام فهمیدن اینم بگم که آدمارو که از رو حدس و گمان های خودتون و حرفای بقیه نمیشه شناخت اینم یه نکته) اول هیچ رابطه دوستانه ای حتی اگه رابطه صمیمانه نباشه بازم شما حق نداری دل یه نفرو بشکنی و دلشو پر نفرت کنی
میدونی اتفاقا حداقل روی خوشی بهش نشون بدی تا متنفر نشه و اون خیلی راحتتر میتونه کنار بیاد با قضیه
آره پر واضحه که هر انسانی در وهله اول وابسته میشه اگه روی خودش کنترلی نداشته باشه و روی خودش کار نکرده باشه اما این مسئله است که وابستگی رو چکارمیشه کرد؟ قطعا به جای ایجاد تنفر خیلی راهای عاقلانه تری هست
هیچ روانشناسی نمیاد بگه چون بیمار من بی منطقه پس خودم متنفرش میکنم اون فقط لحن مناسبتری رو برای انتقال مطالبش انتخاب میکنه درسته؟ شما روانشناس نیستی بله میدونم اما خیلی انسان ها روانشناس نیستند اما اینکارارو میکنند حتما هم توی زندگی خودتون مثالش رو دیدین
نمیدونم به جواب خدا اعتقاد دارین یانه؟ اما من خیلی اعتقاد دارم قطعا اگه یکاریو با یه آدم کنید دیر یا زود نتیجه اش رو میبینید اون کار خوب باشه قطعا خوبی میبینید اما امان از اون روزی که پای شکستن دل طرف وسط باشه....@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونم به جواب خدا اعتقاد دارین یانه؟ اما من خیلی اعتقاد دارم قطعا اگه یکاریو با یه آدم کنید دیر یا زود نتیجه اش رو میبینید اون کار خوب باشه قطعا خوبی میبینید اما امان از اون روزی که پای شکستن دل طرف وسط باشه....@سجاد-ذوالفقاری حالا چرا اینو گفتم؟ برای اینکه بگم ما تو زندگیمون خیلی باید روی رفتارهامون و کارهامون فکرکنیم چون هرکدوم قطعا پیامدهای بسیاری داره که صرفا محدود به ما و زندگیمون نمیشه
-
@سجاد-ذوالفقاری آقا اصل حرف منم اینه که اولا اینکه صرفا راه حل کنترل وابستگی جدایی نیست
دوما حالا شما میخواین جدا بشین خب باشه، مشکل من با راهشه
تا اینجا حله؟خب وقتی راه های دیگه رو نمیشه انجام داد به دبلایلی که گفتم .
حالا چی ؟دلایلتون خجالت و اینکه تو مکان عمومی نمیشه بیانش کرد و اون طرفم بی منطقه بود دیگه نه؟
منم میگم خجالت رو که واقعا اینجا برای جلوگیری از یه اتفاق بدتر میشه کنار گذاشت
همونجور که برای ایجاد تنفر کنار گذاشتید
تو مکان عمومی نمیشه؟ خب ازش مودبانه درخواست کنید که خصوصی صحبت کنید، توی یه مکان عمومی میشه دل یه نفرو راحت شکست و متنفرش کرد؟؟
طرف بی منطقه؟ باشه اما شما موظفی راه عاقلانه تری رو بری یعنی به طرف بگی کارش رو درست کنه (شما گفتی بقیه ام فهمیدن اینم بگم که آدمارو که از رو حدس و گمان های خودتون و حرفای بقیه نمیشه شناخت اینم یه نکته) اول هیچ رابطه دوستانه ای حتی اگه رابطه صمیمانه نباشه بازم شما حق نداری دل یه نفرو بشکنی و دلشو پر نفرت کنی
میدونی اتفاقا حداقل روی خوشی بهش نشون بدی تا متنفر نشه و اون خیلی راحتتر میتونه کنار بیاد با قضیه
آره پر واضحه که هر انسانی در وهله اول وابسته میشه اگه روی خودش کنترلی نداشته باشه و روی خودش کار نکرده باشه اما این مسئله است که وابستگی رو چکارمیشه کرد؟ قطعا به جای ایجاد تنفر خیلی راهای عاقلانه تری هست
هیچ روانشناسی نمیاد بگه چون بیمار من بی منطقه پس خودم متنفرش میکنم اون فقط لحن مناسبتری رو برای انتقال مطالبش انتخاب میکنه درسته؟ شما روانشناس نیستی بله میدونم اما خیلی انسان ها روانشناس نیستند اما اینکارارو میکنند حتما هم توی زندگی خودتون مثالش رو دیدین
نمیدونم به جواب خدا اعتقاد دارین یانه؟ اما من خیلی اعتقاد دارم قطعا اگه یکاریو با یه آدم کنید دیر یا زود نتیجه اش رو میبینید اون کار خوب باشه قطعا خوبی میبینید اما امان از اون روزی که پای شکستن دل طرف وسط باشه.... -
نمیدونم به جواب خدا اعتقاد دارین یانه؟ اما من خیلی اعتقاد دارم قطعا اگه یکاریو با یه آدم کنید دیر یا زود نتیجه اش رو میبینید اون کار خوب باشه قطعا خوبی میبینید اما امان از اون روزی که پای شکستن دل طرف وسط باشه....@سجاد-ذوالفقاری حالا چرا اینو گفتم؟ برای اینکه بگم ما تو زندگیمون خیلی باید روی رفتارهامون و کارهامون فکرکنیم چون هرکدوم قطعا پیامدهای بسیاری داره که صرفا محدود به ما و زندگیمون نمیشه
-