هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
 Cooked by me  
- 
 Cooked by me  @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  Cooked by me  باز تو یچیزی گذاشتی من دیدمو دلم خواست این همه گنااااه 
 جواب گویی ؟
- 
 Fresh jous  
- 
 Fresh jous  
- 
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  Cooked by me  باز تو یچیزی گذاشتی من دیدمو دلم خواست این همه گنااااه 
 جواب گویی ؟@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  Cooked by me  باز تو یچیزی گذاشتی من دیدمو دلم خواست این همه گنااااه 
 جواب گویی ؟الهههههیییییی 

- 
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستی امروز وعده 100 روزه روحانی تموم شد  خخ نکنه منتظری به وعهده هاش عمل کنه ... rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستی امروز وعده 100 روزه روحانی تموم شد  خخ نکنه منتظری به وعهده هاش عمل کنه ... خرش از پل گذشت # تموم شد  
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستی امروز وعده 100 روزه روحانی تموم شد  خخ نکنه منتظری به وعهده هاش عمل کنه ... خرش از پل گذشت # تموم شد  tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستی امروز وعده 100 روزه روحانی تموم شد  خخ نکنه منتظری به وعهده هاش عمل کنه ... خرش از پل گذشت # تموم  هعیییییی من که که بهش رای ندادم الانم حق مردم که اینجوری کنه بهشون .. 
- 
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستی امروز وعده 100 روزه روحانی تموم شد  خخ نکنه منتظری به وعهده هاش عمل کنه ... خرش از پل گذشت # تموم  هعیییییی من که که بهش رای ندادم الانم حق مردم که اینجوری کنه بهشون .. rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستی امروز وعده 100 روزه روحانی تموم شد  خخ نکنه منتظری به وعهده هاش عمل کنه ... خرش از پل گذشت # تموم  هعیییییی من که که بهش رای ندادم الانم حق مردم که اینجوری کنه بهشون .. اره مردمم میدونن،فیلمشم دیدین ک چطوری وسط سخنرانی مردم کرمانشاه میندازنش بیرون،این یعنی مردمم ..... 
- 
- 
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: رفقا قلمچی دو سه جلسه پشت هم نریم حذفمون میکنن؟؟ بورسیه ای؟ 
 اگ نیستی نه

|
 |

شعردانه
شعردانه