هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ای خداااا
باید برم کارت ملی بگیرم
چرا کارتمو گم کردم
چرااااااااااانوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
کارت ملی من ۳ سال بعد از درخواستم اومد -
Gharibe Gomnam
کارت ملی من ۳ سال بعد از درخواستم اومدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli از قصد اینقدر با تاخیر میدن؟!
-
Gharibe Gomnam چیشده
!
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
خرید اینترنتی دارم واجبم هست
با کارت خودم میگرفتم
کارتمو حدود یک ماه پیش گم کردم
مادرم دیروز رفت میگه چون بالای ۱۵ سالم باید کارت ملی بگیرم که بهم شماره سریال بدن که بتونم کارت جدید بگیرم -
@nazanin-mirzai
با کارت خودم میگرفتم
مادرم دیروز رفت میگه چون بالای ۱۵ سالم باید کارت ملی بگیرم که بهم شماره سریال بدن که بتونم کارت جدید بگیرمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam فکر نمیکنم برای ماها که شناسنامه هامون جدیده کارت ملی لازم باشه ، با همون شناسنامه هم بری کارت راه میافته برای ما فقط همون شماره ملیه دیگه مثل قبلا نیست که شماره کارت ملی جدا باشه.
به نظرم خودت برو شناسنامه ت هم ببر نشون بده احتمال خیلی زیاد کارت راه میافته. -
Gharibe Gomnam فکر نمیکنم برای ماها که شناسنامه هامون جدیده کارت ملی لازم باشه ، با همون شناسنامه هم بری کارت راه میافته برای ما فقط همون شماره ملیه دیگه مثل قبلا نیست که شماره کارت ملی جدا باشه.
به نظرم خودت برو شناسنامه ت هم ببر نشون بده احتمال خیلی زیاد کارت راه میافته.نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
نه لازمه
تازه هوشمندم شده این کارت ملی -
Gharibe Gomnam فکر نمیکنم برای ماها که شناسنامه هامون جدیده کارت ملی لازم باشه ، با همون شناسنامه هم بری کارت راه میافته برای ما فقط همون شماره ملیه دیگه مثل قبلا نیست که شماره کارت ملی جدا باشه.
به نظرم خودت برو شناسنامه ت هم ببر نشون بده احتمال خیلی زیاد کارت راه میافته.نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
بردیم دیگه
اینو گفت -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخ خدا
چرا حواسم نبود کجا گذاشتمش چرا گمش کردم واااای -
@nazanin-mirzai
بردیم دیگه
اینو گفتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam نمیدونم چرا این اینطوری گفته بهتون
منم یه بار کارتم گم شده بود فقط شناسنامه بردم برام دوباره صادر کردن.
بانک ملی اگه باشه معمولا تو شهرا دوتا شعبه دارن ، یه شعبه دیگه شو برید -
Gharibe Gomnam نمیدونم چرا این اینطوری گفته بهتون
منم یه بار کارتم گم شده بود فقط شناسنامه بردم برام دوباره صادر کردن.
بانک ملی اگه باشه معمولا تو شهرا دوتا شعبه دارن ، یه شعبه دیگه شو بریدنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
نه ملته
کارت ملی همه هوشمند شده
مثلا اینایی که دهه ۶۰ و ۷۰ بودن همه کارتشونو هوشمند کردن -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Felli از قصد اینقدر با تاخیر میدن؟!
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
نمیدونم
میگن اون کاغذی که کارت ملی رو روش چاپ میکنن از خارج میاد و تحریمه
واسه همین دیر میاد
️
-
@nazanin-mirzai
نه ملته
کارت ملی همه هوشمند شده
مثلا اینایی که دهه ۶۰ و ۷۰ بودن همه کارتشونو هوشمند کردنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam نمیدونم واقعا
باید برم قانون رو دیگه عوض کنم
️
-
@nazanin-mirzai
با کارت خودم میگرفتم
مادرم دیروز رفت میگه چون بالای ۱۵ سالم باید کارت ملی بگیرم که بهم شماره سریال بدن که بتونم کارت جدید بگیرمنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
من تازه یه حساب وا کردم
کارت ملی هم میخواد بله
️
-
@nazanin-mirzai
نمیدونم
میگن اون کاغذی که کارت ملی رو روش چاپ میکنن از خارج میاد و تحریمه
واسه همین دیر میاد
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli ای بابا ای بابااا
️
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چهرازی یه جا میگه:
تو فهمیدی چرا با همه حرف کم میارم، با تو زمان؟عمیقا میفهمم از چی صحبت میکنه...
-
Gharibe Gomnam
من تازه یه حساب وا کردم
کارت ملی هم میخواد بله
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli پس جدیدا اینطوری شده
کارت من مالِ قدیمه -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب فاطمه
راحت شدی؟
الان وقت انتقامه دیگه
️
-
@Felli پس جدیدا اینطوری شده
کارت من مالِ قدیمهنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
نمیدونم حتما کارت ملی هم نیازه یا ن
ولی به من گفتن که کپی کارت ملی و شناسنامه باید بیاری -
_MILAD_ بدی شو چند وقت دیگه میفهمه
وقتی خدای نکرده هر روز مجبور شه ۴ تا متفورمین بندازه
نوشابه خطرناک تر از چیزیه که فکرشو میکنیمنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno و خوشمزه تر ار چیزیه که فکرشو میکنیم
-
کجا برم نه راه پس دارم نه راه پیش..
وسطه میدون مینم بدجور پره سینه ام ♫♪♭
از حرفایی که صد دفعه خواستم بگم نشد..
این دیوونه ساخته با تو آیندشو ♫♪♭
نه همونی که میترسیدم ازش نشو..