هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Veyreplied to pouya hosein pour on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour گوود
البت موهای تا زیر ابرو هم جذابهه -
pouya hosein pourreplied to Helorikaa on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli افتخار همیشه در خونه رو نمیزنه ها ، ولی درس ساعت ۳ صبح هم میزنه
-
Helorikaareplied to Michael Vey on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
pouya hosein pour گوود
البت موهای تا زیر ابرو هم جذابههیهو بگو مدل کرهای میخوام
من میدونم که منظورت پسرای تو انیمه هاس️ -
Helorikaareplied to pouya hosein pour on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
بله فرمایشت درست
ولی کنکورم همیشه در خونه آدم رو نمیزنه️ -
pouya hosein pourreplied to Helorikaa on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli اونکه دیگه با کله میاد در نمیزنه
-
-
Helorikaareplied to pouya hosein pour on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
از جاماندگان گالری ، برم نابودش کنم
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kosar A003 on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana
شیرینی کوتاهیشو بخوریم ایشاللهتکبیر
-
Helorikaareplied to pouya hosein pour on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
یه چیزی بگم؟
اگه میخواستی نابودش کنی اینجا نمیفرستادیش️
ینی اینقدرا هم داغون نیست -
@Felli من
-
چیچک رتبه های آلاخونهreplied to pouya hosein pour on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour یا خدا
گلبم واستاد -
Galadrielreplied to خانوم لوبیا on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma
میره پشت یخچال️ -
خیلی دلم میخواد برا کنکوریا تاپیک بزنم ولی تایپ کردن سخته
وویسم بگیرم بد نیس ولی دقیقن نمیدونم چیا بگم
وات د هل ایز دت -
0yasin.sh0replied to Helorikaa on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli اره مثلا
رفتن که بگذریم
ولی خب اینجا بدون تیره و تاره
فدات خوبم چخبر؟ -
pouya hosein pourreplied to Helorikaa on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli اینجا که دبگه هبچکس دستش نمیشه برداره، ولی گالری باشه دیگه حتم میبندن خود خودمم
-
pouya hosein pourreplied to چیچک on ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno یکی بیاد احیای قلبب کنه
-
سلام
-
@Zahra-Zahraii
کوجاها سِیر میکنی
421541/1000113