هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mohammadhassan درسته.این کشور همیشه درگیر جنگ هس؛ داخلی، سرد ،نرم.
البته الان خیلی بدتره چون خود مردم هم دنبال ایجاد تفرقه ن.
یه سری سلبریتی دارن فرهنگ و مسیر کشورو تغییر میدن. همیشه آماده ن ک از آب گل آلود ماهی بگیرن
همین بعد از زلزله سریع واکنش هاشون شروع شد ...
ولی خب درکل این خبر یه اتفاق خوب بود:) قدرت ایرانو به رخ جهان کشید@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه سری سلبریتی دارن فرهنگ و مسیر کشورو تغییر میدن. همیشه آماده ن ک از آب گل آلود ماهی بگیرن
ولی خب درکل این خبر یه اتفاق خوب بود:) قدرت ایرانو به رخ جهان کشیدخداییش اینایی ک عقلشونو میدن دست یه سری سلبریتی بی سوادو درک نمیکنم
-
البته ب یکی از مهمترین هدفهاشون نرسیدن ولی امریکا سود خیلی زیادی از عربستان و..بجیب زد(چیزی حدود 1100میلیارد دلار)واقعا همون حرف ترامپ عین حقیقته ک عربستان مثل ی گاوشیرده اس واسه ما شیرش تموم شه سرش میبریم
والبته اسرائیل و...هم،فشار های رسانه ای ازش برداشته شد،به خیلی مسائل سیاسی رسیدن و...
-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ولی خب درکل این خبر یه اتفاق خوب بود:) قدرت ایرانو به رخ جهان کشیدخداییش اینایی ک عقلشونو میدن دست یه سری سلبریتی بی سوادو درک نمیکنم
-
@ata1214 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
البته ب یکی از مهمترین هدفهاشون نرسیدن ولی امریکا سود خیلی زیادی از عربستان و..بجیب زد(چیزی حدود 1100میلیارد دلار)واقعا همون حرف ترامپ عین حقیقته ک عربستان مثل ی گاوشیرده اس واسه ما شیرش تموم شه سرش میبریم
والبته اسرائیل و...هم،فشار های رسانه ای ازش برداشته شد،به خیلی مسائل سیاسی رسیدن و...
حس میکنم اصولگرایی
حس نکن مطمئن باش
-
حس میکنم اصولگرایی
حس نکن مطمئن باش
نشد که
این انتخابات اون قدری که من کاندیدای شما رو کوبیدم یه اصلاح طلب نکوبیدمن فک میکنم تقلب شده اما ن از طرف اصلاح طلبا!!!!
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء سوریه آزاد شد
-
بیخیال بحث سیاسی!
وقت آزاد داشتید
اینو بخونید
دو لیوان هورمون غیرت میریزه خونتون!همه ی اینا سیاسیت های روز رو جبهه های حق و باطل رو بدرستی شناختن بدرسی موضع گرفتن ک جاودانه الگو شدن، علم و از سیاست جدا نکردن،فقط دنبال درس نبودن،نه بحثی ندارم ولی من معتقدم نظام تشخیص داد اگ ی اصولگرا بیاد سرکار برجام و این سیاست کهنه جدید شده نگاه ب غرب هی ادامه پیدا میکنه،و فرجام خوبی نداره....ولش فردا میکننمون تو گونی
هوا چ خوبه
فعلا
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها داعش هم آموزش و پرورش داره!
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
در اینجا میخوام یکی از معلمان زحمت کش داعش رو به شما نشون بدم.
هشدار: ممکن است با دیدن این تصویر تمام آموخته های شما از یادتان برود.
یه یادی کنیم از این پست قدیمی
-
سلام دوباره دوستان
-
بیخیال بحث سیاسی!
وقت آزاد داشتید
اینو بخونید
دو لیوان هورمون غیرت میریزه خونتون!همه ی اینا سیاسیت های روز رو جبهه های حق و باطل رو بدرستی شناختن بدرسی موضع گرفتن ک جاودانه الگو شدن، علم و از سیاست جدا نکردن،فقط دنبال درس نبودن،نه بحثی ندارم ولی من معتقدم نظام تشخیص داد اگ ی اصولگرا بیاد سرکار برجام و این سیاست کهنه جدید شده نگاه ب غرب هی ادامه پیدا میکنه،و فرجام خوبی نداره....ولش فردا میکننمون تو گونی
هوا چ خوبه
فعلا
مردمند که انتخاب می کنند نه نظام !
روحانی اصلاح طلب نبوده و نیست
بیخیال
هوا چه خوبهبنظر من49درصد عامه ی مردمن
,والبته خوبه و نسبت ب جمهوریای ریاستی و پارلمانی کشورهای ک میبینیم بهتره...
از نظر من صرف حرف زدن اینکه من ی تکنو ام یا امثالی مثل اعتدال ملاک نیست کیا حمایتش میکنن و حرفا از کدام مغزا بیرون میاد اصله...هنوزم هوا خوبه
-
-
@ata1214 .لایک
-
@ata1214 بد نبود ولی فک کنم دیگه سرما خوردم . جای شمام خالی
-
-
EHSAN75 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ata1214
سلام
خوبی یا بهتر دوست عزیزسلام بر احسان جان
خوبم
اما متاسفانه بد جوری افت کردم از مهر هر چقدر هم خوب باشم این حس بد از زیر در جریانهافت ک واسه همس نگران نباش....
-
-