هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نمیدونم چرا مشاورها قبل اینکه کنکور دو مرحله بشه پکیج موفقیت در یک ماه میفروختن
الان میگن واسه کنکور دی زمان نیست وقت کمه 😂 -
@First
😂😂😂
پس تو بودی که بیهویت بودی😂@danial-hosseiny
ها حاجی 😂🚶🏻
میگم الان که عمومیا حذف شده و کار کاسبی تو ام داخل انجمن خوابیده 😂اگه میتونستی و وقت داشتی بیشتر در مورد ادبیات برامون تاپیک بزن و بنویسی خوب میشد.
در مورد شاعرا و عقایدشون، سبک های ادبی جهان، معرفی رمان و کتاب، درمورد نویسندگی و ... . هم یه جورایی جنبه آموزشی داشته باشه هم اطلاعات عمومی.
باز هم میگم اگه وقت به اندازه کافی داری و در توانت هست. خودم به شخصه خوشحال میشم اگه اینکارو انجام بدی و قطعا استقبال میکنم مطمئنم بچه های علاقه مند هم اینجا زیاده و استقبال میکنن. -
الان میگن واسه کنکور دی زمان نیست وقت کمه 😂@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان میگن واسه کنکور دی زمان نیست وقت کمه 😂یه جا خوندم نوشته بود چون بعد دی ماه دیگه شاگردشون رو از دست میدن🚶♀️
انصافه؟ -
@m-hmt 😂😂😂😂
-
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم فکر میکردم گوزن و آهو زن و شوهرن🤦♀️🤣
والا من یادمه کارتون بامبی می دیدم مادره که شکار شد شاخ نداشت ولی پدرش گوزن بود😐😂
-
@m-hmt 😂😂😂😂
-
@m-hmt پایدار باشین😂😂
-
@m-hmt پایدار باشین😂😂
-
aynaz masoumi اوخی یادش بخیر تو مدرسه میخواستیم پروازیا رو پیدا کنیم میرفتیم رو تخته کلاسا مینوشتیم همیشه عشق باشد همیشه برکت 😂🚶♀️
-
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa حضور من خودش خطرا رو رفع میکنه اصااا
بر منکرش لعنت😂😂
@soniaaa درسته خسته بشه سعید میشینه پشت ماشین و اینا
ولی خب من باشم بیشتر میمونیم مسافرتیم میشه🥲
ولی خب شرایط مالی به مسافرت نمیخوره😂🚶♀️گواهینامه نداری؟
@sania-Andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-Andiravan
یکی میگف من افتادم ی مدرسه فقط ی کلاس بود از بقیه دور کلاسا دور بود التماس کردیم نیم ساعت اضافه وقت داد😐اندازه دوتا عمومی وقت گرفتن نامردا😂💔حلال نیست این واقعا😐🚶♀️
البته خب ممکنه الکی بگن که بقیه کنکوری ها عصبانی شن😂اینم ممکنه🥲🥲💔
@soniaaa 🥲😂
اره اصفهانو دوست دارم مخصوصا باغ گلها و بریونی بریونی اعظم کنار سی سه پل 🥺معلومه بریونی دوست داری🤣🤣🤣