هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey در به نظر شما کدوم موسسه؟ گفته است:
مریم شرقی خب خب.. سطح سوالای گزینه دو در سطح کنکوره ن سخت تر ن اسون تر
بعد ثبت نام وقتی وارد اپش میشی با اینا رو به رو میشی%(#b33d02)[حل تمرین:] 35 تست از هر مبحث و درسی ک دوس داشتی.. تا گزینه رو بزنی جوابشو میگه. بدون زمان
%(#b33d02)[ساخت ازمون:] از هر درس و مبحثی خواستی میتونی برا خودت ی تعداد سوال با هر سطحی ک دوس داشتی انتخاب کنی و ازمون بدی
%(#b33d02)[رفع اشکال هوشمند:] با توجه ب غلطا و نزده هایی ک تو ازمونای خودت و خودش داری برات سوالای جدید یا همون غلطا و نزده هاتو میاره
%(#b33d02)[کارنامه های من:] کارنامه های ازموناته.. تحلیل خوب و پیامای مشاوره ای و نمودار پیشرفتت
%(#b33d02)[سوالات من:] سوالایی ک دوسشون داشتی و سر ازمون اونارو یجورایی سیو کردی اینجا هستن
%(#b33d02)[ازمون های گزینه دویی:] پیش ازمون های ازمونای اصلیشن
%(#b33d02)[ازمون های مدرسه:] در صورتی ک مدرسه براتون ثبت نام کرده باشه ازمونات اینجان
%(#b33d02)[ازمون های خودم:] ازمونایی ک خودت از خودت میگیری
%(#b33d02)[ازمون جامع گزینه دو:] ازمونای اصلی گزینه دوازمونا انلاینن ولی میتونی با نمایندگیت هماهنگ کنی و حضوری بدی.. ازمونای جامع و پیش شامل امکانات %(#6f02b3)[شک دارم]، %(#6f02b3)[جواب نمیدم]، %(#6f02b3)[حذف گزینه]، %(#6f02b3)[زمان باقی مانده] و %(#6f02b3)[زمان گذشته] و %(#6f02b3)[کرنومتر]، و دو دفترچه ای هست.
برا سال تحصیلی 1402 برا ما کنکوریا 20 تا ازمون داره قیمت 2 میلیون و 180 هزار تومن.
بالاخره باور کردم که دختری
چون گزینه دو دروع نمیگه -
کننن یو فییلل اییییت
کننن یو فیل ایتتتتتتتتت
اااااا یههههههه -
Michael Vey در به نظر شما کدوم موسسه؟ گفته است:
مریم شرقی خب خب.. سطح سوالای گزینه دو در سطح کنکوره ن سخت تر ن اسون تر
بعد ثبت نام وقتی وارد اپش میشی با اینا رو به رو میشی%(#b33d02)[حل تمرین:] 35 تست از هر مبحث و درسی ک دوس داشتی.. تا گزینه رو بزنی جوابشو میگه. بدون زمان
%(#b33d02)[ساخت ازمون:] از هر درس و مبحثی خواستی میتونی برا خودت ی تعداد سوال با هر سطحی ک دوس داشتی انتخاب کنی و ازمون بدی
%(#b33d02)[رفع اشکال هوشمند:] با توجه ب غلطا و نزده هایی ک تو ازمونای خودت و خودش داری برات سوالای جدید یا همون غلطا و نزده هاتو میاره
%(#b33d02)[کارنامه های من:] کارنامه های ازموناته.. تحلیل خوب و پیامای مشاوره ای و نمودار پیشرفتت
%(#b33d02)[سوالات من:] سوالایی ک دوسشون داشتی و سر ازمون اونارو یجورایی سیو کردی اینجا هستن
%(#b33d02)[ازمون های گزینه دویی:] پیش ازمون های ازمونای اصلیشن
%(#b33d02)[ازمون های مدرسه:] در صورتی ک مدرسه براتون ثبت نام کرده باشه ازمونات اینجان
%(#b33d02)[ازمون های خودم:] ازمونایی ک خودت از خودت میگیری
%(#b33d02)[ازمون جامع گزینه دو:] ازمونای اصلی گزینه دوازمونا انلاینن ولی میتونی با نمایندگیت هماهنگ کنی و حضوری بدی.. ازمونای جامع و پیش شامل امکانات %(#6f02b3)[شک دارم]، %(#6f02b3)[جواب نمیدم]، %(#6f02b3)[حذف گزینه]، %(#6f02b3)[زمان باقی مانده] و %(#6f02b3)[زمان گذشته] و %(#6f02b3)[کرنومتر]، و دو دفترچه ای هست.
برا سال تحصیلی 1402 برا ما کنکوریا 20 تا ازمون داره قیمت 2 میلیون و 180 هزار تومن.
بالاخره باور کردم که دختری
چون گزینه دو دروع نمیگه@farzam-yousefi جرررررررررر
-
سلامممم
-
@حامد-صباحی سلامم
بامرامم
شدی شبیه باااورام -
@salma-khajavi اونم خوبه
من شب ها با خانواده می رفتیم بالا بوم می خوابیدم زیر اسمون پر ستارهarthur morgan
وایچه رویایی
ولی حشره مشره هایکم اذیت میکنن
-
سلام بچه ها چطورید؟
حیف که استاد موقاری عزیز دلمه نمیتونم هیچی بهش بگم که دوباره پای من رو به انجمن باز کرد
مث یه معتاد تازه ترک کرده@farzam-yousefi بیا همین الان باهم بریم و برنگردیم حداقل تا فردا
-
@حامد-صباحی سلامم
بامرامم
شدی شبیه باااورامMichael Vey
ژهه حیفففف
ادامه رو نمی تونم بگم
چطوری گل؟ -
@farzam-yousefi بیا همین الان باهم بریم و برنگردیم حداقل تا فردا
Michael Vey
داداش تو میخوای برو
من تازه اومدم
من از صبح درگیر امتحان و آزمون بودم تو تایم استراحتم -
@farzam-yousefi
سلام فرزام جان
فک کنم نتونستی تو کمپ بمونی
اصلا استاد یه چیز دیگه اس
چطوری پسر؟ -
Michael Vey
ژهه حیفففف
ادامه رو نمی تونم بگم
چطوری گل؟@حامد-صباحی ی گل پژمردم ک فردا امتحان گزینه دو داره و کوفت بلد نیست:>>>
-
Michael Vey
داداش تو میخوای برو
من تازه اومدم
من از صبح درگیر امتحان و آزمون بودم تو تایم استراحتم@farzam-yousefi اوهو پس هچی..
-
خببب دیگ برمم
-
@حامد-صباحی ی گل پژمردم ک فردا امتحان گزینه دو داره و کوفت بلد نیست:>>>
Michael Vey حتی اگه کوفت و زهرمارم بلد نیستی ، شرکت کن و تحلیلش کن
-
@حامد-صباحی ی گل پژمردم ک فردا امتحان گزینه دو داره و کوفت بلد نیست:>>>
Michael Vey
نگران نباش گل
هنوز اول کاری
یواش یواش پیشرفت می کنی
گاهی موقع ممکنی جا بزنی