هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قضاوت کردن از نوع طرز فکر خود نسبت به دیگران و یا قضاوت کردن از روی ظاهر فرد اصلا کار شایسته و پسندیدهای نیست. افراد موفق در مورد دیگران قضاوت نمیکنند، چون میدانند انجام این کار روی شخصیت آنها تاثیر میگذارد.
وقتی که رفتار دیگران را مشاهده میکنیم، آنچه میبینیم به درجه شفافیت پنجره ای که از آن مشغول نگاه کردن هستیم بستگی دارد.
قبل از هرگونه انتقادی، بد نیست توجه کنیم به اینکه خود در آن لحظه چه ذهنیتی داریم و از خودمان بپرسیم آیا آمادگی آن را داریم که به جای قضاوت کردن فردی که میبینیم درپی دیدن جنبههای مثبت او باشیم؟ آیا در دادگاه جمع دوستان کوچکترین حقی برای دفاع او قائل هستیم؟ ببینیم میتوانیم همه چیز را فقط سیاه یا فقط سپید نبینیم؟ بهتر نیست خودمان را جای آن شخص بگذاریم؟ آیا قدرت دفاع در جمعی که همه علیه کسی صحبت میکنند را داریم؟ مگر نشنیدهایم که اگر خلافی را هم دیدی فقط به خود او تذکر بده و از بیانش سر باز بزن؟ چه برسد به اینکه ندیده باشی و یا اصلا نبوده باشد؟
میدانیم آبروی مومن از۱۰بار طواف کعبه بالاتر است و به راحتی و به لطایف الحیل رفتاری از آن میگذریم؟ یا باز شنیدهایم که از هر ۳قاضی ۲نفر به جهنم میروند؟! یا اینکه بین حق و باطل فقط چهار انگشت فاصله هست پس در این شرایط و در رویارویی با حوادث گوناگون چه باید بکنیم؟ قضاوت کنیم، بیتفاوت باشیم، تحقیق کنیم و بعد صحبت کنیم، احتمال بدهیم و صد در صدی نتیجه نگیریم یا... با تمهتها و بدنامیها چه کنیم؟
پس زود قضاوت نکنید. زود به انتهای قضیه نرسید و یکه به قاضی نروید یا در میان صحبتها مدام دنبال درست و غلط نگردید. قبل از نتیجهگیری کردن بدون توجه به جنسیت در مورد حرفهای دیگران کمی فکر کنید؛ خصوصا اگر میدانید این صحبت فقط از یک احساس زود گذر نشأت میگیرد.
در نتیجه ما همیشه باید با خودمان تکرار کنیم که «خداوندا؛ به من بیاموز قبل از آنکه درباره راه رفتن کسی قضاوت کنم، کمی با کفشهای او راه بروم.(بدون توجه به جنسیت)»مسلما جامعه ای که در آن باید برای گرفتن حق خود رفت و به زور آن را از چنگال دیگران زدود، خوب نیست ولی بدتر از آن هم حالتی است که برای گرفتن حق خود به پا خیزی و نتوانی آن را به طور کامل بگیری. ولی همیشه باید به خاطر داشت که حق را باید گرفت. گاهی با یک حرف حسابی، گاهی با اعمال کمی زور، گاهی هم با سرنیزه و توپ و مسلسل باید حق خویش را به هر نحو ممکن از چنگال طرف مقابل خویش ستاند.
حالا اگر میومدی و یکم حرف میزدی فوری رای منفی میومد ولی وقتی که میایی حق رو بگی هیچکی طرفت نیس و همه سکوت می کنن نه تایید می کنن نه رای مثبت(باید بدون در نظر گرفتن جنسیت نظر داد)
واقعا متاسفم برای چنین بشری
حالا من حرفام زدم شاید ممکنه برای بیشترتون بد به نظر بیاد و خوشتون نیاد ولی باید واقعیت رو قبول کنین که حق گفتم
دوباره می گم واقعا متاسفم
@حامد-صباحی سلام
یه سوال دارم شما الان دقیقا مخاطب صحبت هاتون کیه؟ منظورم اینه که یک شخصه یا همه؟ -
@حامد-صباحی سلام
یه سوال دارم شما الان دقیقا مخاطب صحبت هاتون کیه؟ منظورم اینه که یک شخصه یا همه؟@nazanin-mirzai
من منظورم همه هست مخاطب خاصی ندارم
من زیاد با این مسئله رو به راه شدم
به همین خاطر خواستم بگم همه بدونن -
@nazanin-mirzai
به همین خاطر خواستم بگم همه بدونن@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@nazanin-mirzai
به همین خاطر خواستم بگم همه بدونناصلا من مخاطب یا شخص خاصی رو نمی گم
به هیچ وجه
فقط می خواستم همه بدونن -
تو ام ایکس پلیر فیلم باز کردم
دو تا زیرنویس فارسی و انگلیسی چسبیده داره
هرکاری میکنم با انگلیسی باز میشه
کسی میدونه چحوری زیرنویس دومشو فعال کنم؟
حتی زیرنویس غیرچسبیده هم دانلود کردم ولی اصلا فعال نمیشه//: -
@nazanin-mirzai
به همین خاطر خواستم بگم همه بدونن@حامد-صباحی آخه اینطور که از صحبت هاتون پیداست اینکه راجع به رای دادن، ندادن ،حمایت و از این قبیل میفرمایید مثل اینکه با همگی هستید!! اینطور هست؟
-
@sania-Andiravan دیگه بالاخره باید یه بار قال قضیه رو کَند و گذاشت کنار.
اره دقیقا بهمن اوج درس و شروع ترم دوم اینا بود
مگه اصلا وقت داشتیم به این چیزا فکر هم کنیم چه برسه به اینکه بریم@nazanin-mirzai در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مگه اصلا وقت داشتیم به این چیزا فکر هم کنیم چه برسه به اینکه بریمآره دقیقا...
اون موقع خیلی کارا دلم میخواست ولی حیف نمی شد
-
Gharibe Gomnam نوشتن ک می نویسی ابجی منکرش نشیم ولی تازگیا کم شده
@yasin-sheibak
بله مینویسم
ولی به وقتش و... -
@حامد-صباحی آخه اینطور که از صحبت هاتون پیداست اینکه راجع به رای دادن، ندادن ،حمایت و از این قبیل میفرمایید مثل اینکه با همگی هستید!! اینطور هست؟
@nazanin-mirzai
منظورم همه هست -
@nazanin-mirzai در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مگه اصلا وقت داشتیم به این چیزا فکر هم کنیم چه برسه به اینکه بریمآره دقیقا...
اون موقع خیلی کارا دلم میخواست ولی حیف نمی شد
@sania-Andiravan آخه الان هم که وقتمون آزاد هست و برای تابستون کلی برنامه داشتیم هیچ کار خاصی نکردیم
خیلی عجیبیم! -
Anzw 18
من دارم
ولی مال مادرمه -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@Alzahra-Daftar
من از دست شما ناراحتمGharibe Gomnam چرا؟