هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz یکی دوروز کلا اون درسونخون بعد ک یکم این عصبانیتت کم شد دوباره درسوکامل بخونو بروسرتست حل کردن منکه امتحان کردم ج داد چون وقتی ازی درسی ناامیدشی کلا یادم داشته باشی اشتباه حل میکنی یافک نمیکنی یاد داری وبیشتروقتادیگه حوصله فکر کردن د
واس جوابم نداریخب اخه من برنامم متاسفانه یه جوریه که باید نخوندمو دوروز بعد جبران کنم..اینطوری سنگین میشه واسم
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrz همیشه قرارنیس اینطوری باشه فقط الان اینکارومیکنی..بعدشم میتونی مثلابعدی تفریح چندساعته یا ی درسی ک دوس داری بری سراغ اون درس وتست ک انگیزه داشته باشی و ناامیدیت ازبین بره
-
mrz یکی دوروز کلا اون درسونخون بعد ک یکم این عصبانیتت کم شد دوباره درسوکامل بخونو بروسرتست حل کردن منکه امتحان کردم ج داد چون وقتی ازی درسی ناامیدشی کلا یادم داشته باشی اشتباه حل میکنی یافک نمیکنی یاد داری وبیشتروقتادیگه حوصله فکر کردن د
واس جوابم نداریخب اخه من برنامم متاسفانه یه جوریه که باید نخوندمو دوروز بعد جبران کنم..اینطوری سنگین میشه واسم
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باید یه جور درستش کنی بعدشم برنامت رو همون روز عملی کن
-
mrz همیشه قرارنیس اینطوری باشه فقط الان اینکارومیکنی..بعدشم میتونی مثلابعدی تفریح چندساعته یا ی درسی ک دوس داری بری سراغ اون درس وتست ک انگیزه داشته باشی و ناامیدیت ازبین بره
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz همیشه قرارنیس اینطوری باشه فقط الان اینکارومیکنی..بعدشم میتونی مثلابعدی تفریح چندساعته یا ی درسی ک دوس داری بری سراغ اون درس وتست ک انگیزه داشته باشی و ناامیدیت ازبین بره
حالا تا ببینیم چه میشه کرد...
مرسیی
-
حالا تا ببینیم چه میشه کرد...
مرسیی
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrz خواهش
-
خواهش میکنم بچه ها من باید برم دیگه شب خوش
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
22ستاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خواهش میکنم بچه ها من باید برم دیگه شب خوش
بسلامت
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منکه ی چیز بدی ک بهش اعتیادپیداکردم اهنگه هرکارم میکنم بازم هی میرم سراغش
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من همه رو از گوشیم پاک کردم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
22ستاره شبت خوش
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
من همه رو از گوشیم پاک کردم
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrz من وقتی پاک میکنم تاشب بازدوباره گوشیم پرمیشه ازبس دان میکنم یاهم میرم سراغ کامپیوتر ..بعضی وقتازیادگوش نمیکنم امابعضی وقتا بدجور معتادش میشم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz سلام ممنون بد نیستم خداروشکر تو چطوری عزیزم.
مرسی سلامت باشی...ما هم میگذرونیم دیگه
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rose77 عاشق دریام
-
این پست پاک شده!
-
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999
گفته باشم راهنمایی میخواستم اومدم وگرنه نمیومدم نیای خفم کنی -
rose77 عاشق دریام
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 عاشق دریام
من میترسم از دریا ولی عکسشو دوست دارم