هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
با این قیمت هایی که آوردی قشنگ معلومه از وضعیت خبر داری
و برنامه میریزی -
Michael Veyreplied to f.nalist on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi ادامه بدههه خیلی خوبه
-
تا کمتر از یه هفته دیگه میفهمم مشکل از من بود یا اونا
-
یه لحظه توهمات ذهنت باعث میشه که شوک زده بشی
بعد ذوق کنی
بعد با خودت میگی هی انگار چشات اشتباه دیده
و بعد همه ذوقت کور شه //: -
Michael Veyreplied to Hamid.s on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی چرا
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Matilda2 on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ariana-Ariana هعی روزگار...
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana اری اری
حالا قبلا که میرفتیم مدرسه شهریور مثل برق و باد میگذشت حالا نمیگذره لامصب که نتایج بیاد
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Matilda2 on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ariana-Ariana اری اری
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi من اونم کامل حفظ نشدم
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خودایا این چند هفته رو هم به زودی بگذرون
بخاطر نتایج میگی؟
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تکراری اما جالیب
-
منی که کل جدول تناوبی رو حفظم
ولی لازم بوده فقط تا 36 رو حفظ کنم
هعی زندگی -
نمیدونم چرا به کشور روسیه میگن روس
ولی به بوسنی نمیگن بوس
و واصلا وارد بحث کشور کنگو نمیشم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra.HD on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
این خوبه -
Helorikaareplied to pouya hosein pour on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour
باو حالم بهم خورد اح
با اون لباسش -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi به اونجاش فکر نکرده بودم
خب خودایا منتفی شد
مثل همیشه بگذرون -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra.HD on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi لایک چی؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra.HD on ۱۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang
این چه دعاییه
واسه من که دارم دهم جمع بندی میکنم این حرف خیلی زشته کثیفه -
I never thought that one day we would be indifferent to
each other🥺
پست 567209 از 1000113