هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Infinitie. A on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A با تقریب خوبی همه خانما همینطورن..
-
pouya hosein pourreplied to Infinitie. A on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A موافقم،
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to چیچک on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno
بله من یه اخلاقی دارم
اصن نمیتونم به چیزی که بابتش پول ندادمو استفاده کنم
اگه رایگان زده باشه که هیچی استفاده میکنم -
Infinitie. A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
رفتم بیمارستان که تست بدم
رفیقم پیش میز پذیرش بود
به رفیقم رسیدم گفتم چی شد چه کنم؟!
بعد یهو منشی پشت میز در اومد با حالت پوزخند گفت خسته نباشی:|(دیر رسیده بودم اونم مسخره کرد)
من نفهمیدم حالا گیریم من دیر رسیدم، خب تورو سننه؟!🫤
بعد اومدم رفتم رادیولوژی بدم
داشتم لباس عوض میکردم که یهو پرستاره گفت سریعتر
یهو پشت بندش دکتره(که بازم خانم بود) پرید گفت: کیه؟! حقشه همون تو اتاق پرو بمونه که اینقد دیر عوض نکنه!🫤حالا من زمان عادی لباس عوض کردنم بود:/
نمیدونم خانما تو این حالات چرا اینطورین🫤 حالا چون کارمون پیشت گیره، دلیل میشه تیکه بندازی:/؟رفتار بعضی ها هم تو انجمن اینطوریه
مخصوصا هم خانم ها!
نمیدونم چرا سریع حس خودمونی بودن با طرف میکنید:/
حالا همینطور با خودتون برخورد کنن بهتون بر نمیخوره؟! -
@farzam-yousefi اینکه چطور بخونن
همش میپرسن برا فلان درس درسنامه بخونم فیلم ببینم تست بزنم -
@farzam-yousefi پی دی اف پولی هم دره بعضی انتشارات
-
@farzam-yousefi مطمئنی فقط حق کپی رایته؟
-
pouya hosein pourreplied to Infinitie. A on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A یه سر یه پسر،
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi بعدی این که میگن انگیزه ندارن واسه درس خوندن و هر چند روز یه بار درس میخونن
-
Infinitie. Areplied to pouya hosein pour on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour آبی رنگه ضد نوره بود
-
فعال شید ببینم کیا رو باید آنفالو کنم؟
-
pouya hosein pourreplied to Infinitie. A on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A فک کنم خودت هم نمیدونی پروفایلت چی بود؟
-
Infinitie. Areplied to pouya hosein pour on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour اوکیه
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi کامل نخوندم ولی خوب بود
نکته ها کاملا درست بود
و بهترین راهنمایی بود واسه کسی که دنبال ازمون مناسب خودش باشه -
@haniehno نه توصیتون خیلی خوب بود، به فکر برد ،
میخوام اینکارو بکنم
ممنونتانم -
رفتم بیمارستان که تست بدم
رفیقم پیش میز پذیرش بود
به رفیقم رسیدم گفتم چی شد چه کنم؟!
بعد یهو منشی پشت میز در اومد با حالت پوزخند گفت خسته نباشی:|(دیر رسیده بودم اونم مسخره کرد)
من نفهمیدم حالا گیریم من دیر رسیدم، خب تورو سننه؟!🫤
بعد اومدم رفتم رادیولوژی بدم
داشتم لباس عوض میکردم که یهو پرستاره گفت سریعتر
یهو پشت بندش دکتره(که بازم خانم بود) پرید گفت: کیه؟! حقشه همون تو اتاق پرو بمونه که اینقد دیر عوض نکنه!🫤حالا من زمان عادی لباس عوض کردنم بود:/
نمیدونم خانما تو این حالات چرا اینطورین🫤 حالا چون کارمون پیشت گیره، دلیل میشه تیکه بندازی:/؟ -
@farzam-yousefi سوالات کنکور چیه؟ گزینه های دقیقشون؟
-
آقایِ همسادهreplied to pouya hosein pour on ۱۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
pouya hosein pour اگه راضی باشن که خیلی خوبه
-
منی که به خاطر حق کپی رایت
هیچ وقت کتابی که دان زدم
رو نمیخونم -
آخه شوهر آهو خانم به چه درد من میخوره
کوری صورتت را بشوی
پست 566097 از 1000113