هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
مهی جون خخخخ من زیادمیگم اینو امامیگم هعی وای من هعی وای fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مهی جون خخخخ من زیادمیگم اینو امامیگم هعی وای من هعی وای خخخ چه فرقی داره مهم نیته  خخخخ خخخخ
- 
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: مهی جون خخخخ من زیادمیگم اینو امامیگم هعی وای من هعی وای خخخ چه فرقی داره مهم نیته  خخخخ خخخخمهی جون خخخ ن دیه من پای خدارووسط نمیکشم 
- 

- 
mohammadhassan والا کم کم حال و روزم منم همین میشه.... 
- 
mohammadhassan سیریسلی  
 یه ساعت دارم میخونم نمیفهمم چی میگه 
- 
mohammadhassan والا کم کم حال و روزم منم همین میشه.... fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan والا کم کم حال و روزم منم همین میشه.... همچنین 
- 
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan والا کم کم حال و روزم منم همین میشه.... همچنین donya bivafa کی سرما ب سنگ بخوره خدا داند 
- 
donya bivafa کی سرما ب سنگ بخوره خدا داند fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa کی سرما ب سنگ بخوره خدا داند خردادماه 
- 

- 
donya bivafa کی سرما ب سنگ بخوره خدا داند fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa کی سرما ب سنگ بخوره خدا داند هنگام خروج از جلسه کنکور 
- 
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa کی سرما ب سنگ بخوره خدا داند خردادماه donya bivafa خدانکنه...منکه هنوز ب شروع ازشنبه دلبستم خخخخ 
- 
فردا آزمون دارم عین خیالمم نیست :| 
- 
فردا آزمون دارم عین خیالمم نیست :| mohammadhassan همچنین 
- 
کجا سوالات ازمون میفروشن؟؟ 
 میخوام بخرم
- 
کجا سوالات ازمون میفروشن؟؟ 
 میخوام بخرمdonya bivafa جدی؟/ 
- 
donya bivafa جدی؟/ 
- 
donya bivafa جدی؟/ fatemeh201678 ی لحظه حواسم پرت شد فک کردم دنبال جواباشی واس قبل ازمون 

|
 |

شعردانه
شعردانه