هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پیروزیهای هخامنشیان باعث شد گستردگی قلمروی آنان به حدی برسد که به عنوان نخستین حکومت جهانی و بزرگترین امپراتوری جهان تا به آن زمان، شناخته شوند. این امپراتوری در اوج خود، بیش از ۴۴ درصد از جمعیت جهان را اداره میکرد که بالاترین رقم در میان امپراتوریهای تاریخ است
-
خلیفههای عرب به برتری اعراب بر دیگر ملل باور داشتند و فشارهای فراوانی بر ملل مغلوب، همانند ایرانیان آوردند
-
از سال ۱۲۱۹ تا ۱۲۲۱ میلادی، در زمان فرمانروایی خوارزمشاهیان، ارتش چنگیز خان مغول، ایران را متحمل هجومی خشن و ویرانگر کرد. حمله مغول به ایران بسیار خشونتآمیز و پر از جنایت توصیف شدهاست. مغولها افزون بر آنکه شهرها را غارت و به آتش کشیدند، جوانان و زنان ایرانی را به اسارت گرفته و دیگر افراد را به قتل رساندند. نقل شدهاست که میزان کشتار غیرنظامیها تا حدی بود که تنها در تسخیر خوارزم، ۱۰۰ هزار مغول وظیفهٔ کشتار افراد غیرنظامی ناکارآمد را داشتهاند
-
در سال ۱۳۷۰ م نیز یک کشورگشای دیگر، تیمور، امپراتوری تیموری را ایجاد کرد که حدود یک و نیم سده به طول انجامید. در این حکومت نیز به مردم و فرهنگ ایرانی آسیب فراوانی وارد شد؛ برای مثال، در سال ۱۳۸۷ م، تیمور فرمان کشتن تمام مردم اصفهان را صادر کرد که بنا بر گزارشها، ۷۰ هزار شهروند اصفهانی غیر مسلح، قتلعام شدند
-
در دوران نادرشاه، ایران به گستردهترین حالت خود، از زمان سقوط شاهنشاهی ساسانی رسید
-
انقدر که استوکیومتری اتم و مولکول یون رو تو فیلما گفتم نفسم گرفته خب یاد بگیرید دیگه اینو من همیشه حس میکنم دانش آموزا اینو یاد نمیگیرن ناراحت میشم
-
@Ariana-Ariana کی باید رفت واسه ثبت نام،؟
-
@Ariana-Ariana در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
شب کنکور
VS
روزای عادیواییییی این کدوم فیلمههههههههه؟/:*
-
@Felli در انتقاد نظر صحبت پیشنهاد حرف حدیث و... گفته است:
@soniaaa
آنفالو کردی و از چت بیرون میری بشعور
یکمی هیجانی تصمیم میگیری
و اینکههه خیلی خوبب و پایههه و باحالییی /«*:
هم فاز منییییچت که کلا این نوار بغل دوست ندارم شلوغ باشه
آنفالو که همرو انفالو زدم لازمه
هیجانی چرا؟یادم نمیاد اینو راستش
قربونت️
-
چقدر خلوته
-
از یه جایی به بعد خیلی چیزا، خیلی ادما، خیلی رابطه ها، خیلی خاطره ها.. دیگه بی ارزش میشن
-
از یه جایی به بعد هرچقدم دست و پا بزنی، دیگه هیچی مث سابق نمیشه
-
از یه جایی به بعد همه چی تغییر میکنه
-
خیلی بده که صب نتونی درس بخونی
-
مثلا تعمیرات نمیکردین آسمون ب زمین میومد انگار
اه -
@soniaaa اینجاهم دارن خونه سازی میکنن
-
@soniaaa اینجاهم دارن خونه سازی میکنن
Michael Vey
بالای سرم و دارن با دریل میکنن
دارم از صداش دیوونه میشم -
از یه جایی به بعد همه چی تغییر میکنه
Michael Vey فقط میدونی.. جربزه کنار اومدن با تغییرا رو داشته باش..
-
Michael Vey
بالای سرم و دارن با دریل میکنن
دارم از صداش دیوونه میشم@soniaaa هعییی..
-
@soniaaa هعییی..
Michael Vey
زندگی؟