هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@haniehno 
 چون سراب به اردبیل نزدیکه   
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 میشنوم قدیمی باشه فک کنم
- 
نمیدونم چرا خیلیا فک میکنن من مارموز به ظاهرساده ام   
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تو گوشیم داشتم اکسپورت میگرفتم 
 دوستم پرسید، داری چیو استخراج میکنی خب ؟ 
 بقیه هم داره ؟نه همین @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: تو گوشیم داشتم اکسپورت میگرفتم 
 دوستم پرسید، داری چیو استخراج میکنی خب ؟ 
 بقیه هم داره ؟نه همین اها  
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 میشنوم قدیمی باشه فک کنم@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 میشنوم قدیمی باشه فک کنمخیلیم نه ولی واقعا قشنگه 
- 
تو مارموز بد خط و خال غیر ساده ای   
- 
نمیدونم چرا خیلیا فک میکنن من مارموز به ظاهرساده ام   @Infinitie-A اقا مارموزه یا مورماز؟   
- 
@Infinitie-A اقا مارموزه یا مورماز؟   
- 
@haniehno 

میدونم
 جهت مزاح فرمودم
 تازه هواشم خوبه   
- 
@Infinitie-A اقا مارموزه یا مورماز؟   @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A اقا مارموزه یا مورماز؟   من مارموز و موزمار شنیدم هردوشو   
- 
عجب   
- 
نمیدونم چرا خیلیا فک میکنن من مارموز به ظاهرساده ام   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیدونم چرا خیلیا فک میکنن من مارموز به ظاهرساده ام   چون دیگه خیلی نفهمی 
 این همه نفهم بودن طبیعب نیست
 فک میکنن نقش بازی میکنی  
- 
نمیدونم 
 هستم؟
- 
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 میشنوم قدیمی باشه فک کنمخیلیم نه ولی واقعا قشنگه @سجاد-ذوالفقاری سجاد میدونستی سورنا فقط یه سال از لیتو بزرگتره؟ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 
- 
سختترین بخش برخورد با پسرا اینه که اگه بانمک باشن بهشون بگی ناراحت میشن ولی دخترا خوششون میاد 
 بعضی دختر پسرا انقد معصوم و کیوتن میخای لپشونو بکشی بسرپرستی قبولشون کنی
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیدونم چرا خیلیا فک میکنن من مارموز به ظاهرساده ام   چون دیگه خیلی نفهمی 
 فک میکنن نقش بازی میکنی  @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نمیدونم چرا خیلیا فک میکنن من مارموز به ظاهرساده ام   چون دیگه خیلی نفهمی 
 فک میکنن نقش بازی میکنی  بیشعور    

|
 |

شعردانه
شعردانه