هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خوبه والا خوبه افرین افرین هرچی میگفتی امیر بسته 
 باز شروع میکرد :
 خوبه والا
 خوبه والا
 خوبه والا      @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خوبه والا خوبه افرین افرین هرچی میگفتی امیر بسته 
 باز شروع میکرد :
 خوبه والا
 خوبه والا
 خوبه والا      خوبه والا 
 نصحیت میکنن ادم شین
 روز به روز هی فقط...
 چی بگم
 خوبه والا
- 

- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خوبه والا خوبه افرین افرین هرچی میگفتی امیر بسته 
 باز شروع میکرد :
 خوبه والا
 خوبه والا
 خوبه والا      @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خوبه والا خوبه افرین افرین هرچی میگفتی امیر بسته 
 باز شروع میکرد :
 خوبه والا
 خوبه والا
 خوبه والا      @Miss-Joker 
- 
@Saghi-Mortazavi اینجا بحث فرق داره بحثِ بد و بدتره @Narjes-Hashemi 
 بازم باید بگم که این نظر توعه 
- 
@Narjes-Hashemi ها؟ amir ahmadi 
 دو شبه قفلی زدی رو همین
 بخوای مرام بذاری و تنوع بدی یه علامت سوال میذاری جلوش 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خوبه والا خوبه افرین افرین هرچی میگفتی امیر بسته 
 باز شروع میکرد :
 خوبه والا
 خوبه والا
 خوبه والا      خوبه والا 
 نصحیت میکنن ادم شین
 روز به روز هی فقط...
 چی بگم
 خوبه والاamir ahmadi 
 چرا جملتو عوض نمیکردی ؟  
- 
amir ahmadi 
 دو شبه قفلی زدی رو همین
 بخوای مرام بذاری و تنوع بدی یه علامت سوال میذاری جلوش @Narjes-Hashemi خو نامفهموم میگییییی  
- 
@Narjes-Hashemi خو نامفهموم میگییییی  amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Narjes-Hashemi خو نامفهموم میگییییی  از مشکلات حرف زدن با خانم هاشمی : 
- 
amir ahmadi 
 چرا جملتو عوض نمیکردی ؟  @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 چرا جملتو عوض نمیکردی ؟  الان باید بگم به تو چههههه دوست داشتممممم دلم میخواستتتتت   
 به حرف زدن ادمم گیر میدننننننننننن
 خوبه والا  
- 
@sania-Andiravan 
 What is fantasy 
- 
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه اواخر کلی تاپیک باحال داشتیم به لطف ریحانه و فرزام. فرزام که گیر داده بود به درسا داداشم! 
 ریحانه هم که تاپیک میزد که من دوبار باید میخوندم بفهم داستان چیه اصلا×!yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: نه اواخر کلی تاپیک باحال داشتیم به لطف ریحانه و فرزام. فرزام که گیر داده بود به درسا داداشم! سوتی بود یکی خیلی باحال بود ریحانه هم که تاپیک میزد که من دوبار باید میخوندم بفهم داستان چیه اصلا×! آره یکم پیچیدهست ولی باحاله  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 چرا جملتو عوض نمیکردی ؟  الان باید بگم به تو چههههه دوست داشتممممم دلم میخواستتتتت   
 خوبه والا  amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خوبه والا     
 چطوری تو؟
- 
کام دَوون بوی 
 کام دَوون
 کالم کالم کالم
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi 
 خوبه والا     
 چطوری تو؟@سجاد-ذوالفقاری چطوریتمم ربط داره به اینکه ها چی تو اصن خوبه والا 
- 
https://forum.alaatv.com/topic/54388/مثبت-ما?_=1662574785721 خیلی ممنون از اینکه انقدر تعریف میکنید 
 شرمنده کردید  
- 
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A منم سواحل زابل سیتی زدم  
 خوشبختم   امیدوارم تو دانشگاه ببینمتون امیدوارم تو دانشگاه ببینمتون @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A منم سواحل زابل سیتی زدم  
 خوشبختم   امیدوارم تو دانشگاه ببینمتون امیدوارم تو دانشگاه ببینمتون امیدوارم واقعا   
 فکر کن...
 خیلی باحال میشه 

|
 |

شعردانه
شعردانه