هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@farzam-yousefi سلام
خوب هستین؟ -
@farzam-yousefi ممنون خوبم
-
@سجاد-ذوالفقاری برای چندسال قبله اون لپ تاپو هنوز نبردم تعمیر باهاش چندسال همینجوری کار میکردم پشتش باید یه چیزی میذاشتم از اون طرف نیفته یه بادی هم میخورد بسته میشد 😂😂😂دیگه آخراش کلا هاردش سوخت بهم گفت ولم کن گذاشتمش کنار ضرر بدی بهم زد
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری برای چندسال قبله اون لپ تاپو هنوز نبردم تعمیر باهاش چندسال همینجوری کار میکردم پشتش باید یه چیزی میذاشتم از اون طرف نیفته یه بادی هم میخورد بسته میشد 😂😂😂دیگه آخراش کلا هاردش سوخت بهم گفت ولم کن گذاشتمش کنار ضرر بدی بهم زد
اصلا غیر قابل درکه برام 😂😂
-
:/ :/
-
چقدر همه چیز پیچیدست....🚶♀️🕯
-
💣🕯
-
تو این دنیای وارونه منم تنها که برعکسم...🚶🏻
-
اصلا غیر قابل درکه برام 😂😂
-

-
@آرمان-میرانی
خیلی تاپیک قشنگ و آرامش بخشی زدید🌸
برای اینکه اونجا اسپم نشه گفتم اینجا تشکر کنم🌸Sara_R سلام
خواهش میکنم ،لطف دارید
گفتم خودم هر روز میخوام بخونم اینجا هم بزارم
انشاالله به آخر برسه نصفه و نیمه نمونه🙂 -
@haniehno
بیا باهم بریم کمپ😂 -
بچه ها تا حالا شده از فیدیبو کتاب بخرید و اون کتاب به روزرسانی شه و روی کتاب شما هم اعمال شه
الان من کتاب ریاضی تست خیلی سبز رو خریدم بعدا نگو جدیدش منتشر شده
یعنی جایگزین این قدیمی تو فیدیبو میکنن
یا یدونه جدید -
-
@سجاد-ذوالفقاری 😂😂😂فنش صدا میداد بعد باید میزدی توسرش خوب شه انقدر زدم هاردش کلا سوخت 😂😂😂میتونستم باهاش یه فیلم درست کنم فیلم بدبختی های میلاد
@سجاد-ذوالفقاری 😂😂😂فنش صدا میداد بعد باید میزدی توسرش خوب شه انقدر زدم هاردش کلا سوخت 😂😂😂میتونستم باهاش یه فیلم درست کنم فیلم بدبختی های میلاد
من با کسی که میزنه تو سر کامپیوتر اصلا حرفی ندارم
لعنطیی چطور دلت اومد ؟😂 -
من با کسی که میزنه تو سر کامپیوتر اصلا حرفی ندارم
لعنطیی چطور دلت اومد ؟😂@سجاد-ذوالفقاری
ما یدونه ازین قدیمیا داشتیم روشن میکردی صدای تراکتور میداد من با پا میزدم تو پهلوش صداش قطع میشد 😂😁