هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Hamrang
-
روزی، اتوبوس خلوتی در حال حرکت بود. پیرمردی با دسته گلی زیبا روی یکی از صندلی ها نشسته بود. مقابل او دخترکی جوان قرار داشت که بی نهایت شیفته زیبایی و شکوه دسته گل شده بود و لحظه ای از آن چشم برنمی داشت. زمان پیاده شدن پیرمرد فرا رسید. قبل از توقف اتوبوس در ایستگاه، پیرمرد از جا برخواست، به سوی دخترک رفت و دسته گل را به او داد و گفت: متوجه شدم که تو عاشق این گل ها شده ای. آنها را برای همسرم خریده بودم و اکنون مطمئنم که او از اینکه آنها را به تو بدهم خوشحال تر خواهد شد. دخترک با خوشحالی دسته گل را پذیرفت و با چشمانش پیرمرد را که از اتوبوس پایین می رفت بدرقه کرد و با تعجب دید که پیرمرد به سوی دروازه آرامگاه خصوصی آن سوی خیابان رفت و کنار نزدیک در ورودی نشست
🥺🥺
-
روزی، اتوبوس خلوتی در حال حرکت بود. پیرمردی با دسته گلی زیبا روی یکی از صندلی ها نشسته بود. مقابل او دخترکی جوان قرار داشت که بی نهایت شیفته زیبایی و شکوه دسته گل شده بود و لحظه ای از آن چشم برنمی داشت. زمان پیاده شدن پیرمرد فرا رسید. قبل از توقف اتوبوس در ایستگاه، پیرمرد از جا برخواست، به سوی دخترک رفت و دسته گل را به او داد و گفت: متوجه شدم که تو عاشق این گل ها شده ای. آنها را برای همسرم خریده بودم و اکنون مطمئنم که او از اینکه آنها را به تو بدهم خوشحال تر خواهد شد. دخترک با خوشحالی دسته گل را پذیرفت و با چشمانش پیرمرد را که از اتوبوس پایین می رفت بدرقه کرد و با تعجب دید که پیرمرد به سوی دروازه آرامگاه خصوصی آن سوی خیابان رفت و کنار نزدیک در ورودی نشست
🥺🥺
@Elham650
الهام آخر مهموناتون نیومدن؟
اتفاقی براشون افتاده بود؟ -
-
این پست پاک شده!
aynaz masoumi من دیشب خواب مجتبی رو میدیدم جدی
اومدم بهش بگم رفت که شاسدم اخراح شده
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا دارن اخراج میکنن همرو
-
@Elham650
چرا دیر(اصن ب من چ
️)
ولی در کل بدم میاد مهمون دعوت کنی دیر بیاد -
چرا دارن اخراج میکنن همرو
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Hamrang اینجا نمیخوام بگم
فقط تصویری که انتخاب کردینمیدونم چرا تصویره انگار بهم میگه چرا زیستتو انقد پایین زدی تو کنکور چرا ؟
-
@Elham650
آها خب بلاخره الکی دیر نکردن دگ -
@Ariana-Ariana
اخرش فقط خودشون میمونن اینجوری که پیش میره
همین الانم خودشون موندن ما ها عاریه ایم
-
@Zahra-Hamrang بفرس مرسی
-
@Zahra-Hamrang
قبلنا منشنارو جواب میدادن -
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Hamrang اینجا نمیخوام بگم
فقط تصویری که انتخاب کردیجای دیگه ای هم هستا
-
@Ariana-Ariana
اخرش فقط خودشون میمونن اینجوری که پیش میره
همین الانم خودشون موندن ما ها عاریه ایم
@Ariana-Ariana
یاد فیلمای اکشن میفتم مثل جیسون بورن اول یکی به اسم مهدی اخراج شد بعد tragi girl اومد به اون پروندع اشاره کرد
اون اخراج شد بعد دوباره مجتبی اومد باز به همون پرونده اشاره کرد اونم اخراج شد ممکنه منم که دارم اشاره میکنم اخراج بشم