هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حبه انگور_ چرا اخراج میشن
@دختر-بهار علتش فاقد اهمیته
-
@دختر-بهار علتش فاقد اهمیته
حبه انگور_ چون تازگیا یه نفر دیگه هم اخراج شدن برای همین
-
*اقای موقاری وقتی کتاب میگه ایا فلان چیز را به یاد دارید: ارهه بابا دست کم گرفتی دانش اموزای منو؟ بچه ها شما ببخشید کتابو شما که دیگه اون مباحثشو کار کردین تست زدین بستینش
*منی که برای اولین بار اون کلمه رو میبینم:>
-
-
هرچند. تازه بیدار شدم اما بازم میرم بخوابم
.
روز خوش -
*اقای موقاری وقتی کتاب میگه ایا فلان چیز را به یاد دارید: ارهه بابا دست کم گرفتی دانش اموزای منو؟ بچه ها شما ببخشید کتابو شما که دیگه اون مباحثشو کار کردین تست زدین بستینش
*منی که برای اولین بار اون کلمه رو میبینم:>
Michael Vey *همچنان اقای موقاری تو اخر فیلم: خب بچه ها این بحثا که ساده بود جلسات بعدی تازه مباحث مهم و تستی میشن
*منی که همین بحثای ساده رو نفهمیدم.. :>
-
@First
کله سحر هرکی ازمونه رو میداد همین نتیجه ش میشد
ما دوتا 12 شب گذشته بود، حرف که حرفه بزرگان گفتن 12 به بعد نزن هیچیش دست خودت نیست فکر کن ما رفتیم تست هوش
باهووووووش@Narjes-Hashemi
بزرگان همون دانشجواین که مهر میرن مدسه دیگه؟باشه
-
حس میکنم باید ی تاپیک بزنم با عنوان داستان های من و موقاری
پ.ن: البته که اقای موقاری ولی اینطوری ریتمش قشنگ تره.. -
ناظم
این پسره مجتبی رو نمیدونم کی اخراج کرد ولی من تو پیام آخرش یه حرف بدی نخوندمچون پیام قبلشو ندیدم ولی اگه بخاطر پیام اخر اخراج شده کارتون کاملا اشتباه و زشته
_MILAD_ چرا فکر میکنید هرکسی اخراج میشه به خاطر آخرین پستیه که فرستاده؟
همیشه گفتم بازم میگم اخراج آخرین گزینه است وقتی دیگه همه راهها رو رفتیم و رفتید
همیشه اول تذکر میگیرید بعد مجددا تذکر میگیرید بسته به کاری که انجام شده بازهم تذکر میگیرید، اخراج موقت میشید حتی چندباراخراج موقت هم داشتیم تکرار شده
ولی وقتی کسی اصلا براش قانونای اینجا مهم نیست و آرامش کاربرها رو بهم ریخته ما چارهای نداریم جز اینکه بن کنیم
شما از سمت خودتون نگاه میکنید به قضیه که دوستتون بوده حرف بدی نزده و الکی اخراج شده، از دید شما هم که ما ضحاک ماردوشیم و نشستیم اینجا منتظریم تا دکمه اخراج رو بزنیم////:
در صورتی که چنین چیزی نیست، تک به تک گزارشهایی که زده میشه ثبت میشه، همچنین تمام قانون شکنیها اعم از اکانت فیک و غیره، تمام تذکرها، اخراج موقتها و ...
نهاییترین چیزی که انجام میشه اخراج دائم هست که خودمون هم واقعا دلمون نمیخواد کار به اونجا بکشه ولی خب بعضیا اصلا رعایت نمیکنن و ما هم چارهای نداریم
عین قوانین راهنمایی رانندگیه
پلیس ببینه سبقت غیرمجاز گرفتی یه بار ممکنه ندید بگیره، دفعه دیگه اگه همون پلیس ببینتت برات جریمه مینویسه و هربار چندتا امتیاز منفی به گواهینامت میده، اگه همینطور تکرار کردی و امتیاز منفیات بیشتر شد گواهینامت کلا باطل میشه ...
خواهرانه میگم بهتون سعی کنید همیشه هرجایی قانون اونجا رو رعایت کنید
چون هم خودتون راحتتر میتونید زندگی کنید هم اینکه یاد میگیرید هرچیزی قاعده و چارچوبی داره
وگرنه هیچکس خوشش نمیاد بیقانونی و بینظمی رو ببینه ... -
-
فک کنم زن تسلا اندازه اقای متین دوسش نداشت
-
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Narjes-Hashemi
_MILAD_
همین؟(این قابل اعتماد نیستت
)
این گواهی بر دروغ بودن تست های هوش است
️
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Narjes-Hashemi
_MILAD_
همین؟(این قابل اعتماد نیستت
)
این گواهی بر دروغ بودن تست های هوش است
️
تو خوبی.
-
@soniaaa تگش کنم؟:)
-
@soniaaa تگش کنم؟:)
@First
نه میاد شر میشه
هر چن فک کنم ازون روز بلاکم -
@First
اوکیه
Another
Hellsing Ultimate از همه باحالتر بود واسم
Blood-C
Parasyte دارک تخیلی خونین🩸
همشونم یروزه تمامهKosar A003 دمت گرم
-
اونی ک میگف کاش من ب جای تو خونه امون خالی بودو زنده بم بدین میخوام بیاد ظرفا رو بشوره....
هوعف... -
_MILAD_ تو گزینه هارو مورچه ای زدی