هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگ دختر بودم یکی از کاراییو ک تو عقد نامه ذکر میکردم وظیفه شوهره همین شستن ظرفا بود:///
-
نادانی تمومی ندارد...
-
_MILAD_ چرا فکر میکنید هرکسی اخراج میشه به خاطر آخرین پستیه که فرستاده؟
همیشه گفتم بازم میگم اخراج آخرین گزینه است وقتی دیگه همه راهها رو رفتیم و رفتید
همیشه اول تذکر میگیرید بعد مجددا تذکر میگیرید بسته به کاری که انجام شده بازهم تذکر میگیرید، اخراج موقت میشید حتی چندباراخراج موقت هم داشتیم تکرار شده
ولی وقتی کسی اصلا براش قانونای اینجا مهم نیست و آرامش کاربرها رو بهم ریخته ما چارهای نداریم جز اینکه بن کنیم
شما از سمت خودتون نگاه میکنید به قضیه که دوستتون بوده حرف بدی نزده و الکی اخراج شده، از دید شما هم که ما ضحاک ماردوشیم و نشستیم اینجا منتظریم تا دکمه اخراج رو بزنیم////:
در صورتی که چنین چیزی نیست، تک به تک گزارشهایی که زده میشه ثبت میشه، همچنین تمام قانون شکنیها اعم از اکانت فیک و غیره، تمام تذکرها، اخراج موقتها و ...
نهاییترین چیزی که انجام میشه اخراج دائم هست که خودمون هم واقعا دلمون نمیخواد کار به اونجا بکشه ولی خب بعضیا اصلا رعایت نمیکنن و ما هم چارهای نداریم
عین قوانین راهنمایی رانندگیه
پلیس ببینه سبقت غیرمجاز گرفتی یه بار ممکنه ندید بگیره، دفعه دیگه اگه همون پلیس ببینتت برات جریمه مینویسه و هربار چندتا امتیاز منفی به گواهینامت میده، اگه همینطور تکرار کردی و امتیاز منفیات بیشتر شد گواهینامت کلا باطل میشه ...
خواهرانه میگم بهتون سعی کنید همیشه هرجایی قانون اونجا رو رعایت کنید
چون هم خودتون راحتتر میتونید زندگی کنید هم اینکه یاد میگیرید هرچیزی قاعده و چارچوبی داره
وگرنه هیچکس خوشش نمیاد بیقانونی و بینظمی رو ببینه ...maryam111
متنتون طولانی بود ولی میخونمش زحمت کشیدید
دوستم نبود دشمنمم نبود
چون فقط دوبار باهاش حرف زدم +چیزی که مشخصه پیام آخرش چیز بدی نداشت ولی پاک شد حرف حقی زد .
حالا من کاری ندارم همیشه دلیل نمیشه کسی مخالف شما باشع کارش اشتباه باشهمثلا چند نفر چه الان چه قبلا میگفتن اینجا دیکتاتوریه
دیگه دشمنی کع ندارن همه باشما
خودمم قانونای اینجا رو ده بار خوندم میدونم چندتاشم خودم گفتم بنوویسند
همین قابلیت اخرج کردن برای ناظم و ادمین رو هم من ده باز گفتم اضافه بشه چون یکی خیلی فحش میداد نه اینکه زرتی هر پستی میاد پاک میشه
من با سری های قبلم کار ندارم ولی این آخری پیامش حق بود الکی پاک شد بعدشم اخراج شد
-
@Elham650 اتفاقا از اونجایی ک ما پسرا ی قانون نانوشته داریم ک
تا وقتی ظرف شسته هست نمیخواد ظرف بشوری
واسه ی نفره:///
و منم حال شستنشو ندارم ولی مجبورم بشورمش و این بده:/// -
اونی ک میگف کاش من ب جای تو خونه امون خالی بودو زنده بم بدین میخوام بیاد ظرفا رو بشوره....
هوعف...ramses kabir من زندم
ببین.. بقول امینم:
In my shoes, just to see
What it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's minds
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyesتو بیا کنکور منو در اغوش گرم خانواده در حالی ک سر میز مطالعت همش برات میوه و خوراکی میارن بخون من تو خونه تنهایی ظرفارو میشورم و با اهنگ میرقصم و فیلم میبینم و دوستامو میارم خونم و ...
-
maryam111
متنتون طولانی بود ولی میخونمش زحمت کشیدید
دوستم نبود دشمنمم نبود
چون فقط دوبار باهاش حرف زدم +چیزی که مشخصه پیام آخرش چیز بدی نداشت ولی پاک شد حرف حقی زد .
حالا من کاری ندارم همیشه دلیل نمیشه کسی مخالف شما باشع کارش اشتباه باشهمثلا چند نفر چه الان چه قبلا میگفتن اینجا دیکتاتوریه
دیگه دشمنی کع ندارن همه باشما
خودمم قانونای اینجا رو ده بار خوندم میدونم چندتاشم خودم گفتم بنوویسند
همین قابلیت اخرج کردن برای ناظم و ادمین رو هم من ده باز گفتم اضافه بشه چون یکی خیلی فحش میداد نه اینکه زرتی هر پستی میاد پاک میشه
من با سری های قبلم کار ندارم ولی این آخری پیامش حق بود الکی پاک شد بعدشم اخراج شد
-
و منم حال شستنشو ندارم ولی مجبورم بشورمش و این بده:///ramses kabir
من تا دونه آخر ظرفای توی کابینتو کثیف میکنم بعد مجبوری میشورم
ولی اگه خودم شسته باشم کسی دگ حق نداره کثیف کنه -
ولی جدی از تشخیص خودم راضیم
به این تشخیص ۹ از ۱۰ میدم
-
و منم حال شستنشو ندارم ولی مجبورم بشورمش و این بده:///ramses kabir این قانون تو خوابگاه هم هست
مثلا ما یه بار تو قابلمه چای دم کردیم چون کسی حوصله نداشت بره قوری روز قبل رو بشوره
باید از تمام ظرفیت و ظرفهای باقیمونده استفاده کرد
یه سیاستی که به خرج میدیم اینه که سعی میکنیم آخرین چیزی که قراره با لیوانمون بخوریم دوغ باشه تا دیرتر نیاز به شسته شدن داشته باشه -
ramses kabir من زندم
ببین.. بقول امینم:
In my shoes, just to see
What it's like to be me
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyesتو بیا کنکور منو در اغوش گرم خانواده در حالی ک سر میز مطالعت همش برات میوه و خوراکی میارن بخون من تو خونه تنهایی ظرفارو میشورم و با اهنگ میرقصم و فیلم میبینم و دوستامو میارم خونم و ...
Michael Vey دخترم ترجمه فارسیش رو هم بنویس
من علیلم انگلیسی بلد نیستم
️
-
ramses kabir من زندم
ببین.. بقول امینم:
In my shoes, just to see
What it's like to be me
Just to see what we find
Michael Vey یه خلاصه مینوشتی
تو جای من نیستی ک حالمو بفهمی
این کارا دیه چیه
ولی خب
من حاضر نیستم بیام جای کسی اما
یکی باید حاضر باشه بیاد جای من ظرفا رو بشوره
قول میدم برای اخرتش دعا کنم:/// -
-
Michael Vey یه خلاصه مینوشتی
تو جای من نیستی ک حالمو بفهمی
این کارا دیه چیه
ولی خب
من حاضر نیستم بیام جای کسی اما
یکی باید حاضر باشه بیاد جای من ظرفا رو بشوره
قول میدم برای اخرتش دعا کنم:///ramses kabir بخدا خودمم تا این اهنگ یادم اومد رفتم کپی پیستش کردم کلشو چون این قسمت کلش باهم مهم بود طولانی شد دیگ
-
@حمید-صباحی در ساز کده
گفته است:
aramesh3.mp3
Farhan Honar
Matin Mousavi 1
@Ali-Valicheki
arthur morgan
مجتبی ازاد
@سجاد-ذوالفقاری
علیرضا تمدنی
Mr Unknown XD
@Mr-Perfect
Gharibe Gomnam
Tragic Girl
@Alzahra-Daftar
ZDM
@farzam-yousefi
@fazel-zakeri
@soniaaa
@Zahra-Hamrang
Nafas Hadian 0
@m-naghavi
@Zeinab-Evazi
@fatemeh-Ma
@F-Seif-0
aynaz masoumi
Farideh Khangah
@Infinitie-A
@haniehno
Michael Vey
@Fargol-Sh
Ryhn E
@First
@Ariana-Ariana
@Elham650
Hhh Hh
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
تجربیا
ریاضیا
انسانیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاءیاد این فیلم ترکیه ایا افتادم طرف شکست عشقی میخورد میرفت تو کوچه های شهرش به فوتبال بازی کردن بچه ها نگاه میکرد اینم پخش میشد پهلوش
دمت گرم انگشتت طلا. -
@soniaaa
بلاکم باشی، روش نقل قول بزنم میبینه -
Michael Vey دخترم ترجمه فارسیش رو هم بنویس
من علیلم انگلیسی بلد نیستم
️
maryam111 اینجاش خلاصتا میگه بیا کفشمونو عوض کنیم و بقولی جامونو عوض کنیم و از دید هم به زندگیمون نگاه کنیم و ببینیم کی سختیاش بیشتره و این حرفا.. یجورایی در خطاب ب کساییه ک فک میکنن مثلا امینم خیلی خوش و خرمه و اینا