هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چی بکشم؟
فکر کردم مواد میخوای بکشی بعد وارد تاپیک شدم بقیه پیام رو دیدم!
-
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چی بکشم؟
فکر کردم مواد میخوای بکشی بعد وارد تاپیک شدم بقیه پیام رو دیدم!
@yasin-sheibak
وایتکس ۱۰۰مولار لازم داره مغزت -
عربستان داره فیلمی رو درست میکنه که ۱۴۰ میلیون دلار خرج میکنه براش.
عربستان سعودی در حال ساخت یک فیلمسینمایی با عنوان «جنگجوی صحرا» است که داستان آن به «جنگ ذیقار» )یوم ذیقار( میپردازد و انگیزه از ساخت آن ارایه تصویری از شکست ایران در برابر اعراب متحد است.
خدا میدونه چقدر میخوان تاریخ رو تحریف کنن
-
عربستان داره فیلمی رو درست میکنه که ۱۴۰ میلیون دلار خرج میکنه براش.
عربستان سعودی در حال ساخت یک فیلمسینمایی با عنوان «جنگجوی صحرا» است که داستان آن به «جنگ ذیقار» )یوم ذیقار( میپردازد و انگیزه از ساخت آن ارایه تصویری از شکست ایران در برابر اعراب متحد است.
خدا میدونه چقدر میخوان تاریخ رو تحریف کنن
Matin Mousavi 1 ای وای ملت همینجوریم منحرفن چه برسه به این
-
بچه ها یه سوال ساده
سادهترین ساختار عصبی واسه هیدر بود ...... اینکه هیچی اما سادهترین دستگاه عصبی مال کی بود ؟ پلاناریا آیا؟@Alzahra-Daftar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها یه سوال ساده
سادهترین ساختار عصبی واسه هیدر بود ...... اینکه هیچی اما سادهترین دستگاه عصبی مال کی بود ؟ پلاناریا آیا؟آیا کسی از بین شما هست که مرا یاری کند ؟
Mo Xo -
@Alzahra-Daftar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها یه سوال ساده
سادهترین ساختار عصبی واسه هیدر بود ...... اینکه هیچی اما سادهترین دستگاه عصبی مال کی بود ؟ پلاناریا آیا؟آیا کسی از بین شما هست که مرا یاری کند ؟
Mo Xo -
بچه ها یه سوال ساده
Mo Xo -
بچه ها یه سوال ساده
Mo Xo -
@Alzahra-Daftar
1-ساده ترین دستگاه عصبی مربوط به هیدر(کیسه تنان) استگوگل یکی اینو نوشته بود
-
به جرات میتونم اعتراف کنم این چهارسال و اندی که نشستم پا فوتبال با ذهنیت خودم بازی رو دنبال کردم تا اون گزارشگری که فکر کرده در اون لحظه احساس یکسانی با تماشاچی داره.
-
@Alzahra-Daftar والا در مورد این کتاب چیزی نگفته ساختار عصبی پالاناریا رو گفته ولی اگر طبق شکل کتاب این جمله رو بگین شاید درست باشه البته میگم شاید
-
بچه ها یه سوال ساده
Mo Xo@Alzahra-Daftar
سلام
ساده ترین دستگاه یا ساختار عصبی همون برای هیدره
اما اگر از لحاظ مرکزیت داشتن بخاد برسی کنه بنظرم حق با شماست میشه پلاناریا رو در نظر گرفت -
@Alzahra-Daftar
ولی عنوان رو ببینید نوشته دستگاه عصبی جانوران
متقاوتند ساختار و دستگاه ولی کتاب سویچ نکرده -
@soniaaa یکم زیاد نیست؟
-
@Alzahra-Daftar
سلام
ساده ترین دستگاه یا ساختار عصبی همون برای هیدره
اما اگر از لحاظ مرکزیت داشتن بخاد برسی کنه بنظرم حق با شماست میشه پلاناریا رو در نظر گرفت -
@Alzahra-Daftar
ولی عنوان رو ببینید نوشته دستگاه عصبی جانوران
متقاوتند ساختار و دستگاه ولی کتاب سویچ نکرده