هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کلاسینو یه مشاورش که کلاهبردار بود اومدن گرفتن بردن خوردنش کاری ندارم امروز یه فیلم از یکیش دیدم بعد فکر کن مادر دختره رفته اونجا بعد استوری گرفتن و اینا که مادر دختره داره یه چیزی مثل قولنامه مینویسه اگر دخترم در دندان پزشکی شهید بهشتی قبول شد یه ماشین bmw فلان میخریم بعد مشاور کلاسینو اونجا داره تشویق میکنه و اینا جو میده که اره این نامه رسمی و فلان اصلا کل قضیه باعث میشه به این فکر کنم خاک تو سر من که تو کشوری زندگی میکنم اینا هموطن منن یعنی من با گاو یعنی دقیقا با گاو ها زندگی میکردم بهتر بود اسم مشاورشم سهیل ذوالفقاریه یعنی پیش خر مش عباس بری مشاوره بگیری ولی پیش اینا نه
خودمو دارم کنترل میکنم ۳ تا فحشم ندم بهشون اصلا نقش اون مشاور چیه چرا اصلا زندگیشون اینجوریه درک نمیکنم
-
@soniaaa چرا برای خودت لعنت میفرستی؟
-
@Zahra-Hamrang اصلا این حجم لطف ای بابا شرمنده نکنید
-
کلاسینو یه مشاورش که کلاهبردار بود اومدن گرفتن بردن خوردنش کاری ندارم امروز یه فیلم از یکیش دیدم بعد فکر کن مادر دختره رفته اونجا بعد استوری گرفتن و اینا که مادر دختره داره یه چیزی مثل قولنامه مینویسه اگر دخترم در دندان پزشکی شهید بهشتی قبول شد یه ماشین bmw فلان میخریم بعد مشاور کلاسینو اونجا داره تشویق میکنه و اینا جو میده که اره این نامه رسمی و فلان اصلا کل قضیه باعث میشه به این فکر کنم خاک تو سر من که تو کشوری زندگی میکنم اینا هموطن منن یعنی من با گاو یعنی دقیقا با گاو ها زندگی میکردم بهتر بود اسم مشاورشم سهیل ذوالفقاریه یعنی پیش خر مش عباس بری مشاوره بگیری ولی پیش اینا نه
خودمو دارم کنترل میکنم ۳ تا فحشم ندم بهشون اصلا نقش اون مشاور چیه چرا اصلا زندگیشون اینجوریه درک نمیکنم
_MILAD_
نفس عمیق بکش، آب بخور و اروم اروم راه برو... -
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa
همه از اینکه من چقدر پسر گلی هستم مطلع هستنآره بابا تو خودت خیلی گلی
پسر گل@Zahra-Hamrang خیلی مرسی مگر فقط تو توی این جامعه کشیف منو درک کنی
-
_MILAD_
نفس عمیق بکش، آب بخور و اروم اروم راه برو... -
_MILAD_
ولی خیلی باهوشن یکی اینا، یکیم فالگیر و رمالو این داستانا دارن از حماقت پول درمیارن. -
برم تو کار دعا نویسی سیدم که هستم به به چه شود
-
به نظرتون تایپ یه فایل صوتی ۲۰دقیقه ای تو دو ساعت تموم میشه؟
-
به نظرتون تایپ یه فایل صوتی ۲۰دقیقه ای تو دو ساعت تموم میشه؟
-
_MILAD_
ولی خیلی باهوشن یکی اینا، یکیم فالگیر و رمالو این داستانا دارن از حماقت پول درمیارن. -
@First
جادوگر باشی هزاران سال کافر هم باشید بهتر از اینه چندتا دانش آموز و خانوادشو اینجوری گول بزنی
_MILAD_
از نظر اخلاقی که قطعا ولی برا یکی که وجدانش خوابیده باشه شغل سود آوریه -
ای اهل تودلی تایپ ۲۰دقیقه صدا تو دو ساعت ممکنه باگوشی؟
-
رو ی مودیم الان
که از همجا لفت بدم گمشم فقط