هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Mo Xo    دکتر جان چرا ناراحت میشی جانم؟ خونسرد باش دکتر جان چرا ناراحت میشی جانم؟ خونسرد باش
 من چه بدونم اینا رو ؟
 @helen-owl تورک!!!خب الان چطور؟    در ضمن در مورد تفت کیک هم بگم مامانم گفت هر کی اینو گفته باهاش قطع رابطه کن حتما خطرناکه  
- 
@helen-owl من تورکم ولی نه آذری قشقایی شاید شنیده باشین اسمشو جالبه 70 درصد کلماتتون شبیه ماس فقط تو بیانش یکم فرق داره @helen-owl 
 قشقایی تورک کدوم ورا میشه؟
- 
درود   
- 
Mo Xo شیراز 
- 
درود   
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هاشمیه؟ وقتی دنبال بهونه برا حرص دادنی  _Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هاشمیه؟ وقتی دنبال بهونه برا حرص دادنی  وقتی از واقعیت تو ۱۶ سالگی فرار میکنی 
- 
بیلیفتی: بِرفتی؟ 

_Biliifti_ پارسی رو پاس بدار
- 
Mo Xo    دکتر جان چرا ناراحت میشی جانم؟ خونسرد باش دکتر جان چرا ناراحت میشی جانم؟ خونسرد باش
 من چه بدونم اینا رو ؟
 @helen-owl تورک!!!خب الان چطور؟    در ضمن در مورد تفت کیک هم بگم مامانم گفت هر کی اینو گفته باهاش قطع رابطه کن حتما خطرناکه  @Mir-Farhad-Zakeri 
 خونسردم  
 ما تفت دادیم حتی نوشیدنی بغل کیکم ایشون @Infinitie-A تفت دادن:/
- 
@Mir-Farhad-Zakeri درود بر تو دوستدار ادب و هنر 
- 
Mo Xo شیراز 
- 
@Mir-Farhad-Zakeri 
 عزیزم
 فرهاد جان
 خود فارسا میگن
 تورک
 شما بعنوان تورک نباید بگی ترک
 اینوبه همتون تک تک باید بگم؟خسته شدم ثانیا تفت دادن مختص تورکا نیست پسراس:/ 
- 
@Mir-Farhad-Zakeri 
 فرهاد عیبه 
 فرهاد زشته 
- 
Mo Xo شیراز @Infinitie-A 
 اهان
 اره زبون اونا یکم فرق داره با ما
- 
@Elham650 
 کشور ترکیه سر اهمیت همین اسمشو تغییر داد به تورکیه
 اینم نمیدونسین؟
- 
بیلیفتی: بِرفتی؟ 

_Biliifti_ پارسی رو پاس بدار@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: بیلیفتی: بِرفتی؟ 

_Biliifti_ پارسی رو پاس بدارشخصیت رمانه پلشتتتت 
 اون یکی تکو جواب میدم حتما،نگی ندید
- 
ولی من وقتی سیبیل میزارم کلا شخصیتم عوض میشه  تا یه هفته بیش فعالم تا یه هفته بیش فعالم
- 
تورک 
 کورداین درسته! الان خیلی ها کرد میگن! 

|
 |

شعردانه
شعردانه

چه جالب بدون شوخی نمیدونستم....
  چه جالب بدون شوخی نمیدونستم....