هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to _MILAD_ on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_
چه جالب
ممنون از اینکه گفتین -
و ایسگاگیران بندگان محبوب خداوندند
-
Michael Veyreplied to Kosar A003 on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kosar A003 .... درواقع کاملا ربط داره.. نمیگم تایپا چیزای دقیقین ولی تا حد زیادی درستن.. مثلا تایپ من ب گوگولو بودن و احساساتی و خجالتی و زیادی خیال پرداز بودن معروفه
-
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Michael Vey on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط Mo Xo انجام شده
Michael Vey
فک کنم اومده فقط فحش داده ۱۸۶ تا رفته
شایدم بیشتر فحش داده ولی ی سریا مثبت دادن منفی از بین رفته -
_MILAD_replied to Michael Vey on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey تایپ من به چیز بدی خورد
-
Michael Veyreplied to _MILAD_ on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kosar A003replied to Michael Vey on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
هرچی در مورد تایپ منم میگن درسته...
ولی بازم حق ندارین ربطش بدین🦦 -
این اکانت خانم دوس داشتنی به خاطر توهینی که به من کرد یعنی اخراج شد؟
چون اخرین پیامش اون بودپ.ن: میدونم همیشه اخرین پیام موثر نیست
-
_MILAD_replied to Michael Vey on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey من تایپم یه چیز دیگه بود از اون کاریزماتیکا و اینا
-
Michael Veyreplied to _MILAD_ on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ ن تو ک الان enfpیی بطرز عجیبی پس یا اشتب دادی یا واقعا هستی
-
_MILAD_replied to Michael Vey on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey هعیی
-
Mo Xo اخه پیامای اخرش اینطوریه ک ی سلام کرده همه منفی دادن
-
Kosar A003replied to f.nalist on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farzam-Yousefi
بله اقای یوسفی
اینجا حقوق هم نوعان اولین قانون انجمنه
همه دیدیم که بخاطر اون توهین شدید به شما در غیابتون
بعلت غیبت شدن و زیرسوال رفتن قوانین اسلام این اتفاق افتاد
امیدولرم حلالش کنین -
Mo Xo رتبه های آلاخونهreplied to Michael Vey on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط Mo Xo انجام شده
Michael Vey
قبلش فحش داده رفته
باز ی اکانت دیگ اومده اینا
احساس کاراگاه بودن کردم -
Michael Veyreplied to Kosar A003 on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kosar A003 باااشه
-
خدایا منو نبخش
بزار خوش باشم -
Michael Veyreplied to f.nalist on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Farzam-Yousefi ن زیاد.. کلا اومد توهین کرد ب الا بعد اخراج شد.. هعی
-
Michael Veyreplied to _MILAD_ on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_MILAD_ بل بل بل.. تایپت کاریزماتیکه نترس
-
aynaz masoumireplied to مِهردُخت on ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 اره هنوز اخراج نشدم
-
Mo Xo اینم میشه.. اخراج نشده ولی
448580/1000113