هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1
با اقتدار تبریک میگمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبر تبل شادانه بکوب
-
Mo Xo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
صحیح
ن با یکی ادم بازی کنه طرزف فمر و قدرتش قابل تشخیصعپوکر چرا میگم تابلوعم چون همیشه اول یدونه سرباز تو ی جای مشخص میرم
-
@Soniaaa
چ تخریبی!جهت حفظ قوا نوبتی حمله کنیم بهترهمنم ب اون شک کردم اخه گفت امیرا بگیرشون خوب نیس://
آها فک کردم منظورتون اینه تورو چ ب حمله
شایدم تسلا ولش کرده تو خفا امیر صداش میکرده
@Soniaaa
هر چی هست امیر ولش کرده
متین واسطه بشم؟
-
Mo Xo
بریم اشتیشون بدیم -
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی این دنیا یه بلیط سینما به من بدهکاره
-
Mo Xo من از پل صراط رد نخواهم شد
Matin Mousavi 1
تو حوض کوثر میگم خفت کنن -
Mo Xo
اگه آقا متین دوستدار علی باشن نمیتونین اینکارو کنین چون برق آسا از صراط میگذرن:
كسى كه حضرت على علیه السلام را دوست داشته باشد از پل صراط مانند برق جهنده می گذرد. -
بر تبل شادانه بکوب
-
@Soniaaa
صحیح
ن با یکی ادم بازی کنه طرزف فمر و قدرتش قابل تشخیصعپوکر چرا میگم تابلوعم چون همیشه اول یدونه سرباز تو ی جای مشخص میرم
@Soniaaa
پوکر من معنی پوکر نداره
اون طبیعیه ی چند دقیقه بعد بازی میشه شناخت
اگر ب دیقیه بکشه -
خیلی بده که هم خوابت بیاد هم نیاد
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی هر جور نگاه می کنم واقعا بعضیا تو زندگیشون مشکلی ندارن یا اگه دارن اصلا به چشم نمیاد...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Soniaaa
بریم
-
ایشالا مشکلات زندگ همه برطرف شه و هیچکس با کسی کدورت و قهر نداشته باشه
-
Mo Xo
اگه آقا متین دوستدار علی باشن نمیتونین اینکارو کنین چون برق آسا از صراط میگذرن:
كسى كه حضرت على علیه السلام را دوست داشته باشد از پل صراط مانند برق جهنده می گذرد.@Farzam-Yousefi
میتونم نزارم به پل نزدیک بشه:))) -
Matin Mousavi 1
تو حوض کوثر میگم خفت کننفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo من خودم عذاب رو میکشم نیازی نیست
-
@Soniaaa
پوکر من معنی پوکر نداره
اگر ب دیقیه بکشهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهMo Xo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
پوکر من معنی پوکر نداره
اگر ب دیقیه بکشه
ولی باختای من جذابن تا دونه آخر صفحه رو خالی میکنم حتی با سربازم کیش میدم و جوانمردانه میمیرم -
ریحانه کشاورز
عذرخواهم.....
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Shajarian چرا عذر خواه
-
Mo Xo من خودم عذاب رو میکشم نیازی نیست
Matin Mousavi 1
ی دیکتاتور عذاب دادانش فرق داره -
Matin Mousavi 1
ی دیکتاتور عذاب دادانش فرق دارهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شدهMo Xo من تو جهنم کاردارم
تو بهشتی هستی