هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
قشنگ معلومه غرق تحلیل شدید
javad-mahdizadeh سلام
-
سلام آلایی ها
دلم براتون تنگ شده بود
خوبید ؟
راستی اون آرایه های ادبی هنوز هم برگزار میشه ؟
-
javad-mahdizadeh سلام
-
javad-mahdizadeh جواد تو چیکار کردی صد نفر میان تویه پی وی من منو با تو اشتباه میگن فحش میدن XD
-
javad-mahdizadeh جواد تو چیکار کردی صد نفر میان تویه پی وی من منو با تو اشتباه میگن فحش میدن XD
javad0140 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
javad-mahdizadeh عشق وجود نداره
-
22ستاره سوال من رو ج ندادید
چند پیام پایین تر -
javad0140
بیا پی وی آقا جواد : ) -
javad0140
بیا پی وی آقا جواد : )javad-mahdizadeh جواد چو جواد بیند
-
اصلا یک سوال
عشق شیرین و فرهاد واقعی بوده یا عشق خسرو شیرین؟؟؟یا اصلا عشق واقعی وجود نداره؟؟
جواب بدید آیاjavad-mahdizadeh
سلام در ارتباط با سوالتون بگم
عشق خسرو شیرین واقعی نبوده چون این دو ابتدا که همدیگرو میبینند و بهم علاقه مند میشن ولی میگن حتما عشق بزرگتری در انتظارشون هست و همدیگرو نمیشناسن و حرکت میکنند . به راهشون ادامه میدن .
فقط این بین عشق فرهاد به شیرین واقعی بوده . -
اقا جواد از دیدگاه شرلوک عشق وجود نداره
-
tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
️ سهميه جديد كنكور براي داوطلبان مناطق زلزله زده استان كرمانشاه
رییس سازمان سنجش آموزش کشور از اختصاص سهمیه به داوطلبان ساکن در مناطق زلزله زده کرمانشاه برای آزمون سراسری سال ۹۷ خبر داد.
دکتر خدایی در گفت وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای داوطلبانی که در زمان وقوع زلزله در مناطق حادثه دیده استان کرمانشاه اقامت داشته و درس میخواندند همانند زلزله های قبل سهمیهای برای کنکور ۹۷ اختصاص میدهیم.
وی در ادامه تصریح کرد: سهمیه اختصاصی فقط شامل داوطلبانی خواهد شد که در شهرها و مناطق آسیب دیده زلزله کرمانشاه حضور داشتند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطر نشان کرد: سهمیه اختصاصی به داوطلبان کنکور ۹۷ در مناطق زلزله زده کرمانشاه با هماهنگی استانداری این استان و وزارت کشور صورت میگیرد
به نظر من بگن یه باره کنکورو هرکی مشکل داشت بیاد جلو ما بقی هم هر چی بادا باد اومدیم تا کنکور صد جا زلزله اومد زبونم لال این چه وضعشه واقعا
حق دارن بیچاره ها،توی چادر باشی،سرما و بدبختی و داغ دیدن،نه جزوه ای نه کتابی،نه خانه ی گرمی،بعد از این هم درگیرشدن با خانه ساختن و...
من نمیگم حقی ندارن ولی ایران کلا شده سهمیه شهید خب این هیچ مدافع حرم بازم هیچ جانباز هیچ ایثار گر هیج ازاده هیچ زلزله هم اومد روش از کجا معلوم بازم تو شهرا دیگه زلزله ای نیاد تا کنکور تضمینی وجود داره براش ؟ نخیر نداره اومدیمو صد جا سیل و زلزله اومد اونوقت چی کلا بنظرم بگن هر کی سهمیه داره بیاد وسط
صندلی های سهمیه توی دانشگاه ها جدان،هرچی هم زیاد شن باز رقابیت بین اونا زیاد میشه،هردانشگاهی پذیرش غیرسهمیه اش خاصع و جدا
والا بعید میدونم اینا همش حرفه ایشاالله حرفی که شما میگین درست باشه بیخیال این حالا
پبرنامه میشناسی بشه باهاش زیر نویس چسبوند ؟ساب تایتل
از کجا بگیرم اینو بازار داره ؟چه شکلی میچسبونن ؟
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
️ سهميه جديد كنكور براي داوطلبان مناطق زلزله زده استان كرمانشاه
رییس سازمان سنجش آموزش کشور از اختصاص سهمیه به داوطلبان ساکن در مناطق زلزله زده کرمانشاه برای آزمون سراسری سال ۹۷ خبر داد.
دکتر خدایی در گفت وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای داوطلبانی که در زمان وقوع زلزله در مناطق حادثه دیده استان کرمانشاه اقامت داشته و درس میخواندند همانند زلزله های قبل سهمیهای برای کنکور ۹۷ اختصاص میدهیم.
وی در ادامه تصریح کرد: سهمیه اختصاصی فقط شامل داوطلبانی خواهد شد که در شهرها و مناطق آسیب دیده زلزله کرمانشاه حضور داشتند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطر نشان کرد: سهمیه اختصاصی به داوطلبان کنکور ۹۷ در مناطق زلزله زده کرمانشاه با هماهنگی استانداری این استان و وزارت کشور صورت میگیرد
به نظر من بگن یه باره کنکورو هرکی مشکل داشت بیاد جلو ما بقی هم هر چی بادا باد اومدیم تا کنکور صد جا زلزله اومد زبونم لال این چه وضعشه واقعا
حق دارن بیچاره ها،توی چادر باشی،سرما و بدبختی و داغ دیدن،نه جزوه ای نه کتابی،نه خانه ی گرمی،بعد از این هم درگیرشدن با خانه ساختن و...
من نمیگم حقی ندارن ولی ایران کلا شده سهمیه شهید خب این هیچ مدافع حرم بازم هیچ جانباز هیچ ایثار گر هیج ازاده هیچ زلزله هم اومد روش از کجا معلوم بازم تو شهرا دیگه زلزله ای نیاد تا کنکور تضمینی وجود داره براش ؟ نخیر نداره اومدیمو صد جا سیل و زلزله اومد اونوقت چی کلا بنظرم بگن هر کی سهمیه داره بیاد وسط
صندلی های سهمیه توی دانشگاه ها جدان،هرچی هم زیاد شن باز رقابیت بین اونا زیاد میشه،هردانشگاهی پذیرش غیرسهمیه اش خاصع و جدا
والا بعید میدونم اینا همش حرفه ایشاالله حرفی که شما میگین درست باشه بیخیال این حالا
پبرنامه میشناسی بشه باهاش زیر نویس چسبوند ؟ساب تایتل
از کجا بگیرم اینو بازار داره ؟چه شکلی میچسبونن ؟
واسه کامپیوتره این
اندروید نمی دونم -
-
javad0140 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره میشه لینکشو بنویسید ؟اینجوری که نمیاد بالا تو تل
-
javad-mahdizadeh
عشق خسرو شیرین واقعی نبوده چون این دو ابتدا که همدیگرو میبینند و بهم علاقه مند میشن ولی میگن حتما عشق بزرگتری در انتظارشون هست و همدیگرو نمیشناسن و حرکت میکنند . به راهشون ادامه میدن .
فقط این بین عشق فرهاد به شیرین واقعی بوده .samin0-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
javad-mahdizadeh
فقط این بین عشق فرهاد به شیرین واقعی بوده .دیدگاه خوبی بود ولی تو گوگل بزنید نظر منتقدا کاملا برعس بوده
-
چند پیام پایین ترjavad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چند پیام پایین تر]dجواب چی رو بدم
-
بچه ها کسی لینک کانالی نداره که کتاب های کمک درسی رو به صورت پی دی اف گذاشته باشه ؟