هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Abnormal راسی یارا خانم
یادمه در مورد دوره های صداسازی حرف میزدین
میشه بگین چطوریه؟
انلاینه یا باید حضوری رفت؟ -
Abnormal راسی یارا خانم
یادمه در مورد دوره های صداسازی حرف میزدین
میشه بگین چطوریه؟
انلاینه یا باید حضوری رفت؟ramses kabir هردوش هست
بستگی داره برای چه کاری بخواین
من برای ضبط خصوصی میخاستم که ریکوردای بیزینس دوستامو راه بندازم ..
استادمم خصوصی بود
ولی اگه برای گویندگی نمیخای میخای صداتو تقویت کنی و روفرم بیاری ، با یه تمن و دوره های انلاین کار جمع میشه -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita
کی ب سوپ توهین کرد
سوپ غذاعههههاعع
تو مثل خواهرمی
هر چقدر سوپ بخوره خسته نمیشه
ولی من دوس ندارم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita
کی ب سوپ توهین کرد
سوپ غذاعههههاعع
تو مثل خواهرمی
هر چقدر سوپ بخوره خسته نمیشه
ولی من دوس ندارم -
ramses kabir هردوش هست
بستگی داره برای چه کاری بخواین
من برای ضبط خصوصی میخاستم که ریکوردای بیزینس دوستامو راه بندازم ..
استادمم خصوصی بود
ولی اگه برای گویندگی نمیخای میخای صداتو تقویت کنی و روفرم بیاری ، با یه تمن و دوره های انلاین کار جمع میشهAbnormal میشه بعدا ادرس اینستا یا هرچیز دیگه ای ک ازشون دارینو بم بدین
اگ مشکلی نیست؟ -
@M-Shajarian اگر الان هرکی پا نشه بگه من علامه ی دهرم و بخواد شاعر های نو ظهور رو بکوبونه
خیلی از شاعر های نوظهورمون هستن ک حتی کسی حاضر نیست شعریو ک نوشتن بخونه:)
اگ حافظ و سعدی؛ حافظ و سعدی شدن
تنها بخاطر این بود ک اشعارشون رو مردم حاضر بودن بشنون
ک در نهایت باعث علاقه مندی اونا به این اساطیر شد:))ramses kabir میدونی الان جامعه داره به سمتی پیش میره که شعرای معذرت میخوام درپیت رو بیشتر میپسندن! و شاعر نوظهور هم خودبهخود اگه هم استعدادی در شعر داشته باشه به سمت اشعار بی سر و پا میره و کلمهی شعر دیگه مناسبش نیست!
یه چیز دیگه هم هست اینه که دیگه به هیچ عنوان با تاکید میگم به هیچ عنوان شاعر نوظهور نمیتونه مثل خیام یا مولانا شعر بگه! دلیلشم اینه که اونا سطح تفکراتشون حتی میتونم بگم از انسان حاضر هم بالا تر بوده چون فقط یه شاعر ساده نبودن! مثلا خیام همهچیز دان بوده، فیلسوف، ریاضیدان، ستاره شناس و و و
خب قطعا شعری که اون شخص میگم با شعری که شعرای الان میگن تفات داره از زمین تا آسمان! یا مثلا مولانا مثنوی رو که میگه همونطور که احتمالا میدونید تمامش رو شاگردانش مثل چلبی براش نوشتن چون مولانا وقتی اشعار رو گفته اصلا در حالی نبوده که بتونه بنویسه! خب شاعری که در اون حس و حال شعر میگه رو با افراد دیگه یکی نمیشه کرد! دلیلش این نیست که چون مردم بهشون توجه کردن اشعارشون دیده شده و معروف شده! دلیل بر استثنایی بودن فرد هست! الان اشعار شاعرانی هست که هم دوره مولانا بودن مثلا وقتی کنار شعر مولانا میذاری حتی مایی که متخصص هم نیستیم تفاوت آشکار رو حس میکنیم! -
Abnormal میشه بعدا ادرس اینستا یا هرچیز دیگه ای ک ازشون دارینو بم بدین
اگ مشکلی نیست؟ramses kabir استاد خودمو که نمیتونم ، ولی ایدی یه استادی که قرار بود برای تست صداسیما باهاشون دوره داشته باشمو برات میفرستم
و ایدی یه خانومی که دوره هاش تا یه سطحی کارو راه میندازه و قیمت مناسبی داره
فقط لطف کن یه چت باز کن خودم بلد نیستم -
محمد فواد شبت بخیر داوش
-
محمد فواد شبت بخیر داوش
-
محمد فواد درود