هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بازم حرفای قشنگبنویس
️
-
اگه میشد تو ی فیلم زندگی کرد
من میرفتم تو فیلم : در دنیای تو ساعت چند است زندگی میکردم.
همون قد آروم و قشنگ.
دیگه هم نمیومدم بیرون. -
سلیقه تو رو یادمه... هر چی تو دوست داشتی رو دوست داشتم... اون روز رو یادمه که خانم معلم پرسید"هر کی از چی توی زمستون خوشش میاد؟"
همایون خله گفت از شیر سرد... لاله گفت از دماغ هویجی آدم برفی... آندرو گفت از برف... یاسمن گفت از هیچیش... ناهید گفت از سرما خوردن... علی گفت از صدای برف... من گفتم از تعطیلی مدرسه بخاطر برف... تو گفتی از بوی پوست پرتقال سوخته روی بخاری وسط روز برفی... میدونستم تو یه چیزی میگی که شبیه بقیه نیست؛ تو فرق داشتی گلی -
بابا حالمون بد شد از بدحالی
-
کانال رو زدم اگه لینک خواستین بگین بهم
-
♡....The new life -
این استوری هایی که مینویسن با هم مهربون باشیم و فلان باشیم رو درک نمیکنم یهویی یه عکس گلدون میاره مینویسه باهم مهربون باشیم و فلان نصیحت میکنه انگار مثلا آدما دوس دارن با هم مهربون نباشن بگو محتوا کم دارم دارم چرت و پرت مینویسم دیگه باهم مهربون باشیم بذار من برم با کمربند سیاهو کبودش کنم
-
najafiali78
اون پستو چجوری پیدا کردید اصن لایک کنید؟ -
ی زیرآبی پیدا کردم
-
این استوری هایی که مینویسن با هم مهربون باشیم و فلان باشیم رو درک نمیکنم یهویی یه عکس گلدون میاره مینویسه باهم مهربون باشیم و فلان نصیحت میکنه انگار مثلا آدما دوس دارن با هم مهربون نباشن بگو محتوا کم دارم دارم چرت و پرت مینویسم دیگه باهم مهربون باشیم بذار من برم با کمربند سیاهو کبودش کنم
_MILAD_ #با_هم_مهربان_باشیم از اینا میزارن؟
-
همانا قصد پورعباس پیر کردن نسل ماست
-
@Soniaaa دقیقا
-
خدایا من گفتم دیشب رو یه کاریش بکن
دمتم گرم
ولی باید سر صبح برگه رو عوض میکردی -
حالا من اصلانمیتونم از جام پاشم
عجبا