هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Señorita خانوم مهندس بترکونی همه لامپارو     
 @Alba سانی ژنتیک جزو قشنگتریناس پله های پیشرفتشو هرروز بری بالا   
 @Infinitie-A مستر پرستار من یکی از دوستام هم دانشگاهیت شده 🦦 بهترین باشی 🦦 بهترین باشی   
 اهورا زمین ها را بشکاف ای شمشیرعلی  بهترینا برات بهترینا برات   
 @F-Seif-0 مبارکت باشه خانوم دکتر 
 @First _Biliifti_ و امیر ک نمیتونم تگش کنم نمیدونم چیکار کردین ولی مطمئنم قشنگترینا تو مسیر زندگیتون رقم میخوره~♡بقیه دوستانیم که قبول شدن و نمیشناسم یا میشناسم و نمیدونم 
 قطار زندگیتون تو مسیر خوشبختی باشه همیشه     Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita خانوم مهندس بترکونی همه لامپارو     
 @Alba سانی ژنتیک جزو قشنگتریناس پله های پیشرفتشو هرروز بری بالا   
 @Infinitie-A مستر پرستار من یکی از دوستام هم دانشگاهیت شده 🦦 بهترین باشی 🦦 بهترین باشی   
 اهورا زمین ها را بشکاف ای شمشیرعلی  بهترینا برات بهترینا برات   
 @F-Seif-0 مبارکت باشه خانوم دکتر 
 @First _Biliifti_ و امیر ک نمیتونم تگش کنم نمیدونم چیکار کردین ولی مطمئنم قشنگترینا تو مسیر زندگیتون رقم میخوره~♡بقیه دوستانیم که قبول شدن و نمیشناسم یا میشناسم و نمیدونم 
 قطار زندگیتون تو مسیر خوشبختی باشه همیشه     سپاز از تو   ️ ️
 آرزوی موفقیت برای خودت
- 
Gharibe Gomnam 
 میگم حس میکنم ی سری ادما اینارو میخان بسازن واسه ی قشر خاصی یا ی جمعی ولی مطمعن باش کاری نمیکنن ک خودشون در خطر باشن ریحانه کشاورز 
 اره دقیقا
 انگار قراره از ادما ربات بسازن
- 
واسه همینه دوست داشتم برم مهندس کامپیوتر بشم 
- 
هوش مصنوعی فقطبیکار نمیکنه 
 و بقول ایلان ماسک خیلی خطرناکتر از چیزیه که فکر میکنیم
 و مورداش هم دیده شده اما سرشو بستن Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلیا بیکار میشن 
- 
اهورا  ممنون پسر ممنون پسر
 منم زمین شناس شدنتو تبریک میگم   
 برو تا میتونی بشناسش 
- 
ولی جدی جدی دارم روش فکرمیکنم 
 تغییر رشته بدم؟
- 
ریحانه کشاورز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa خب چون اون یکیو اع دست داده، مثلا کسی ک پدرش شهیده واقن حق نداره یذره با بقیه تفاوت داشته باشه؟! بلاخره اون ی چیزیو نداره ب اسم بابا 
 بالاشو بش بدین سهیمه رو بگیرین باور کنین را%ی میشعبابا پای پدرش تیر خورده فقط سالمهه   @Arianaa درکت میکنما 
 ولی ب هرحال میگن پدرش براب این خاک زحمت کشیده و اینا...
 ولی اسمش باخودشه(سهمیه)میدونی رتبه100با سهمیه خیلی با رتبه100 فرق میکنه تو جایزه تلاش واقعیتو گرفتی 
- 
هوش مصنوعی فقطبیکار نمیکنه 
 و بقول ایلان ماسک خیلی خطرناکتر از چیزیه که فکر میکنیم
 و مورداش هم دیده شده اما سرشو بستن Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خیلیا بیکار میشن Kosar A003 
 اره
 اونو مثال زدم
 واقعا چی به سرمون داره میاد 
- 
@Arianaa درکت میکنما 
 ولی اسمش باخودشه(سهمیه)میدونی رتبه100با سهمیه خیلی با رتبه100 فرق میکنه تو جایزه تلاش واقعیتو گرفتی ریحانه کشاورز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa درکت میکنما 
 ولی اسمش باخودشه(سهمیه)میدونی رتبه100با سهمیه خیلی با رتبه100 فرق میکنه تو جایزه تلاش واقعیتو گرفتی هوعف 
 شاید قسمت بود:)))
- 
هرچند میترسم برم بگم میخوام تغییر رشته بدم  
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا  ممنون پسر ممنون پسر
 منم زمین شناس شدنتو تبریک میگم   
 برو تا میتونی بشناسش ع هم رشته شدیم:))) 
 مبارکه  @Arianaa چه رشته ایی هستید؟ 
- 
@Arianaa چه رشته ایی هستید؟ 
- 
Kosar A003 
 اره
 اونو مثال زدم
 واقعا چی به سرمون داره میاد Gharibe Gomnam 
 بشریت همینه عزیزم
 ولی نه تا دهسال دیگه
 فعلن زندگیتونو بکنین و انرژی منفیارو دور کنین
 یا ای تی بخونین ک از مس رباتا بربیاین لهشون کنین 🦦 🦦
- 
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اما من مطمئنم که اینو نمیخواست وخوشحال نیست  سلام خانم افتخاری 
 چه رشته ایی قبول شدید؟
- 
@Elham650 
 رقیه همسن منه بابا 
- 
@Arianaa چه رشته ایی هستید؟ @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa چه رشته ایی هستید؟ @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa چه رشته ایی هستید؟ قرار برم پرستاری:)) 
- 
@Kosar-Mortazavi   چی؟ چی؟
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa چه رشته ایی هستید؟ @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa چه رشته ایی هستید؟ قرار برم پرستاری:)) @Arianaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa چه رشته ایی هستید؟ @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Arianaa چه رشته ایی هستید؟ قرار برم پرستاری:)) اع مبارکه  
 کدوم دانشگاه ؟ ؟

|
 |

شعردانه
شعردانه