هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_____
:))))
میشورم تازگیا
شاید باورت نشه دستمال عینک دارم
چطورم که
همون بدی که تو هستی
با دلایل متفاوت
فکر کنم هممون همینیم
هوم؟__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_____
میشورم تازگیا
چطورم که
همون بدی که تو هستی
با دلایل متفاوت
فکر کنم هممون همینیم
هوم؟قبول میکنم ازت دستمال رو
اره منم همینم واجب شد حرف بزنیم مفصل
-
__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_____
میشورم تازگیا
چطورم که
همون بدی که تو هستی
با دلایل متفاوت
فکر کنم هممون همینیم
هوم؟قبول میکنم ازت دستمال رو
اره منم همینم واجب شد حرف بزنیم مفصل
_____
عاا
حتما
چتم بازه ( ایموجی ای که یارو دوتا دستش رو باز کرده) -
maryam111
چیزی نشده فقط میخواستیم واسمون خوابگاه رو توصیف کنید بعضیا میگن خوابگاه وحشتناکه بعضیا میگن قابل تحمله بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن مهم نیست و...Gharibe Gomnam خوابگاه اولش که میری خیلی احساس غریبی میکنی، به هرحال دفعه اوله از خانوادهات دور میشی و قراره تنها زندگی کنی،هم اتاقیاتم که نمیشناسی وارد یه دنیا و جامعه جدید شدی خیلی دلت میگیره
من یادمه ترم یک انقدر گریه میکردم، البته هم اتاقیامم خوب نبودن، دیگه یه شب جدی زنگ زده بودم به مامانم که من میخوام انصراف بدم بیام خونه🥲
بعد هر ترمی که میری انگار حس خوابگاه بهت نزدیکتر میشه، راحتتر باهاش کنار میای
در این اوصاف باید سعی کنی هم اتاقیای خوبی هم پیدا کنی و دوستای جدید که هم فرکانس خودتن
بعد اگه دوستای خوبی دور و برت باشن انقدر خوابگاه بهت خوش میگذره که دیگه خونه خودت میدونی اونجا رو
من همیشه یه جمله دارم وقتی رفتن به دانشگاه میگم:
هم وقتی که دارم میرم دلم میگیره هم وقتی که دارم میرم🥲
ینی هم وقتی که دارم از خونه جدا میشم میرم دانشگاه دلم میگیره هم وقتی که دارم از خوابگاه جدا میشم و میام خونه
یه حس عجیبیه
گاهی وقتی خوابگاه هستی بهتر و منظمتر به برنامههات میرسی مثلا من خودم وقتی اونجا دارم مستقل زندگی میکنم خیلی رو برنامه است همه چیم و دوست دارم اون زندگی دانشجویی رو
حس خوبیه در کل
اگه هم اتاقیا و دوستای خوبی پیدا کنی -
maryam111
خانم ناظم یه سوال دیگه هم دارم
الان یکی مارو بلاک کنه
قبلا اینجوری بود که نه میتونی پستاشو ببینی نه اون طرف پستاتو میبینه
الان چطور شده؟ وقتی بلاک کنیم؟Gharibe Gomnam بلاکم کن تا بهت بگم
-
-
Gharibe Gomnam بلاکم کن تا بهت بگم
maryam111
باشه -
Gharibe Gomnam بلاکم کن تا بهت بگم
maryam111
نمیخواد به یک نفر دیگه میگم فکرمیکردم شما میدونین ممنونم برای اینکه به سوالام جواب دادین -
Gharibe Gomnam خوابگاه اولش که میری خیلی احساس غریبی میکنی، به هرحال دفعه اوله از خانوادهات دور میشی و قراره تنها زندگی کنی،هم اتاقیاتم که نمیشناسی وارد یه دنیا و جامعه جدید شدی خیلی دلت میگیره
من یادمه ترم یک انقدر گریه میکردم، البته هم اتاقیامم خوب نبودن، دیگه یه شب جدی زنگ زده بودم به مامانم که من میخوام انصراف بدم بیام خونه🥲
در این اوصاف باید سعی کنی هم اتاقیای خوبی هم پیدا کنی و دوستای جدید که هم فرکانس خودتن
بعد اگه دوستای خوبی دور و برت باشن انقدر خوابگاه بهت خوش میگذره که دیگه خونه خودت میدونی اونجا رو
ینی هم وقتی که دارم از خونه جدا میشم میرم دانشگاه دلم میگیره هم وقتی که دارم از خوابگاه جدا میشم و میام خونه
یه حس عجیبیه
گاهی وقتی خوابگاه هستی بهتر و منظمتر به برنامههات میرسی مثلا من خودم وقتی اونجا دارم مستقل زندگی میکنم خیلی رو برنامه است همه چیم و دوست دارم اون زندگی دانشجویی رو
حس خوبیه در کل
اگه هم اتاقیا و دوستای خوبی پیدا کنیmaryam111 انصافاازعمق قلبم خالی کردم:///
چرا اینجوری میکنی باما -
احتیاج دارم؛
به یه خوشحالی ازته دل... -
-
ایا کسی هست اینجا؟
ایا پروکسی شماهم قطعه؟ -
Gharibe Gomnam خوابگاه اولش که میری خیلی احساس غریبی میکنی، به هرحال دفعه اوله از خانوادهات دور میشی و قراره تنها زندگی کنی،هم اتاقیاتم که نمیشناسی وارد یه دنیا و جامعه جدید شدی خیلی دلت میگیره
یه حس عجیبیه
حس خوبیه در کل
اگه هم اتاقیا و دوستای خوبی پیدا کنیmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ینی همپسر
چه جمله پیچیده ای
مرسی توضیحش دادی -
-
الان که نمیشه
حالا بماند چرا....
️
-
مزخرف تراز پلنی که برا ۴۰۲ ریختن،خودشه
-
@Señorita بله بله توضیحات کاملا واضح و روشنی بود