هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
و کلی عقاید پوشالی و تهی دیگه
کاش عقاید رو موروثی نمیکردن
اینجوری با هر بادی هم نمیلرزیدن -
-
دو تا سگ هار
یکی چپ یکی راست -
یچیزی میگم نریزید سرم
ولی واقعا من در معنای انسان مشکل دارم
و خب به طبعش با این جمله که میگن دین من انسانیته یا از این دست جملات.
مگه موجودی غیر انسان هم میتونست جنگ به پا کنه؟ اسلحه بسازه، باهاش بکشه، زجر کش کنه کوره ادم سوزی بسازه، برده داری کنه، به یه کودک بی پدر مادر ظلم کنه... باششششه بسسسسهه
حرف دیگه ای نیست و خب متنفرم از اینکه از چیزی که زیاد نمیدونم بخوام حرف بزنم و وقتی حرف هم حرف میزنم خودمو یه احمق میبینم ولی(من یه احمقم) شاید اینجا بشه گفت باید ابر انسان بود... نمیدونم اینکه چرا اسلام نه چرا مسحیت و یهودیت و ... نه رو واقعا نمیدونم. نمیدونم نمیدونم.
بیشتر بیتشر بیشتر سه تا بیشتر به پاس خوندن دیدن شنیدن. -
۱:۱۵
-
احتمالا اگه الان ایران باشم و خواب نبینم، AM
-
-
یه انسان هیچوقت صرف به نفع دیگری کاری رو انجام نمیده.
-
همه میرسن هل نده
-
عزیز هل نده داداش گلم ابجی محترمه هل نده قربونت میرسیم بخدا تهشم میبیند چیزی نیست همش سیرک بود
-
من کی گفتم تو دلقکی. من اصلا دلقکم تو بخند فقط. کنارشم هل ندی ممنون میشم.
-
ولی یچزی که مشخصه فمنیستا از شاعرای قدیمی خوششون نمیاد.
-
چه زندگی زجر آوری دارن اینطوری...
-
اینکه ادم بتونه خودشو ابتدا هرطور که هست بپذیره خوبه ولی طمعشو نباید بخوابونه که. یه منِ بهتر همیشه هست. و چه بهتر که در تفکر باشه نه ظاهر. حالا پول داشتی بینیتم عمل کن مشکل انچنانی نداره.
-
ادم میمونه چی بگه بخدا
-
همون یه خونه کوچیک کنار یه دریاچه اروم. خونه دیگه ایم اطرافش نباشه. یه چنتا کتابو یه گربه ام داشته باشه. غذا هم بری جنگل گوزن شکار کنی. خوبه دیگه. چی میخوای ؟!
-
حالا اینکه گوشت خوردن غیر اخلاقیه یا نه رو بسپار به کاردان خودش اون برا غربیا. تو داخل خونه کوچیکت نری گوزن شکار کنی میمیری. لذا من مجوز اون شرایط بهت میدم. خود نراقیم مشکلی نداره.
-
Anzw 18 مبین