هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Infinitie-A حیف که تازه اومدم   
- 
ولی قشنگ ترش اینه اگه مشکلی باکسی دارین باهاش درمیون بذارین ن اینجوری   
- 
@Infinitie-A حیف که تازه اومدم   @Mr-Fantastic حالا اگه تازه نمیومدی چی میشد   ؟ ؟
- 
@Señorita نه بایه نگاه ناامید و سرشار از افسوس برات ازجلوت رد میشم   مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita نه بایه نگاه ناامید و سرشار از افسوس برات ازجلوت رد میشم   دور شو   
- 
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita نه بایه نگاه ناامید و سرشار از افسوس برات ازجلوت رد میشم   دور شو   @Señorita نمیشه به مامانبزرگم ارادت دارم     
- 
باز آمد بوی ماه مدرسه 
- 
این پست پاک شده!
- 
@Mr-Fantastic حالا اگه تازه نمیومدی چی میشد   ؟ ؟@Infinitie-A تو و AlBa(فک کنم همون سانیا خانم قبلی) تو رقابت لایکید ها  
- 
@Señorita نمیشه به مامانبزرگم ارادت دارم     مهشید حسن زاده 0 تو دیگه نوهی من نیستی   
- 
در جایی که همه عصبانین 
 همهتان را به خدای مهربانیا میسپارم

- 
چقد هوا گرمه 
 مثلا مهره  
- 
در جایی که همه عصبانین 
 همهتان را به خدای مهربانیا میسپارم
  Kosar A003 همیشه دلم میخواست شبیه عکس جلدش باشه  
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm آره  
 انشاالله خیلی ممنون
 اوضاع از چه نظر؟روحی روانی و کلا زندگی  داغون  
 انگار یه مشکلی درونم درست شده خبر ندارم
 دل و دماغ واسم نمونده:/|
 تازه گند اخلاق هم شدم @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm آره  
 انشاالله خیلی ممنون
 اوضاع از چه نظر؟روحی روانی و کلا زندگی  داغون  
 انگار یه مشکلی درونم درست شده خبر ندارم
 دل و دماغ واسم نمونده:/|
 تازه گند اخلاق هم شدم ب شدت مشخصه 
 از پشت گوشی هم معلومه   ️ ️اذیت نکن خودتو..بعد چن روز درست میشه 
 همینطوری حرف بزن دلو دماغت بیاد سر جاش  
  خواستی حرف بزنی هم هست(ی)م خواستی حرف بزنی هم هست(ی)م
- 
مهشید حسن زاده 0 تو دیگه نوهی من نیستی   @Señorita هنو گزینه آننوه نداریم   موجود شد خبرمیدم موجود شد خبرمیدم

|
 |

شعردانه
شعردانه