هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_Biliifti_
پس بخیر حلوا میخوریم. 🙂 دروغه بگم ناراحت شدم🙂
کی بیایم؟🚶🏻😂😂@First
حلوا نداریم یه خرماست که اونم پودر نارگیل جناب ملحد میزنه،گذاشتیم برا فامیلا مامانم فازشون بالاست
شماها قابلمه میشوری با بچه ها،بله😂 -
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@First
حلوا نداریم یه خرماست که اونم پودر نارگیل جناب ملحد میزنه،گذاشتیم برا فامیلا مامانم فازشون بالاست
شماها قابلمه میشوری با بچه ها،بله😂یه خرما و نارگیل قابلمه میخواد چکار 😑😂😂 حالا چیزی شده جدا؟🗿
-
@First
شماها قابلمه میشوری با بچه ها،بله😂یه خرما و نارگیل قابلمه میخواد چکار 😑😂😂 حالا چیزی شده جدا؟🗿
@First
ناهار ختمو تو میدی:|
دیگه یه بار مصرف پول نداریم شستنشون با شماها
نه باید برم عمل وحی شده بهم😂 -
_MILAD_
من اون ۲۵۰ نفرو دیدم، بهشون این پیامتون رو خواهم رسانید:|😂 -
@First
ناهار ختمو تو میدی:|
دیگه یه بار مصرف پول نداریم شستنشون با شماها
نه باید برم عمل وحی شده بهم😂_Biliifti_ خو من اصلا تورو نمیشناسم 🚶🏻👍 حالا حلوا بود شاید نزدیک شهرکرد میشدم ولی الان اصلا موقعیت جغرافیایی شهرتونم بلد نیستم🤝 🙂😂
عع بخیر، بگو بیهوشت نکنن عملو ببینی. حال میده یکی از فانتزیام اینه. 🚶🏻 -
_MILAD_
من اون ۲۵۰ نفرو دیدم، بهشون این پیامتون رو خواهم رسانید:|😂_Biliifti_ 😂😂😂من حتی فرصت حرف زدن پیدا نمیکنم
-
_Biliifti_ خو من اصلا تورو نمیشناسم 🚶🏻👍 حالا حلوا بود شاید نزدیک شهرکرد میشدم ولی الان اصلا موقعیت جغرافیایی شهرتونم بلد نیستم🤝 🙂😂
عع بخیر، بگو بیهوشت نکنن عملو ببینی. حال میده یکی از فانتزیام اینه. 🚶🏻@First
هیچ وقت سعی نکن از زیر کارایی که سپردم فرار کنی من جمله جناب ملحد روت حساب کشیده برا یه سری کارا😂 -
با کلت زدن به کسی که چایی نمیخوره رو عادی سازی کنید
با کلت زدن به کسی که چایی نمیخوره رو عادی سازی کنید
باید رو من مسلسل بگیرن در اینصورت
-
هم اکنون گوگل هم قطع شد😑😑😑
-
_Biliifti_ 😂😂😂من حتی فرصت حرف زدن پیدا نمیکنم
_MILAD_
۱.یه دونه از این بلند گوها میگم بدن دستت😂
۲.انتقال بده به من من انتقال میدم
۳.همون روز اول هم میتونی شرط کنی -
@First
هیچ وقت سعی نکن از زیر کارایی که سپردم فرار کنی من جمله جناب ملحد روت حساب کشیده برا یه سری کارا😂_Biliifti_ حالا اگه رفتی یکاریش میکنیم. من خودم حلوا میپزم میارم. بعد میگیم بیلیفتی بیلفت.🚶🏻
-
_Biliifti_ حالا اگه رفتی یکاریش میکنیم. من خودم حلوا میپزم میارم. بعد میگیم بیلیفتی بیلفت.🚶🏻
@First
حجتو تموم میکنی،بیار اره😂