هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa الان ازون شاخص ماخسا بزنی میگه وزنت نرماله؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
اره -
@Soniaaa قبلا نمیگفت؟
چرا حس میکنم قبلنم میگف -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
میگفت ولی لب مرز بودم
نمیدونم چرا حس میکنی؟ -
@Soniaaa چون بهت نمیاد ب معنای واقعی اضافه وزن داشته باشی
از اون لاغرایی هستی ک میگن خییییلیی چاااقمممم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
نه بابا من ۵۶کیلو بودم باید برسم ب همون وزن دگ**
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از اون لاغرایی هستی ک میگن خییییلیی چاااقمممم
همونایی ک دلم میخواد مث پاندای کنگفوکار با شکمم پرتشون کنم تو دیوار
-
انقد لاغر بودم
تو باشگاه میخواستم آبشار بزنم میگفتن سونیا الان میشکنهکجان ببینن سونیا الان آبشار میزنه توپ میترکه
-
@Soniaaa بخدا میشکنی نکن:*>
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
من گنا دالم -
@Soniaaa وااای
حالا من میخوام بپرم اسمش (همون ابشاره ولی تو بدمینتون) بزنم ملت میگن یاا خداا پرنیا پرید -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
خوبه دگ گوشت خوبه گرونم هس️
-
کاش دراتاق رو باز میکرد
مینشست کنارم نگام میکرد میگف ببخشید
میگف دوسم داره و دست خودش نیست کاراش
من به همینم ازت راضیم🥲 -
@Soniaaa بابام همش میگه پرنیا تو عجب کبابی بشی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to چیچک on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@haniehno
اره خیلی
من سه سال والیبال و شنا رفتم بعد یهو ول کردم داغون شدم
حالا اینا خوبن اگه بدنسازیو ول کنی بدبختیههه من بدنسازی نمیرفتم دوستم که گذاشت کنار ب ۱۰۲کیلو رسید الان پزشکی اردبیل میخونه تازه کم کرده -
نمیدونم چرا هرکاریم میکنم باز از یچیزی ناراضیه و اونو میکنه بهونه و قشنگ گند میزنه تو کل روزت
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۲ مهر ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
امان از باباها
-
تازه ببین من امروز خوشحال بودم میگفتم دیگه راضیه نمیاد بهونه بگیره….
-
@Señorita مرسییییی
468499/1000113