هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita   هیچ انتقادی به نمک غذا دریافت نکردم امروز هیچ انتقادی به نمک غذا دریافت نکردم امروزاصن ایول   
- 
هنر در لحظه زندگی کردم یعنی: 
 واقعیت در برابر خیال
 ارتباط در برابر مقایسه
 .
 .
 .
 و.....
 بقیشو دوس داشتین بنویسین
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita   هیچ انتقادی به نمک غذا دریافت نکردم امروز هیچ انتقادی به نمک غذا دریافت نکردم امروزاصن ایول   
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 دیگه شما ببین اینوخیلی بی رحمی من همش دارم غذاهای آب پز بی مزه میخورم  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  
 دیگه شما ببین اینوخیلی بی رحمی من همش دارم غذاهای آب پز بی مزه میخورم  
- 
_____  این ماکارونیه یجوریه یکی حتی زبون نداشت مزه اش رو درک کرد انقدر مزه اش پیچیده و  قویه این ماکارونیه یجوریه یکی حتی زبون نداشت مزه اش رو درک کرد انقدر مزه اش پیچیده و  قویه_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _____  این ماکارونیه یجوریه یکی حتی زبون نداشت مزه اش رو درک کرد انقدر مزه اش پیچیده و  قویه این ماکارونیه یجوریه یکی حتی زبون نداشت مزه اش رو درک کرد انقدر مزه اش پیچیده و  قویهازت متنفرم ( لحنم هم اون شتره تو انیمیشن پادشاه کوزکو) 
- 
برای ما زشتا خوب افتادن اهمیت داره 
- 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita  فقط امروز ۴ بار سرم خورد به جا ظرفی آشپزخونه فقط امروز ۴ بار سرم خورد به جا ظرفی آشپزخونه احتمالا بمیرم بخاطرش احتمالا بمیرم بخاطرش  ضربه مغزی شدن طبیعیه توی اشپزی ضربه مغزی شدن طبیعیه توی اشپزی  
 مثلا یکی کلش بخوره به هود 
 اصن بعد از معدن سخت ترین شغله 
- 
- 
توی این مدت شونصد نفر بهم گفتن 
 عجله نکن ساقی مهلت بده   
 بیخیال حاجی من هولم ولم کنین  
- 
ادمك… 
- 
@Señorita توچی؟  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _____  این ماکارونیه یجوریه یکی حتی زبون نداشت مزه اش رو درک کرد انقدر مزه اش پیچیده و  قویه این ماکارونیه یجوریه یکی حتی زبون نداشت مزه اش رو درک کرد انقدر مزه اش پیچیده و  قویهازت متنفرم ( لحنم هم اون شتره تو انیمیشن پادشاه کوزکو) 
- 
اقا من دستم قشنگ ی دور پوستش کنده شده 
 دوباره پوست پوست شده داره همونجور میشه
 بخاطر چیه؟!
 اینم اضافه کنم این چندوقت اندازه کل عمرم ظرف شستم🥲 
- 
ی اشنا داریم دستاش اینجوری میشه و همیشه زخمه دستاش دستکش مجبوره بپوشه همیشه🥲🥲🥲 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita  فقط امروز ۴ بار سرم خورد به جا ظرفی آشپزخونه فقط امروز ۴ بار سرم خورد به جا ظرفی آشپزخونه احتمالا بمیرم بخاطرش احتمالا بمیرم بخاطرش  ضربه مغزی شدن طبیعیه توی اشپزی ضربه مغزی شدن طبیعیه توی اشپزی  
 مثلا یکی کلش بخوره به هود 
 اصن بعد از معدن سخت ترین شغله 

|
 |

شعردانه
شعردانه