هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
donya bivafa      باشه من عاشقم . باشه من عاشقم ._MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa      باشه من عاشقم . باشه من عاشقم .افرن حالا بگووو عاشق ک هستی؟؟دختر همسایه؟؟ 
- 
اخه جک و جونور هم نفس میکشن و پلک میزنن موندم عشق اونام هست یا ن 
 خخخخ
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa      باشه من عاشقم . باشه من عاشقم .افرن حالا بگووو عاشق ک هستی؟؟دختر همسایه؟؟ donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشون
- 
_MILAD_ خخخخ مشتی چشه جملم یکم فازش معلوم نبود اونم ول کن 
 فاز ب فاز نشیم صلوااااااااات
 خخخخ
- 
donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشون_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشونپس اهل شهر دیگه ای هست شیرین!! 
 کدوم شهر حالا؟؟
- 
donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشون_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشونخوب بود نیومدم شیرازا...  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشونخوب بود نیومدم شیرازا...  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشونپس اهل شهر دیگه ای هست شیرین!! 
 کدوم شهر حالا؟؟donya bivafa  الله اعلم الله اعلم
- 
donya bivafa  الله اعلم الله اعلم_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa  الله اعلم الله اعلمماشاالللله راز دار هم هستی افرین مشتی!!!پس نمیگی دختر اهل کجاس ک تو اینطور عاشقشی؟  
- 
donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشون_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشوناره اره  
 دلفین ها هم ماکارونی میخورن
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa  الله اعلم الله اعلمماشاالللله راز دار هم هستی افرین مشتی!!!پس نمیگی دختر اهل کجاس ک تو اینطور عاشقشی؟  donya bivafa  نه نمیگم ریا میشه نه نمیگم ریا میشه   
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشوناره اره  
 دلفین ها هم ماکارونی میخورنسلام خانمیییییی.خوبی؟؟کجایی نیستی ی؟ 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa    تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره تا شعاع هزار کیلومتری ما  دختر وجود نداره اگه داره من ندیدمشون اگه داره من ندیدمشوناره اره  
 دلفین ها هم ماکارونی میخورن
- 
donya bivafa  نه نمیگم ریا میشه نه نمیگم ریا میشه   _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa  نه نمیگم ریا میشه نه نمیگم ریا میشه   افرین افرین نگووو اینطور راز دار بمون..بگی خانواده دختر میفهمن بد میشه براتون  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa  نه نمیگم ریا میشه نه نمیگم ریا میشه   افرین افرین نگووو اینطور راز دار بمون..بگی خانواده دختر میفهمن بد میشه براتون  donya bivafa اتفاقا خانوادش میفهمه  
- 
سلام خانمیییییی.خوبی؟؟کجایی نیستی ی؟ donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام خانمیییییی.خوبی؟؟کجایی نیستی ی؟ سلام دنیا جان عزیز 
 مرسی توخوبیی؟

|
 |

شعردانه
شعردانه