هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@ida-shateri چقد؟   
- 
  میخوام به تکلف بندازمتون میخوام به تکلف بندازمتون 
- 
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita پول پول          ازش کارت شارژ بخوا        بیستتتت تومنننن بیستتتت تومنننن    
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دو ماهه دلم میخواد برم مشهد یا کربلا 
 حیف جور نمیشهانشالله جور میشه:) 
 رفتی ما روهم دعا بکنی هااااا
- 
@ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita پول پول          ازش کارت شارژ بخوا        بیستتتت تومنننن بیستتتت تومنننن    @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita پول پول          ازش کارت شارژ بخوا        بیستتتت تومنننن بیستتتت تومنننن    فضولی تو ؟   
- 
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: دو ماهه دلم میخواد برم مشهد یا کربلا 
 حیف جور نمیشهانشالله جور میشه:) 
 رفتی ما روهم دعا بکنی هاااااZeinab Siri 
 انشالا حتما ️ ️
 هنوز کو تا جور بشه🥺 
- 
@Infinitie-A 
 محتاج دعا
- 
Zeinab Siri 
 انشالا حتما ️ ️
 هنوز کو تا جور بشه🥺 @Soniaaa 
 میشه
 طاقتت که تموم بشه جور میشه
- 
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا 
 نخوندمش،
 چرا احساس میکنم شبیه کیمیاگرهحس نکن 
 پودتو عوض کن@Infinitie-A 
 پودتو عوض کن فحشه؟
 یعنی چی؟
- 
@Infinitie-A 
 پودتو عوض کن فحشه؟
 یعنی چی؟_Biliifti_ تبلیغ هومکر هست میگه فکر نکن پودرتو عوض کن 
- 
:/درد پشت درد 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita پول پول          ازش کارت شارژ بخوا        بیستتتت تومنننن بیستتتت تومنننن    فضولی تو ؟   @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita پول پول          ازش کارت شارژ بخوا        بیستتتت تومنننن بیستتتت تومنننن    فضولی تو ؟   آرهه مگه سواله این؟    
- 
مهشید حسن زاده 0 
 با دیدن این عکسا خاطراتم زنده شد. با اینکه همین ماه پیش برگشتیم ولی باز دلمون براش تنگ شده.یکی از دوستام رفته بود شلمچه بعد از برگشتش، حرفش شد ، اشکش دراومد ، بهش گفتیم خداروشکر کن که تو ی بار تونستی بری ولی ما ی بار هم نرفتیم. گفت وقتی بری تازه میفهمی چیه و دلتنگیتون بیشتر میشه برای دیدار دوباره. حرفشرو درک نکردم.... بعد تازه فهمیدم 
 مشهد و کربلا هم اینجوره.... تو راه برگشت مشهد اصلا به این فکر نکرده بودم.وقتی رسیدیم خونه انگار ی چیزی رو کم داشتیم... شب میشد میگفتیم الان باید حرم میبودیم.... دیگه زودتر دلمون تنگ میشه و میگیره....
 ان شاءالله که دوباره توفیقش رو پیدا کنیم  ️ ️Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 
 با دیدن این عکسا خاطراتم زنده شد. با اینکه همین ماه پیش برگشتیم ولی باز دلمون براش تنگ شده.یکی از دوستام رفته بود شلمچه بعد از برگشتش، حرفش شد ، اشکش دراومد ، بهش گفتیم خداروشکر کن که تو ی بار تونستی بری ولی ما ی بار هم نرفتیم. گفت وقتی بری تازه میفهمی چیه و دلتنگیتون بیشتر میشه برای دیدار دوباره. حرفشرو درک نکردم.... بعد تازه فهمیدم 
 مشهد و کربلا هم اینجوره.... تو راه برگشت مشهد اصلا به این فکر نکرده بودم.وقتی رسیدیم خونه انگار ی چیزی رو کم داشتیم... شب میشد میگفتیم الان باید حرم میبودیم.... دیگه زودتر دلمون تنگ میشه و میگیره....
 ان شاءالله که دوباره توفیقش رو پیدا کنیم  ️ ️دقیقا همینه 
 ما وقتی برگشتیم صبح بود
 یه حس خیلی بدی بود... بی قرار بودی و انگار یه چیزو جا گذاشته بودی
- 
_Biliifti_ تبلیغ هومکر هست میگه فکر نکن پودرتو عوض کن _MILAD_ 
 عا تلویزیون نمیبینم
 نمیشناسم با این حال
- 
@Infinitie-A 
 پودتو عوض کن فحشه؟
 یعنی چی؟_Biliifti_ یه تبلیغ بود    
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita پول پول          ازش کارت شارژ بخوا        بیستتتت تومنننن بیستتتت تومنننن    فضولی تو ؟   آرهه مگه سواله این؟    @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ida-shateri در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita پول پول          ازش کارت شارژ بخوا        بیستتتت تومنننن بیستتتت تومنننن    فضولی تو ؟   آرهه مگه سواله این؟    فضولیتو جای دیگه خرج کن من اعصاب ندارم   
 آره سواله
- 
_MILAD_ 
 عا تلویزیون نمیبینم
 نمیشناسم با این حال_Biliifti_ 
 ب هر حال باید چاقوتو در بیاری پارسی رو پاس نداشت  

|
 |

شعردانه
شعردانه