هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Señorita 
 آموزش ابتدایی فرهنگیان استانی هست
 یعنی تو استان خودت میخونی
 خدمت هم شهر خودم قبول شدم
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   
- 
@Señorita 
 آموزش ابتدایی فرهنگیان استانی هست
 یعنی تو استان خودت میخونی
 خدمت هم شهر خودم قبول شدم@Hamid-s 
 به سلامتی
- 
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 جوانان مملکت به جا اینکه برن چیزی یاد بگیرن میخوان بازی کنن   ️ ️   ️ ️ 
 بفهمن دوباره همونا رو وصل میکنن  
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 بفهمن دوباره همونا رو وصل میکنن  اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 بفهمن دوباره همونا رو وصل میکنن  جوانان مملکت بشینن شونصد تا پیام لایک کنن اشکال نداره ، بازی کنن عیب داره؟   
- 
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا 
 منظورم اینه رشته بدیه؟
 باید پرستاری میرفتمنه بابا چرا بد باشه خیلی هم عالیه 
 پرسیدم ببینم تصمیمتون کدوم بوده     ️ ️
- 
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 بفهمن دوباره همونا رو وصل میکنن  جوانان مملکت بشینن شونصد تا پیام لایک کنن اشکال نداره ، بازی کنن عیب داره؟   @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 بفهمن دوباره همونا رو وصل میکنن  جوانان مملکت بشینن شونصد تا پیام لایک کنن اشکال نداره ، بازی کنن عیب داره؟   همه رو لایک میکنم بجز تو 
 وقتم هدر نره به گفته خودت   ️ ️  
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 بفهمن دوباره همونا رو وصل میکنن  جوانان مملکت بشینن شونصد تا پیام لایک کنن اشکال نداره ، بازی کنن عیب داره؟   همه رو لایک میکنم بجز تو 
 وقتم هدر نره به گفته خودت   ️ ️  اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 وقتم هدر نره به گفته خودت   ️ ️  نکن   🤌 🤌
- 
خیلی بی اعصابم امروز    
- 
خا :| 
- 
تموم نمیشه این حال :| 
- 
تموم نمیشه این حال :| @First 
 ی سوال ترمیم معدل قراره دی امتحان بدی؟
- 
@Soniaaa خرداد احتمال زیاد... 
- 
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 وقتم هدر نره به گفته خودت   ️ ️  نکن   🤌 🤌@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه بیکارین بیاین یه بازی چیزی   بذار یه لیست از قبولیا بسازم الان میام    ️ ️ بدو   نت ملی شده 
 وقتم هدر نره به گفته خودت   ️ ️  نکن   🤌 🤌لیاقتشو نداری    ️ ️ 
- 
@Soniaaa خرداد احتمال زیاد... @First 
 آها
 بعد الان عمومی نمیخونی؟یا میخونی ؟
- 
نمیفهمن:))) 
- 
@Soniaaa نه نمیخونم 
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن  ای بابا مشکل از منه که تو رو بخشنده فرض کردم    ️ ️ باشه همون درخانه علی رو میزنم باشه همون درخانه علی رو میزنم

|
 |

شعردانه
شعردانه