؟؟؟؟
-
(/a%(#ff0000)[] بیاید حضرت عباسی به این سوال جواب بدیم ..%(#ff0000)[خدای گزینه 3 درسته گزینه دو هم درسته ولی من میگم دو درست تره ولی فرض کنیم سوال شمارشی بود اون وقت بنظرتون این سوال ارزش حل داشت چون اون وقت هم گزینه 3 و هم چهار یه جورایدرستن و هم یه جورای غلط ] -
R Rahman Aa این موضوع را در حذف کرد
-
R Rahman Aa این موضوع را در بازیابی کرد
-
(/a%(#ff0000)[] بیاید حضرت عباسی به این سوال جواب بدیم ..%(#ff0000)[خدای گزینه 3 درسته گزینه دو هم درسته ولی من میگم دو درست تره ولی فرض کنیم سوال شمارشی بود اون وقت بنظرتون این سوال ارزش حل داشت چون اون وقت هم گزینه 3 و هم چهار یه جورایدرستن و هم یه جورای غلط ] -
@haniehno بله مال امساله خوب من خودمم این شکل بلدم ولی مسعله اینه تو گزینه سه مثلا ما اوایل دوره جنسی در نظر بگیریم کاهش هورمون های زنانه محرکی برای ترشح FSH چون خود صورت سوال هم گفته به طور حتم %(#ff0000)[میتواند من میگم آره قطعا میتواند محرک ترشح FSH بشه حالا نمی توامد نمی گفت میتونستیم بگیم که مثلا در هفته سوم باعث میشه که fsh ترشحش کم شه در کل سوال عجیبیه از اینا تو کنکور همیشه 3 4تا میدن ]
-
(/a%(#ff0000)[] بیاید حضرت عباسی به این سوال جواب بدیم ..%(#ff0000)[خدای گزینه 3 درسته گزینه دو هم درسته ولی من میگم دو درست تره ولی فرض کنیم سوال شمارشی بود اون وقت بنظرتون این سوال ارزش حل داشت چون اون وقت هم گزینه 3 و هم چهار یه جورایدرستن و هم یه جورای غلط ]@Rahman-Atafat سلام از آقای موقاری بپرس