هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
_____ اگه 10 سال دیگه ازت پرسیدن چیشد یه قاتل زنجیره ای افتاده دنبالت بهشون بگو ده سال قبل به یه بامزه گفتم بیمزه بخاطر همینه .
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_____ اگه 10 سال دیگه ازت پرسیدن چیشد یه قاتل زنجیره ای افتاده دنبالت بهشون بگو ده سال قبل به یه بامزه گفتم بیمزه بخاطر همینه .
من ترجیح میدم خودم رگمو بزنم تا کسی به تو بگه بامزه
-
-
چه رنجی است
خوابیدن زیر آسمانی
که نه ابر دارد نه باران
از هراس از کلمات
هر شب خوابهای
آشفته میبینیمبه این جهان آمدهایم
که تماشا کنیمصندلی های فرسوده و رنگ باخته
سهم ما شد
انتخاب ما مرواریدهای رخشان
بودیکی به ما بگوید
آیا ما قادریم
دریای آبی
و جعبهی مداد رنگیِ
هفترنگ را
به خانه ببریم
و خوشبختیِ
سرنگون در آسمان ابری را
صید کنیمدر انتظار جوابِ
شما هستیم
که در آفتاب بیخیال
قدم میزنید.احمدرضا احمدی
-
در محیط امنشان مانده
از ریسک کردن
از تجربه کردن هراس دارند
و از تو متعجبند وقتی که میگویی انگیزه خلقتت را میدانی
اگر گاهی به قلب گل سرخشان عمیقتر نگاه میکردند و بلندتر پرواز میکردند
تکه پازل سرنوشتشان را میافتند
#ک.ع -
خدایا شکرت
️
️🤍
-
F Seif هفتاددرصد ازمون چند درس یا فصل اول؟
-
یعنی هفتاددصد به نظرت خوبه؟
-
در محیط امنشان مانده
از ریسک کردن
از تجربه کردن هراس دارند
و از تو متعجبند وقتی که میگویی انگیزه خلقتت را میدانی
اگر گاهی به قلب گل سرخشان عمیقتر نگاه میکردند و بلندتر پرواز میکردند
تکه پازل سرنوشتشان را میافتند
#ک.عKosar A003 تو چنلم داری؟ :>>>
-
@Felli pouya hosein pour
کجاییننن
-
@Allen-Gamer باورم نمیشه دعوت شدم هعققق :>
خیوب خیوب.. شروع میکنم :>
-
دخترم!
اینو برا این گفتم ک 99 درصد کسایی ک باهام حرف میزنن فک میکنن پسرم.. هرچن من مشکلیم ندارم.. چون واقا بدم میاد مردم رفتارشونو باهات عوض کنن چون دختری:|
-
سیده پرنیا حسینی قادیکلایی هستم از مازندران قائمشهر
-
تایپ شخصیتیم infpعه.. (ینی درونگرا، خیالپرداز، احساسی، و امم.. اخریش ینی برنامه ریز نیستم .. هرچی فک کردم کلمش ب ذهنم نیومد
)
پ.ن: حتما تست mbti رو بدین و درموردش تحقیق کنین چون چیزای جالبی درمورد شخصیت حودتون و دیگران میگه
-
هیچوق کلاس نقاشی نرفتم ولی نقاشیم خوبه و عاشقشم.. و جدیدا مانگا میکشم :> خیلی دوس دارم ی وقت نقاشیامو بزارم ولی خیوب.. فعلا ک با کامپیوتر اینجام نمیشه بعکسم
-
بسیااار ادمیم ک برا هرررچیزی عذاب وجدان میگیره.. ینی خدا نکنه مجبور باشم بین دو نفر یکیو انتخاب کنم.. دوس دارم خودمو وسطشون چال کنم تا اینکه یکیشونو انتخاب کنم!!
-
اگ میتونستم انتخاب کنم دختر باشم یا پسر.. قطعا پسر رو انتخاب میکردم. چون همیشه دوس داشتم ی پسر هنجارشکن بودم.. ی پسری ک جامعه درک کنه هنوزم ادمای خوب وجود داره
پ.ن: البته فک کنم با هنجارشکنیایی ک میکردم بیشتر جامعه منو طرد میکرد :| -
تیکه کلام بارزم داوشی و داوش و داداچ و از اینچیزاس
از این لحاظ همه رو فارغ از جنسیت با اینا صدا میکنم
-
معتقدم همونطور ک زن و مرد باهم برابرن، مرد و زنم باهم برابرن! حالا این خودش توضیح داره. معمولا فمنیستا ب جمله اول اعتقاد دارن. ولی میگم ک درسته.. خانما میتونن هرکاری ک اقایون انجام میدنو بکنن.. مثلا موهاشونو پسرونه بزنن کت شلوار بپوشن تو ورزشایی مث بوکس و وزنه بردازی شرکت کنن مستقل باشن نان اور باشن.. ولی چرا هیشکی نمیگه مردا هم میتونن کارای خانما رو انجام بدن :| چرا اگ ی مرد ارایش کنه یا دامن بپوشه یا خانه دار باشه عجیبه و فحش میخوره ولی ی خانمی ک کت شلوار بپوشه شیکه و ی خانم وزنه بردار شجاعه :| واقعا چرا؟
-
همونطور ک از مورد 8 معلومه جنسیت زده نیستم.. معتقدم همه چیز (شغل، لباس، سنت ها، عشق! و ...) باید فارغ از جنسیت باشه
-
اکثرا منو ادم سرخوش و بی دغدغه ای میدونن
چون کلا معتقدم دیگران میتونن هرچی دلشون بخوادو پیش من بگن تا باهم راجبش حرف بزنیم.. ولی من اگ حالم بد بود بهشون نمیگم.. چون نمیخوام حالشون بد شه. و اگ حالم خوب بودم نمیگم.. چون نمیخوام اگ حالشون بده حسرت بخورن
-
کمیت یا کیفیت؟ البته کمیت!!! ینی بهم ده میلیون پول بدین تا لباس بخرم، عمرا اگ یکی دوتا لباس مارک بخرم! میرم بجاش کلی لباسای جنس معمولی میگیرم و کیفشو میکنم.. والا
-
همیشه برام تو زندگیم عشق از 99 درصد چیزا بالا تره.. مثلا اگ بهم بگین با عشقت بدبخت باشی یا با ی ادم پولدار ک عاشقش نیستی زندگی کنی، قطعا اولیو انتخاب میکنم. چون ادم اگ واقعا عاشق باشه برا عشقش خودشو ب اب و اتیش میزنه تا اون خوشحال و خوشبخت باشه
-
پول واقعا چیز خیلی خوبیه!
-
راستی متولد 28 اذر 1383م
-
ی خواهر دارم ازم 11 سال بزرگتره
-
بشدت دوس دارم از پرورشگاه ی بچه رو ب فرزندخوندگی بگیرم تا اینکه خودم بچه دار شم:> حتی کلی درموردش تحقیق کردم. ب خانمای مجرد بالای 30 سال بچه میدن ولی خیلی سخته چون اولویت بالاتر با زوجای ناباروره. ولی از اونجایی ک بچه های پسر و بچه های 3 4 سال ب بالا تقاضای کمی داره و اتفاقا من دلم میخواد ی پسر 5 6 ساله بگیرم فک کنم راحتتر باشه :*> ولی خیلی موانع هس.. مهم ترینش خانوادم هس (تا حرف فرزندخوندگیو میارم میخوان کلمو بکنن :| ) و اینکه نمد بچه باهام ارتباط میگیره یا ن.. هعی
-
رشته تجربیم.. و این یجورایی ب اجبار خانواده بود چون اگ ب من بود میرفتم هنر.. ولی خب جراحیو دوس دارم بد نیس..
-
هدفم از خوندن برا کنکور و رتبه زیر هزار و اینا برا اینه ک دانشگاه شیراز یا اصفهان یا تبریز قبول شم تا از شهرم و خانوادم دور شم و ی زندگی جدیدو شروع کنم.. مث من قبل 18 سالگی و من بعد 18 سالگی
-
ی کراش دارم ک تو اصفهانه :> هعققق
-
انق همیشه همه چیو حتی حال بدمو با خنده گفتم دیگ کسی من و احساساتمو جدی نمیگیره و هرکی هرکار دلش بخواد میکنه باهام
-
ترسوعم.. ن از لحاظ سوسک واین چرت وپرتاها.. فق اینکه نمت حقمو اونجور ک باید بگیرم.. نمت خودمو بیان کنم.. و این واقعا اذیت کنندس
-
خیییلییی اعتماد ب نفسم کمه.. ینی ب معنای واقعی کلمه از خودم متنفرم.. هرچن همون کراشه بود تو 19 گفتم :> اون منو خیلی بهتر کرد.. هعق
-
دوستای صمیمی زیادی ندارم.. میشه گف دو سه نفر
-
طرفدار بی تی اس و هری استایلز و بیلی ایلیش و انیمه و مانگا و مانهوام. هیح هیح
خببب بسه دیگ.. خوشحال میشم تو تودلی نظرتونو درمورد چیزایی ک گفتم بگین
دعوت میکنم از _MILAD_ Kosar A003Michael Vey
خیلی عالی بود!
هم تایپِتون و هم صحبت کردنتون
ولی اگر راستشو بخواین، موردِ (۸) رو قبول ندارم -
-
Michael Vey
خیلی عالی بود!
هم تایپِتون و هم صحبت کردنتون
ولی اگر راستشو بخواین، موردِ (۸) رو قبول ندارمارسطو حداد تنکیوو
درهر حال بنظرم کسی ک ادعای فمنیستی و جنسیت نزدگیش میشه باید دو طرفه ب قضیه نگاه کنه. و این کلا فق تو این قضیه نیس.. مثلا خیلیا فک میکنن نژاد پرستی ینی ب سیاه پوستا توهین کنی.. بعد همونایی ک ادعاشون میشه میان شوخیای لر و تورک و چینیای چش تنگ جومونگی و اینارو میسازن:|||| این خیلی بده -
ارسطو حداد تنکیوو
درهر حال بنظرم کسی ک ادعای فمنیستی و جنسیت نزدگیش میشه باید دو طرفه ب قضیه نگاه کنه. و این کلا فق تو این قضیه نیس.. مثلا خیلیا فک میکنن نژاد پرستی ینی ب سیاه پوستا توهین کنی.. بعد همونایی ک ادعاشون میشه میان شوخیای لر و تورک و چینیای چش تنگ جومونگی و اینارو میسازن:|||| این خیلی بدهMichael Vey
درست میگین!
درک میکنم اما من به عنوانِ یک پسر، وقتی به این موضوع فکر میکنم که کارایِ دخترا رو انجام بدم، واقعاً حالم بد میشه! این یه چیزِ غریزیِ هااا
راستش نمیدوونم! ولی شاید شما هم از اینکه کارای مردها رو انجام بدین، خوشِتون نیااد... -
Michael Vey
درست میگین!
درک میکنم اما من به عنوانِ یک پسر، وقتی به این موضوع فکر میکنم که کارایِ دخترا رو انجام بدم، واقعاً حالم بد میشه! این یه چیزِ غریزیِ هااا
راستش نمیدوونم! ولی شاید شما هم از اینکه کارای مردها رو انجام بدین، خوشِتون نیااد...ارسطو حداد منم نمیگم همه بیان اینکارو کنن.. همه اینا به اون اعتقاد و حق انتخابه برمیگرده. یکی از حجاب خوشش میاد یکی خوشش نمیاد. یکی مث من دوس داره موهاشو پسرونه بزنه و پیراهن مردونه بپوشه و ارزوشه ی روزی وقتی پولدار شد کامیون بخره واس خودش یکیم نه.. از حس دخترونگیش خوشش میاد. ی پسریم دوس داره میکاپ ارتیست باشه یا مثلا مثل هری استایلز لباس باله بپوشه و خب یکی دیگ هم خوشش نمیاد. نمیشه هیچوق برا انسان هایی که حق انتخاب دارن ی نسخه برا همشون پیچید و گفت این درسته و این غلط
-
ارسطو حداد منم نمیگم همه بیان اینکارو کنن.. همه اینا به اون اعتقاد و حق انتخابه برمیگرده. یکی از حجاب خوشش میاد یکی خوشش نمیاد. یکی مث من دوس داره موهاشو پسرونه بزنه و پیراهن مردونه بپوشه و ارزوشه ی روزی وقتی پولدار شد کامیون بخره واس خودش یکیم نه.. از حس دخترونگیش خوشش میاد. ی پسریم دوس داره میکاپ ارتیست باشه یا مثلا مثل هری استایلز لباس باله بپوشه و خب یکی دیگ هم خوشش نمیاد. نمیشه هیچوق برا انسان هایی که حق انتخاب دارن ی نسخه برا همشون پیچید و گفت این درسته و این غلط
Michael Vey
اینجور که صحبت کردین، دیگه نمیشه چیزی بگم
بله درسته!
مردم حق انتخاب دارن؛ هر کس هر کاری که دلش میخواد،میتونه انجام بده و مَنعی هم وجود نداره؛
بالاخره، همه ی انسان ها که یک جور فکر نمیکنن. -
هیچ وقت از رویا و آرزوهات دست نکش،و به خوابیدن ادامه بده.
"رومیسا"
-
8 روز گذشت ولی من همچنان منتظرم که بگی ولی چی !
@Allen-Gamer در چالش 20 حقیقت گفته است:
8 روز گذشت ولی من همچنان منتظرم که بگی ولی چی !
ولی شرایط خونواده و شهر و کشور و اینا تو انتخابش تاثیر میزاره
گفتم زیاد منتظر نمونید