هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها سلام
یکی سوال فنی کارنامه سبز شما رشته ها را زده کدوم قبول شدید و کدوم نشدید؟من که چیزی نزده وارد چیز میشه ولی هیچی نیست شما هم این شکلی هست؟arthur morgan انتخاب اولتو اورده؟
-
-
arthur morgan انتخاب اولتو اورده؟
_MILAD_ اره
-
_MILAD_ اره
arthur morgan یا باگ سنجشه یا چیز دیگه ای که انتخابای قبل از تورو نشون میده نه بعد از انتخابتو برای همینه احتمالا یعنی اومده کد رشته ها رو گذاشته تا وقتی برسه به اون چیزی که قبول شدی رو نشون داده چون تو انتخاب اولت قبول شدی دیگه سراغ بعدیا نرفته
-
arthur morgan یا باگ سنجشه یا چیز دیگه ای که انتخابای قبل از تورو نشون میده نه بعد از انتخابتو برای همینه احتمالا یعنی اومده کد رشته ها رو گذاشته تا وقتی برسه به اون چیزی که قبول شدی رو نشون داده چون تو انتخاب اولت قبول شدی دیگه سراغ بعدیا نرفته
_MILAD_ فکر کنم باگ سنجش هست اگر هم اینطور باشه باید بقیه رشته ها هم که زده بودم نشون بده قبول شدم یا نه چون برای من فقط اینطور نشده انگار
-
_MILAD_ فکر کنم باگ سنجش هست اگر هم اینطور باشه باید بقیه رشته ها هم که زده بودم نشون بده قبول شدم یا نه چون برای من فقط اینطور نشده انگار
arthur morgan میگم که کد رشته های قبل از انتخابتو نشون میده نه بعد انتخابتو احتمالا باگه
-
@Allen-Gamer در چالش 20 حقیقت گفته است:
8 روز گذشت ولی من همچنان منتظرم که بگی ولی چی !
ولی شرایط خونواده و شهر و کشور و اینا تو انتخابش تاثیر میزاره
گفتم زیاد منتظر نمونید@Soniaaa مهم اینه ک نزاری تاثیر بزاره.......
-
@Soniaaa مهم اینه ک نزاری تاثیر بزاره.......
ریحانه کشاورز مسئله هم همینه.. ما اصن مهم نیستیم ک بخوایم کاری کنیم
-
arthur morgan میگم که کد رشته های قبل از انتخابتو نشون میده نه بعد انتخابتو احتمالا باگه
_MILAD_ نمیدونم ولی باگه یا شاید هنوز بارگذاری نکردن
-
اوفف خیلی خسته شدم
-
هم روحی هم جسمی