هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1
با اینکه همه چیزم با کتاب حل میشه موافق نیستم
آخه بچه تا ۶سالگی نمیتونه بخونه خودش کهبه نظرم تو شکل گیری پایه های شخصیت و ارزش ها و عقاید تو اون سن اطرافیان و پدر و مادر خیلی تاثیر دارن
حالا اطرافیان میتونن متوسل ب کتاب و بازی و وسایل کمک آموزشی بشن@Soniaaa بله بله صد در صد من کتاب رو برا کسی میگم که بتونه بخونه مثل خودمون!
چون متاسفانه هم سن و سالهای خودمون هم خیییلی به این چیزا عادت کردن! و این واقعا بده
-
Matin Mousavi 1
با اینکه همه چیزم با کتاب حل میشه موافق نیستم
آخه بچه تا ۶سالگی نمیتونه بخونه خودش کهبه نظرم تو شکل گیری پایه های شخصیت و ارزش ها و عقاید تو اون سن اطرافیان و پدر و مادر خیلی تاثیر دارن
حالا اطرافیان میتونن متوسل ب کتاب و بازی و وسایل کمک آموزشی بشن@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم تو شکل گیری پایه های ارزش ها و عقاید تو اون سن اطرافیان و پدر و مادر خیلی تاثیر دارن
اتفاقا برعکس
هیچی مزخرف تراز این نیست که پایه های ارزش و عقاید و تحمیل کرد به کسی فاجعه تراز اون به یه بچه که قدرت تصمیم خوب و بد و راست و دروغ رو نداره
مثل خیلی از چیزایی که از بچگی کردن تو گوش ماها عملا خیلیاشو بزرگ شدی فهمیدی که غلطه خیلیاشم شک کردی
تاثیر داره و حرفت درسته ولی تاثیرش جز مخرب بودن هیچی نداره برا یه بچه،تا زمانی که خودش سعی کنه بفهمه! -
@Soniaaa بله بله صد در صد من کتاب رو برا کسی میگم که بتونه بخونه مثل خودمون!
چون متاسفانه هم سن و سالهای خودمون هم خیییلی به این چیزا عادت کردن! و این واقعا بده
Matin Mousavi 1
اره من خودم ی مدته معتاد شدم
️باید ترک کنم
ولی بحث من اعتیاد ب فضای مجازی و این داستانا نیس
منظورم ی سری چارچوباست که خارج شدن ازش با استفاده از همین فضا عادی سازی میشه برا بچه ها
یجورایی قبح قضیه از بچگی یواش یواش از بین میره
میدونید مثل چی میمونه
اول گفتن چادر بردارید
بعد کلی مخالفت مردم و .... ی عده برداشتن
بعد شد مانتو ی عده مخالفت و... و عادی شد
الان چی شده؟
کجا داریم میریم؟
حالا این قضیه که من میگم خیلی مهمتر از بحث چادر مانتو و ایناست بحث چارچوب و خط قرمز ادماست
همین -
یه تابلو زده بود
برادرم لطفا حجابت را رعایت کن
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم تو شکل گیری پایه های ارزش ها و عقاید تو اون سن اطرافیان و پدر و مادر خیلی تاثیر دارن
اتفاقا برعکس
هیچی مزخرف تراز این نیست که پایه های ارزش و عقاید و تحمیل کرد به کسی فاجعه تراز اون به یه بچه که قدرت تصمیم خوب و بد و راست و دروغ رو نداره
مثل خیلی از چیزایی که از بچگی کردن تو گوش ماها عملا خیلیاشو بزرگ شدی فهمیدی که غلطه خیلیاشم شک کردی
تاثیر داره و حرفت درسته ولی تاثیرش جز مخرب بودن هیچی نداره برا یه بچه،تا زمانی که خودش سعی کنه بفهمه!_Biliifti_
یعنی ولش کنیم ب امان خدا تا خودش بفهمه ؟
منطقیه؟!! -
Matin Mousavi 1
اره من خودم ی مدته معتاد شدم
️باید ترک کنم
ولی بحث من اعتیاد ب فضای مجازی و این داستانا نیس
منظورم ی سری چارچوباست که خارج شدن ازش با استفاده از همین فضا عادی سازی میشه برا بچه ها
یجورایی قبح قضیه از بچگی یواش یواش از بین میره
میدونید مثل چی میمونه
اول گفتن چادر بردارید
بعد کلی مخالفت مردم و .... ی عده برداشتن
بعد شد مانتو ی عده مخالفت و... و عادی شد
الان چی شده؟
کجا داریم میریم؟
حالا این قضیه که من میگم خیلی مهمتر از بحث چادر مانتو و ایناست بحث چارچوب و خط قرمز ادماست
همین@Soniaaa اون چیزا که شخصیه من کاری ندارم ولی من حرف شما رو گفتم که از ادب و تربیت و اینا گفتید که گفتم با کتاب خوانی حل میشه اینا!
-
:|چرا تو کلمات گم میشید، اقا نود و نه درصد چیزا نسبیه
مطلق به کار بردن، فقط ضعف استدلال ادم رو نشون میده -
@Soniaaa اون چیزا که شخصیه من کاری ندارم ولی من حرف شما رو گفتم که از ادب و تربیت و اینا گفتید که گفتم با کتاب خوانی حل میشه اینا!
Matin Mousavi 1
نمیدونم من خوب نمیگم یا چی
️
-
مطلق به کار بردن، فقط ضعف استدلال ادم رو نشون میده@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نود و نه درصد نسیبه
همین جمله شما هم نسبیه ....
و نمیشه گفت قطعا نود و نه درصد نسیبهمطلق به کار بردن، فقط ضعف استدلال ادم رو نشون میده
این گزاره را هم مطلق گفتید در حالی که اعتقاد دارید نود و نه درصد چیزها نسبی هست
-
Farhan Honar امیدوارم دفعهٔ بعدی که میام نیازی نباشه استفراغ کنم.
(داشتم هشتگ میزدم :))))) )@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Farhan Honar امیدوارم دفعهٔ بعدی که میام نیازی نباشه استفراغ کنم.
(داشتم هشتگ میزدم :))))) )این دیگه بستگی داره به بحثی که دوستان شروع میکنن.
ای بابا من اصلا هیچ کاره نبودم قاتی این ماجرا شدم
-
Matin Mousavi 1
نمیدونم من خوب نمیگم یا چی
️
@Soniaaa میدونم چی میگید! میکم که بحث پوشش شخصیه خب و من نمیتونم تعیین کنم و به من ربطی هم نداره خب من بحث های عمومی قضیه رو میگم که من هم مربوط میشه! مثل نزاکت و ادب افراد که اگه درست نباشه باعث آزار بقیه هم میشه!
-
_Biliifti_
یعنی ولش کنیم ب امان خدا تا خودش بفهمه ؟
منطقیه؟!!@Soniaaa
نگفتم ولش باید کرد،حرف من اینه که خودش باید برسه به ارزش و عقاید خودش
مثل این میمونه که من میذارم بچه ام خودش خوب و بد آدمای اطرافشو بفهمه نه این که بگم کی خوبه کی بد
ما یه لول اجتماعی مخربی که داریم همینه،با عقاید و ارزش های بقیه رسیدیم به جایی که هستیم و هیچ توضیحی نداریم براش
فقط امیدوارم اشتباه منظورمو نفهمیده باشی،بحث کار کردن رو ادب بچه چیز جدا از اینه که من گفتم.. -
شخص ۲۳چهار ساله دگ شخصیتش شکل گرفته
خیلی سخته بیاد خودشو درست کنه
حالا میگن با کتاب درست میشه
این اصن فرهنگ سازی نشده براش بیاد کتاب بخونه
️
-
@danial-hosseiny دانیال پیامبر چطوره؟ ترم جدید شروع شده؟ یا وسطشی یا اخرش؟
@First شروع شده ولی خودت میدونی چخبره
-
@Soniaaa خواهش میکنم