هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
کجای این ایراد داره
Matin Mousavi 1 البته این که مشکلی نداره. بیشتر بحث سر مردای با دامن بود
-
گشت ارشاد بهم گیر داده بود
میگفت دوسانت از مچ پات معلومه و ممکنه باعث تحریک اقایی بشه و مجبورم کرد جوراب بخرم
گفتم اون اقا تیشرتش جذبه و بدنسازه لطفا مجبورش کنین پیراهن گشاد بخره چون عامل تحریک خانوما میشه
گفت دین به اقایون تکلیفی نداده
گفتم اون موقع شاید بدنسازی نبوده
الان این اقا مورد داره و باید بهش اخطار بدین
یجوری لج کردم گفت برو دیوونم کردیAbnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگفت دوسانت از مچ پات معلومه و ممکنه باعث تحریک اقایی بشه و مجبورم کرد جوراب بخرم
گفتم اون اقا تیشرتش جذبه و بدنسازه لطفا مجبورش کنین پیراهن گشاد بخره چون عامل تحریک خانوما میشه
یجوری لج کردم گفت برو دیوونم کردیخب دیگ زورشون فقط ب دخترا میرسه:))))
-
Abnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یجوری لج کردم گفت برو دیوونم کردیخب دیگ زورشون فقط ب دخترا میرسه:))))
-
یجوری لج کردم گفت برو دیوونم کردی -
Matin Mousavi 1 البته این که مشکلی نداره. بیشتر بحث سر مردای با دامن بود
Michael Vey اونم مشکلی نداره! من دوست ندارم ولی تو خیابون ببینم آیا به من ربطی داره؟ چون من دوست ندارم دلیل نمیشه که کس دیگهای دوست نداشته باشه و نپوشه! شاید طرف اصلا ترنس باشه ها؟! این نمیشه آیا؟
-
Seyed sadegh Razavi خوش اومدی
جیرفتیمواظبخودت باش@F-Seif-0 ممنونم،لطف دارید
بله حتما -
هروقت ب این قضایا فک میکنم قشنگ احساس خفکی بهم دست میده.. ب چ حقی برا ما تعیین تکلیف کردن ک چی بپوشیم چی بخوریم چی بخونیم چی کار بکنیم..؟ ب چ حقی؟
-
@F-Seif-0 شما دانشگاهتون حضوری برگزار میشه؟؟
-
هروقت ب این قضایا فک میکنم قشنگ احساس خفکی بهم دست میده.. ب چ حقی برا ما تعیین تکلیف کردن ک چی بپوشیم چی بخوریم چی بخونیم چی کار بکنیم..؟ ب چ حقی؟
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عزیزم تا وقتی شیعه ای همین بساطه
-
Michael Vey اونم مشکلی نداره! من دوست ندارم ولی تو خیابون ببینم آیا به من ربطی داره؟ چون من دوست ندارم دلیل نمیشه که کس دیگهای دوست نداشته باشه و نپوشه! شاید طرف اصلا ترنس باشه ها؟! این نمیشه آیا؟
Matin Mousavi 1 اوهوم.. اصن جدا از ترنس بودن و اینا.. من از تیپای پسرونه خوشم میاد و در عین حال دخترم.. ب کسی چه خبببب :*>
-
@Infinitie-A میدونستی دامن برای اقایون طراحی شده بود ؟
شما تو خیابون دامن بپوشی بمن لطمه میزنی ؟
اصلا بمن ربطی نداره
من اگه شعور اجتماعی داشته باشم نمیام برای پوششی که تو مکان عمومیه و بهم اسیبی نمیزنه اعتراض کنمAbnormal در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A میدونستی دامن برای اقایون طراحی شده بود ؟
شما تو خیابون دامن بپوشی بمن لطمه میزنی ؟
اصلا بمن ربطی نداره
من اگه شعور اجتماعی داشته باشم نمیام برای پوششی که تو مکان عمومیه و بهم اسیبی نمیزنه اعتراض کنمبله خب اسیب داریم تا اسیب
اسیب که حتما ضرب و شتم نیست
اسیب رو من یا شما تشخیص نمیدیم
اون آسیب شناسه که درس این کار رو خونده، تشخیص میده
اسیب گاهی اوقات اینه شما قبح و زشتی یه چیزی برات میریزه، و بتدریج یه خصلت اشتباه رو پیدا میکنی
پوشش هم میتونه سبب همچین چیز هایی بشه
تازه علاوه بر اینکه آدم گاهی اوقات داره به خودش اسیب میزنه، میاد این آسیبو نشر میده به دیگران، میاره تو خیابون!
بالاخره هر چیزی یک ذاتی داره، ذات مرد تکیه گاه بودنه
این حرف نه یک تعریفه و نه یک تخریب
همونطور که ذات زن لطافت و احساساتی بودن هست
این ویژگی آدمه، قرار نیست خوب باشن با بد
در تقابل با هم نیستن
دست ادم نبوده و نیست
مرد نمیتونه (یعنی یه مرد واقعی به طور ذاتی از اینکار دوری میکنه و بدش میاد!! مگر اینکه تغییرش داده باشن)
خودشو جوری نشون بده که مثل ذاتش نباشه!!
دامن، در عرف جامعه لباس زنونه است، کاری به تاریخچه و این داستان ها نداریم
همین الان هم دیدیدیم که توی انجمن خوده پسرام نسبت به این مسئله واکنش نشون دادن و خوششون نیومده
زن بطور ذاتی تکیه گاه نیست(این ویژگیه، حالا شما بیا انکارش کن، بگو هست یا فلان و اله من کار ندارم، حقیقت رو که نمیشه تغییر بدی، چیز بدیم نیست، اصلا قرار نبوده اینطور باشه، همونطور که مرد قرار نبوده پر احساس باشه! زن و مرد قرار نیست و نباید نسبت به هم مقایسه بشن، بلکه مثل یه پرنده برای پرواز، مثل دوتا بال میمونن
نه برتری جنسی و ذاتی به هم دارن و نه چیزی
فقط هر کدوم بسبب ذات و روحیات روانیش باید یجا یطور عمل کنه که ممکنه جنس مخالفش اونطور نباشه!!
الان همین سربازی و جنگ، مسئله ایی که اکثر پسرا فرارین ازش، فکر کردین چرا واس دخترا نیست؟! پسرا بخاطر اینکه تو سربازی ادمو له میکنن و دوره خشنیه خوششون نمیاد
اونوقت منطقیه خانم هارو کسی بخواد بفرسته سربازی؟!
اینا همه مثال نقض واسه حرف شماست که متوجه باشیم، هرچیزی جایی داره -
@Infinitie-A حق انتخاب و انسانیتو باهم قاطی نکنین
@Infinitie-A حق انتخاب و انسانیتو باهم قاطی نکنین
متوجه منظورتون نشدم
-
عزیزم تا وقتی تو ایرانی همین بساطه
-
والا شیعه کشور های دیگ اینجوری نیستن فقط ایرانه ک تو همچی ب بدترین شکل گیر میدن