هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
romisa من اینجا فعالیتی نداشتم
نمیدونستم هم بیام منو با افراد دیگر اشتباه میگیرن@ببرزخمی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونستم هم بیام منو با افراد دیگر اشتباه میگیرنن بابا اتفاقا اینجا اگه کسی از قدیمیا بیاد همه خوشحال میشن
ما همون ببرزخمی صدات می کنیم خیالت راحت -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا
️
بابا ی غلطی کردم گفتم فال دیروزم خوب دراومدامن بابای تو نیستم
بدوو
اهورا
ویویویویو
بروووو:// -
Abnormal
شدیدا منتظر رسیدن خبری هستید که برای شما اهمیت زیادی داشته و دچار دلشوره عجیبی شده اید. ممکن است انتظار بیش از حدی لازم باشد، از خداوند درخواست کمک کنید و به خودش توکل کنید تا دل تان آرام شود.ناامیدی را کنار بگذارید و سایه شک و بدگمانی به دیگران را از دل خود پاک کنید.
آنقدر منتظر خبر هستید که ممکن است روی درست انجام دادن کارهای تان تاثیر منفی بگذارد، مراقب باشید و همه چیز را به خداوند سپرده و به امور مهم زندگی بپردازید.
اقا اخریش بود دگ بسه -
@Elham650 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به صف شید واستون فال بگیرم
اول من
ببین اگه اون فرد موردنظر توش نباشه نمیخواما واسه خودتromisa حافظ بدبخت
-
برا منم یکی فال بگیره
-
@Fargol-Sh ما فقطط شیرینی میگیریم
اصلا ذات ادمی همینطور خلق شده
احسنت احسنت این نشون دهنده دوستیه واقعیه۱۰۰۰ تومن ضرر کردی ولی باهاش میشد یدونه ادامس موزی خرید
Kosar A003
بخدا ۵ تومنه ۱۰۰۰تومن نیس -
romisa ممدم
-
راستی یارا
تولدت مبارک
دعا میکنم که همیشه سالم و سلامت باشی
تو اوج ببینمت
AbnormalGharibe Gomnam
مرسی بیاد بودی جاناا️
-
@ببرزخمی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونستم هم بیام منو با افراد دیگر اشتباه میگیرنن بابا اتفاقا اینجا اگه کسی از قدیمیا بیاد همه خوشحال میشن
ما همون ببرزخمی صدات می کنیم خیالت راحتromisa منم برم چند ماه دیگه بیامخوشحال میشین؟
-
Kosar A003
بخدا ۵ تومنه ۱۰۰۰تومن نیس@Fargol-Sh لعنت از تورم ادامس موزی جا موندم
-
romisa اصغرم🥲
-
romisa حافظ بدبخت
-
romisa
بر روزگاری افسوس میخوری که تابع و مطیع دل بودی و هوای دل تو را به هر سویی می برد. وجود محبوب و نگاه دلنواز و خنده ی جانفزایش جای خالی باقی نمی گذاشت که در اندیشه فردا باشی وجودش همه چیز بود به خاطر او هر ناملایمی را تحمل می کردی اما امروز که عقل بر رفتارت حاکم شده و به شکوه و عشق لحظات شیرین گذشته می اندیشی شکرگزار خدا باش که راه درست را پیش پایت گذاشته فرصت عاشق شدن و مهر ورزی هنوز باقیست -
Faez Fateminia در کمک برای کنکور هنر
گفته است:
سلام دوستان وقتتون خوش
راستش رشته م تجربی بود ولی حالا قصد دارم کنکور هنر بدم به امید رشته آموزش هنر نمیدونم اصن چی بخونم از کجا شروع کنم چه مباحثی رو بخونم کاملا گیج شدم و به کمکتون خیلیییی نیاز دارم
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاکمک لطفا🥲
-
romisa منم برم چند ماه دیگه بیامخوشحال میشین؟
@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa منم برم چند ماه دیگه بیامخوشحال میشین؟
والا من خودم ک فقط تا اخر هفته احتمالا باشم
منظورم این بود ک مثل قدیم نیس بچه ها کاراگاه بازی دربیارن و اینا
یکم بی خیال تر شدیم همگی -
من همش تو خیابون اخم میکردم گفتم امروز و با لبخند میرم حداقل فقط واس خانوما
به هرکدومشون لبخند زدم چنان چشمکی دریافت کردم که پرهام ریخت
یکیشونم هم کلام شد تا نزدیکایه خونه
دیگه نمیتونم لبخند بزنم:| -
romisa
بر روزگاری افسوس میخوری که تابع و مطیع دل بودی و هوای دل تو را به هر سویی می برد. وجود محبوب و نگاه دلنواز و خنده ی جانفزایش جای خالی باقی نمی گذاشت که در اندیشه فردا باشی وجودش همه چیز بود به خاطر او هر ناملایمی را تحمل می کردی اما امروز که عقل بر رفتارت حاکم شده و به شکوه و عشق لحظات شیرین گذشته می اندیشی شکرگزار خدا باش که راه درست را پیش پایت گذاشته فرصت عاشق شدن و مهر ورزی هنوز باقیست