هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh عههههه بسیاتلنمبیسنبتل
باشههههه
میدونستی من اون موهای بلندمو هر دو ماه یبار شونه میکردم؟ قشنگ شبیه گلیم میشد اخرا -
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh وای قلبم.... وای... حس نمیکنم قلبمو........
-
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh لعنتییییی تو توی شهر رویاهام زندگی میکنیییییییییییییییییی
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey دوماه یه بار؟
مگهمیشه؟ -
خواهم رضای تو
.
.
. -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
منم همیشه تو روایاهامه که بین شمال زندگی کنم حتی شده ۱ سال ولی بالاخره میام -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s سلام
-
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh در این حد حوصله موهامو نداشتم همیشه هم بسته بود برا همین مشخص نبود بهم ریختگیش
-
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh دانشجویی یا کنکوری؟ :*>
من دلم میخواد شیراز قبول شم.. عشقمه اونجا -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey تو دیگه ته دیگشو در آوردی دختر
من هر روز باید شونهکنم -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
سلام
کنکور انسانی چطوره میتونین بخونین؟
دیگه موندی رسما؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey کنکوری
امسال اصفهان قبول شدم -
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh اوففف اصصلا حوصله موی بلندو نداشتم.. اخرین بار تو تاریخ 18 اذر تو عروسی خواهرم ازش استف کردم بعد اوایل دی زدمش.. الان موهای پسرونمو هررروووز شونه میکنم و بهش میرسم انقد کیف میده
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s میتونم
یه کم مسئله دیپلم گرفتمش نگرانم کرده -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey خوش به حالتمن با اینکه متنفرم ازشون ولی هیچ وقت دلشونداره قیچی بندازم توش️
-
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh ینی چی.. اصفهان قبول شدی نرفتی یا منتظری بری؟ :||
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Michael Vey on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey نه ثبت نام نکردم
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh
خداروشکر
اونایی که تجربی بودن عمومی ها رو هم باید بخونن؟ فقط همه ی درسای دوازدهم هست؟ -
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh 99.9999999 درصد ادما بعد کوتاه کردن عذاب وجدان میگیرن پس هیچوق اگ دلشو نداری نزن چون خییلی اذیت میشی
بشخصه حتی یبارم پشیمون نشدم -
Michael Veyreplied to fateme.shafeie on ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fargol-Sh وات؟؟؟؟؟ چرااااااااااااا
486739/1000113