هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Fargol-Sh در این حد حوصله موهامو نداشتم
همیشه هم بسته بود برا همین مشخص نبود بهم ریختگیش
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey تو دیگه ته دیگشو در آوردی دختر
من هر روز باید شونهکنم -
@Hamid-s سلام
@Fargol-Sh
سلام
کنکور انسانی چطوره میتونین بخونین؟
دیگه موندی رسما؟ -
@Fargol-Sh دانشجویی یا کنکوری؟ :*>
من دلم میخواد شیراز قبول شم.. عشقمه اونجافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey کنکوری
امسال اصفهان قبول شدم -
Michael Vey تو دیگه ته دیگشو در آوردی دختر
من هر روز باید شونهکنمنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fargol-Sh اوففف اصصلا حوصله موی بلندو نداشتم.. اخرین بار تو تاریخ 18 اذر تو عروسی خواهرم ازش استف کردم بعد اوایل دی زدمش.. الان موهای پسرونمو هررروووز شونه میکنم و بهش میرسم انقد کیف میده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamid-s میتونم
یه کم مسئله دیپلم گرفتمش نگرانم کرده -
@Fargol-Sh اوففف اصصلا حوصله موی بلندو نداشتم.. اخرین بار تو تاریخ 18 اذر تو عروسی خواهرم ازش استف کردم بعد اوایل دی زدمش.. الان موهای پسرونمو هررروووز شونه میکنم و بهش میرسم انقد کیف میده
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey خوش به حالتمن با اینکه متنفرم ازشون ولی هیچ وقت دلشونداره قیچی بندازم توش
️
-
Michael Vey کنکوری
امسال اصفهان قبول شدمنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fargol-Sh ینی چی.. اصفهان قبول شدی نرفتی یا منتظری بری؟ :||
-
@Fargol-Sh ینی چی.. اصفهان قبول شدی نرفتی یا منتظری بری؟ :||
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نه ثبت نام نکردم
-
@Hamid-s میتونم
یه کم مسئله دیپلم گرفتمش نگرانم کرده@Fargol-Sh
خداروشکر
اونایی که تجربی بودن عمومی ها رو هم باید بخونن؟ فقط همه ی درسای دوازدهم هست؟ -
Michael Vey خوش به حالتمن با اینکه متنفرم ازشون ولی هیچ وقت دلشونداره قیچی بندازم توش
️
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fargol-Sh 99.9999999 درصد ادما بعد کوتاه کردن عذاب وجدان میگیرن پس هیچوق اگ دلشو نداری نزن چون خییلی اذیت میشی
بشخصه حتی یبارم پشیمون نشدم -
Michael Vey نه ثبت نام نکردم
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fargol-Sh وات؟؟؟؟؟ چرااااااااااااا
-
@Fargol-Sh
خداروشکر
اونایی که تجربی بودن عمومی ها رو هم باید بخونن؟ فقط همه ی درسای دوازدهم هست؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fargol-Sh
خداروشکر
اونایی که تجربی بودن عمومی ها رو هم باید بخونن؟ فقط همه ی درسای دوازدهم هست؟همه رو باید امتحان بدم
نمیدونم
باید برم یه مدرسه بزرگسالان و ببینم اصلا کی باید اقدام کنم -
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Fargol-Sh
خداروشکر
اونایی که تجربی بودن عمومی ها رو هم باید بخونن؟ فقط همه ی درسای دوازدهم هست؟همه رو باید امتحان بدم
نمیدونم
باید برم یه مدرسه بزرگسالان و ببینم اصلا کی باید اقدام کنم@Fargol-Sh
زود اقدام کن تا دیر نشده و پرس و جو کن -
@Fargol-Sh
خداروشکر
اونایی که تجربی بودن عمومی ها رو هم باید بخونن؟ فقط همه ی درسای دوازدهم هست؟نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s تو دانشگاه میری؟
-
@Fargol-Sh 99.9999999 درصد ادما بعد کوتاه کردن عذاب وجدان میگیرن پس هیچوق اگ دلشو نداری نزن چون خییلی اذیت میشی
بشخصه حتی یبارم پشیمون نشدمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey حتی گاهی نوکشو میچینم موخوره نگیره تو دلم یه جوری میشه
-
@Hamid-s تو دانشگاه میری؟
Michael Vey
انشالله از این هفته -
@Fargol-Sh وات؟؟؟؟؟ چرااااااااااااا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey دوره
نمیتونم تحمل کنم -
Michael Vey حتی گاهی نوکشو میچینم موخوره نگیره تو دلم یه جوری میشه
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fargol-Sh ....
ن واقعا نزنش -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط fateme.shafeie انجام شده
@Hamid-s اره هفته دیگه میرم
احتمالا بشه خرداد سال بعد -
Michael Vey
انشالله از این هفتهنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s وایییی خوشبحالتتتتت
شهر خودته یا یجا دیگس؟