هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi اره
دوس داری همه ببینن چون وصف زیبایی لذت بخشه
ولی نمیخوای به اندازه تو غرق زیبایی فیلم بشن تا قشنگیش در انحصار خودت باقی بمونهنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحبه انگور_ دقیقا
-
mohammadhassan عاقا نمیشه یه توضیح کوچیک بدی لاقل؟
زیردیپلم بگو کامپیوتر رشته خودم چجوری میشهنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa یه درسی دارید کار با کامپیوتر و این ها. منظورم اون مباحث هست.
پزشکی هم باید داشته باشه نداره؟
-
@Hamid-s سلام سحرم..
هااا پناهن....فروم -
amir ahmadi میرم برا چهار
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First قرار حسابی حرص بخوری از دست شلدون
فقط صبر کن
البته بعد یکی دو فصل عادت میکنی -
romisa اره این حس رو همه پیدا میکنن
ولی هم لذت بخشه. هم بعضا ناخوشایند
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اره دقیقا هردوش
مثلا میشه ولی یه فیلدو انتخاب کرد توش تخصص پیدا کرد این خیلی ب صرفه تره
چون واقعا عمر آدم قط نمیده دیگ -
-
@First قرار حسابی حرص بخوری از دست شلدون
فقط صبر کن
البته بعد یکی دو فصل عادت میکنینوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi فعلا تاپه شخصیتاس بنظرم
-
H_R
آهان خیلی ممنون -
amir ahmadi فعلا تاپه شخصیتاس بنظرم
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First صد در صد
اسمشون یادم نیس
پنی شلدون.راج؟
همهشون خوبن -
Kosar A003 قشنگ فکر می کنی
البته کاش زبانم اونقدر خوب بود که نسخه اصلی خیلی از کتابا رو میخوندم
️
اینم یکی از آرزوهامهنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa نباید صبر کنی زبانت عالی شه بعد شروع کنی نسخه اصلیو خوندن
البته این نظر منه
چون من از دوسال پیش خیلی تلاش کردم تا به امروز که میتونم بخونمشون برسم -
-
amir ahmadi فعلا تاپه شخصیتاس بنظرم
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده@First
شما دوتا چرا گزارش نمیدین؟
amir ahmadi -
Kosar A003 فارسی بگو
️
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
کارن پرشین فایت
سبک مسابقاتمون لوکیکه اکثرا ولی سبک انوزشمون خیلی خفنتره=))) -
-
romisa یه درسی دارید کار با کامپیوتر و این ها. منظورم اون مباحث هست.
پزشکی هم باید داشته باشه نداره؟
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan اهان اون
نه ما نداریمش ولی بچه ها خیلی فعالن خودشون میرن خودجوش تولید محتوا و اینا یاد می گیرن و حتی کار می کنن حتی یه انجمن داریم واسه دانشکده داروعه و جذب افرادیه ک تولید محتوا و بقیه ی کارای کار با کامپیوتر و این چیزا بلدن
کلا یه چیزیه ک یه جورایی همه تا یه حدی باید بلد باشن و از یه حدی بیشتر هم خیلیی جاها کاربرد دارهب نظرت من با یه پکیج تولید محتوا یاد بگیرم خوبه؟
علاقه ک هست ولی نمی دونم این کار درسته یا نه -
amir ahmadi
کارن پرشین فایت
سبک مسابقاتمون لوکیکه اکثرا ولی سبک انوزشمون خیلی خفنتره=)))نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 هاع؟
-
-
mohammadhassan اهان اون
نه ما نداریمش ولی بچه ها خیلی فعالن خودشون میرن خودجوش تولید محتوا و اینا یاد می گیرن و حتی کار می کنن حتی یه انجمن داریم واسه دانشکده داروعه و جذب افرادیه ک تولید محتوا و بقیه ی کارای کار با کامپیوتر و این چیزا بلدن
کلا یه چیزیه ک یه جورایی همه تا یه حدی باید بلد باشن و از یه حدی بیشتر هم خیلیی جاها کاربرد دارهب نظرت من با یه پکیج تولید محتوا یاد بگیرم خوبه؟
علاقه ک هست ولی نمی دونم این کار درسته یا نهنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa والا من کارم قد نمیده به حوزه مارکتینگ
درست گفتم؟ تولید محتوا همون دیجیتال مارکتینگ باید باشه
-
Kosar A003 هاع؟
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
دارم از بوکس و کیک بوکس حرف میزنم ممد
️
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
H_R عاقا باشگاه اینجا نمیصرفه واقعا
یا رزمی یا بدنسازی ک هیچ کدوم علاقه نی فعلا
️
برو تو علاقه میاد